homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-133

#2509 2009-02-03 12:57:02

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

Nici eu nu ma infometez, doamne fereste... doar ca nu mai mananc dulciuri/prajituri (stau in bloc cu cofetaria Agapitos...va dati seama ce ispite...) si alte prostii gen popcorn (dadusem in patima popcornului la microunde seara, cand ne uitam la filme)... asta nu are ce sa faca rau, nici macar la bebe daca vrea sa se prinda... chiar nu am de gand sa ma infometez... vreau doar sa renunt la ce nu e sanatos si care culmea, si ingrasa. De baut apa, eu beau minim 2 l pe zi...din fericire m-am obisnuit asa de ceva timp...

La 57 vreau sa ajung, adica asa cum m-ati vazut voi in poze, nu vreau sa slabesc cine stie cat... Si eu am oasele grele lol

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2510 2009-02-03 13:00:10

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

love_t a scris:

maryland a scris:

love_t a scris:

Gata, am pus poze cu hainutele  applause
lasa, ca o sa aveti si voi pentru cine sa cumparati... si nu o sa a mai opriti din cumparaturi, ca mine  rotfl

Noi stam cam prost cu  patfierbinte  nu stiu de ce... dar nu am chef... sa fie oare mit chestia cu femeia insarcinata are pofta de  patfierbinte ?!?!

si eu stau la fel de prost  sad
nu am nici un chef...si el saracu nu stie ce sa mai faca sa imi intre in gratii

Aha.. deci e mit faza cu femeile gravide  lol
Al meu sta de 4 luni pe bara  lol  Da' si cand l-am conceput pe bebe, se saturase el saracu'... nu mai putea  rotfl  rotfl

Si noi fetele stam pe bara de cand am aflat si au inceput starile. Nu mai am putere seara si starea de rau ma moleseste....
Asta e.... big_smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2511 2009-02-03 13:01:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

accumaria a scris:

Nici eu nu ma infometez, doamne fereste... doar ca nu mai mananc dulciuri/prajituri (stau in bloc cu cofetaria Agapitos...va dati seama ce ispite...) si alte prostii gen popcorn (dadusem in patima popcornului la microunde seara, cand ne uitam la filme)... asta nu are ce sa faca rau, nici macar la bebe daca vrea sa se prinda... chiar nu am de gand sa ma infometez... vreau doar sa renunt la ce nu e sanatos si care culmea, si ingrasa. De baut apa, eu beau minim 2 l pe zi...din fericire m-am obisnuit asa de ceva timp...

La 57 vreau sa ajung, adica asa cum m-ati vazut voi in poze, nu vreau sa slabesc cine stie cat... Si eu am oasele grele lol

Vaaaaaaaaai... e cofetaria mea preferata! Stii ca este greceasca? este un lant de cofetarii, eu numai de la Agapitos cumpar prajituri, ai aici dar si in tara  hjarta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2512 2009-02-03 13:07:10

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

da, si eu o cunosc, am luat de cateva ori si imi plac la nebunie prajituri...chiar zilele astea m-am gandit ca de ziua mea sa-mi iau un tort de la ei...adica prin martie....

eu am pe langa mine cofetaria Piticot....sunt vreo 2 in buc, si ei fac niste prajituri super...duminica dupa amaiza , am dat o fuga pana la ei...smile...ca sotului meu ii era pofta si era si imobilizat la pat....asta dupa ce sambata am facut si eu o prajitura cu visine, dar pana duminica dimineata s-a terminat sad....
cica si eu sunt la cura...aseara am inceput cu 10 min la stepper....sper sa ma tina....iar cu regimul , cica nu mai maanac dulciuri, dar a venit acum al meu cu o punga cu gogosi si normal ca nu am rata asemenea oferta....

9 ani de copilarie ....

#2513 2009-02-03 13:07:18

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

love_t a scris:

maryland a scris:

love_t a scris:

Gata, am pus poze cu hainutele  applause
lasa, ca o sa aveti si voi pentru cine sa cumparati... si nu o sa a mai opriti din cumparaturi, ca mine  rotfl

Noi stam cam prost cu  patfierbinte  nu stiu de ce... dar nu am chef... sa fie oare mit chestia cu femeia insarcinata are pofta de  patfierbinte ?!?!

si eu stau la fel de prost  sad
nu am nici un chef...si el saracu nu stie ce sa mai faca sa imi intre in gratii

Aha.. deci e mit faza cu femeile gravide  lol
Al meu sta de 4 luni pe bara  lol  Da' si cand l-am conceput pe bebe, se saturase el saracu'... nu mai putea  rotfl  rotfl

nu stiu daca e mit neaparat...ca cica se intampla si intr-un fel si in celalalt...depinde de persoana... smile

de la agapitos eu mor dupa prajiturile si tortul biscotini  smile yummy

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-02-03 13:09:43)

Publicitate

loading...

#2514 2009-02-03 13:16:36

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Daca mai vorbiti mult de torturi, prajituri si popcorn se duce naibii ambitia mea de a slabi. Asa ca va rog frumos sa va opriti, da? lol

Am adus listuta ca sa putem monitoriza treaba big_smile

2.02 - baby05

6.02 - liliana83

11.02 - fleurette

15.02 - alina elena

12.02 - crissy85, floricica

16.02 - carra

18.02 - pass, tina

21.02 - maria

24.02 - adina

27.02 - ruxy

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-03 13:26:16)

#2515 2009-02-03 13:30:13

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Eu de regula mananc prost si putin , doar carne de pui si rar ( de 3-4 ori pe an ) peste, in rest legume preparate in diverse feluri... supe de pui sau legume.. Pana acum cativa ani eram f slaba, aveam 49 kg. Acum am luat vreo 5-6 kg. fara sa schimb alimentatia.. varsta cred lol Dar mai bag din cand in cand un pic de ciocolata, budinca, seminte sau o frigaruie de pui de la Spring  buga

Fetele, m-a mai lasat gatul, v-am zis ca pot sa intorc capul mai bine, dar durerile de cap persista, ma doare ingrozitor sad Probabil noptile astea de nesomn, nu stiu ce sa zic, ma doare capul de obicei dar durerile trec repede, acum nu ma lasa deloc.
Voi ce luati cand aveti asa dureri?

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-03 13:33:05)

#2516 2009-02-03 13:32:00

rruxxy
Platinum member

Ce faci Pass, ai fost sa tragi un fum? big_smile

#2517 2009-02-03 13:34:10

passenger
Addicted member

big_smile  Ruxyyyy, cred ca m-ai vazut cumva prin monitor!!!  Fumez si dupa aia imi pare rau... Dar oricum, nu mai fumez ca inainte, vreau sa raman sub 5 tigari pe zi. smile

#2518 2009-02-03 13:36:01

rruxxy
Platinum member

rotfl sunt convinsa ca vei reusi pana la urma sa te lasi, mai ales daca vine bebele.

#2519 2009-02-03 13:41:52

passenger
Addicted member

uite ce chestie, luna trecuta am fost trista din cauza certurilor cu al meu, de dupa ovulatie nu m-am gandit deloc la bebe ca aveam altele pe cap  sad  , acum nu ma pot gandi la bebe si bucura de  sexinpat  din cauza durerilor de cap/gat plus oboseala asta crunta.  sad Sunt si ipohondra si ma sperii imediat ce apare cate o durere, numai la bebe nu-mi sta mintea in ultima vreme. E cazul sa-mi trag o pereche de palme si sa-mi revin!! Ca doar vreau sa fiu mamica, nu?  tongue

#2520 2009-02-03 13:42:33

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

gravidutele,imi spuneti si mie dak pe voi va dureau tare sanii si cam la cat timp dupa concepere?de fapt,se poate sa ma doara la 2 sapt.dupa sau o fi de la cm?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2521 2009-02-03 13:43:09

accumaria
Sr. member

Love_t, stiam ca e greceasca cofetaria wink

Mie imi place la nebunie Soricelul de la Agapitos... si negrachi... si biscotino e foarte buna...  bucatar

Gata cu dulciurile, ca deja imi ploua in gura si mie...  drool Va dati seama cum e sa trec in fiecare zi pe langa cofetaria asta cand intru in scara...  bang

Azi am mancat sanatos... o salata de pui, fara vreun sos in ea, dar cu putina foccacia, recunosc  rodnar

Pass, bine ca ti-a mai trecut gatul... eu pentru dureri de cap iau fasconal de obicei si imi trece...

#2522 2009-02-03 13:48:52

passenger
Addicted member

Fasconal? Nu am, trebuie sa cumpar. Am doar Nurofen si No-spa in casa... De dimineata m-am trezit cu o senzatie de febra, imi frigeau si ochii, imi era extrem de cald, m-am gandit automat ca e viroza si se explica gatul meu si durerile de cap. L-am trimis pe iubit la farmacie sa imi cumpere un termometru si ceva pt. febra. A cumparat un termometru digital Minut. Mi-am luat temperatura axial si aveam 36.55. Deci febra nu-i. M-as fi bucurat sa fie asta, macar aveau o legatura toate. Asa, gatul asta ma termina psihic  sad  v-am zis, cred ca sunt si ipohondra, ma sperii repede si ma gandesc numai la rau..

#2523 2009-02-03 13:53:23

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fetele iar v-am pierdut plec oleaca si gata va apucati de prostii?

da ce e cu atatea discutii despre prajituri. Ce vreti sa va ingrasati? Cum era vb de cure , diete? astea cui le lasati.

Deja ma faceti sa merg la cofetarie  drool sa iau prajituri.

chiar dupa cat timp de la contactul cu pricina , daca e sa ramai insarcinata, apar simptomele- ca sani durerosi, dureri de burta etc.  incep sa ma doara sanii.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 13:54:21)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2524 2009-02-03 13:57:47

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

la mine durerile de sani au aparut la vreo sapt si ceva de la ovulatie...

#2525 2009-02-03 14:00:49

accumaria
Sr. member

Pass, dar nu poti sa incerci sa dormi un pic? Poate iti trece cu somn si odihna... Cafea ai baut azi? Pe mine ma mai doare capul si daca nu beau cafea...

Referitor la simptomele pe care le-ai putea avea inainte de a putea face testul de sarcina, eu stiu ca nu prea trebuie sa te iei dupa ele... eventual retrospectiv, dupa ce afli ca esti insarcinata, poti sa te gandesti...uite, m-au durut sanii de acum nu stiu cate zile, sau mi-a fost greata, sau m-a durut burtica etc... si poti trage concluzia ca au fost de la sarcina... dar daca le ai poate sa insemne si ca esti insarcinata, si ca vine CM... se confunda f usor semnele... asadar, haideti sa incercam sa nu ne mai amagim inainte de a face testul cu tot felul de semne pe care le vedem sau le cautam... ca daca testul e negativ, dezamagirea e mai mare...

#2526 2009-02-03 14:01:32

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

cam in perioada cand tb sa vina menstra?
si acum le mai ai,mary?
mersi pt.rasp.

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2527 2009-02-03 14:05:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pass, acum ca ai termometru digital poti incepe sa-ti iei temperatura bazala big_smile
spune-mi si mie te rog, unde ai gasit termometru care sa afiseze cu 2 zecimale?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.