homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-14

#248 2009-01-13 21:20:48

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

maryland.............ceva tot mai curge....oricum putin de cand stau in pat

bebeul meu are 5 sau 6 sapt

adina ...... goodluck la   spermatozoid

noi te sustinem   majoreta

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-01-13 21:23:08)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#249 2009-01-13 21:21:47

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cred ca Adina e pe baricade sexinpat la ora asta...recupereaza cele 2 luni in care a fost cumintica. Nu-i asa Adina? wink
Camy, inseamna ca daca stai in pat e mai bine....incearca sa te relaxezi macar pana se opreste de tot. E micut bebele tau kram

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-13 21:24:27)

#250 2009-01-13 21:50:38

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

da Camy, relaxeaza-te si urmeaza sfatul colegelor de suferinta : odihna multa si fara efort big_smile asa bebe va fi in siguranta tummenupp signof10

#251 2009-01-13 21:58:37

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

Da Camy, odihna  multa, fara efort, stat in pat...ce pacat ca nu faci leneveala asta de placere...ar trebuii sa fii putin rasfatat....
Rruxxy sunt de aceasi parere cu tine, cred ca Adina e pe baricade  sexinpat  nu conteaza..oricum numai sa fie cu folos

Ultima oara a fost editat de cristaup (2009-01-13 21:58:59)

rugaciune bebic

#252 2009-01-13 22:27:31

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

lol   rotfl  rotfl , fetelor inca nu sunt pe baricade, am mai avut ceva de lucru....am mai jucat cate un joc pe calc, atat eu cat si sotul meu, si acum ne bagam  sexinpat ..... sa speram ca va fi bine.....va pup!
mai vb maine , noapte buna.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-13 22:27:55)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#253 2009-01-13 23:10:37

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

noapte buna tuturor patfierbinte puss si productiva big_smile
vorbim maine

#254 2009-01-14 07:42:24

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetelor, ce mai faceti ? smile
din lista magica urmeaza fleurette si crssy, deci ziceti fetelor ne dati sau nu marea veste ??? gravida
eu sunt ok, am avut o noapte foarte frumoasa  rodnar ......sa speram ca a fost si productiva, am aplicat si chestia cu pernuta si al meu nu stia de ce stau cu ea sub fund....pana la urma s-a prins  singur.
va doresc o zi buna.... smile

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-14 07:43:33)

9 ani de copilarie ....

#255 2009-01-14 07:44:48

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neatzaaa!

La mine a fost tot mai greu sa intru de la ser, am cam avut treaba multa... sad Dar recuperez eu acum de dimineata la cafea smile Azi sper sa nu mai fiu chiar asa de stresata si sa mai pot intra din cand in cand.

Cami, cum te mai simti, mai curge ceva? Cand mergi la eco sa vezi ca e totul in regula, ca mai e bebele acolo? Nu vreau sa te sperii, dar daca si sub tratament a mai curs destul de consistent, nu stiu cat de ok este... pupici si  goodluck

Adina, ma bucur ca te-ai vindecat complet si ca de acum ai in sfarsit unde verde la  patfierbinte  Cum a fost aseara? Ia zi-ne sincer, de cate ori  sexinpat   rotfl Iti doresc sa iasa cat mai repede si ochisorii... ca doar dupa cat o sa recperati, e imposibil sa nu iasa si altceva in afara de scantei  bebic

Pass, ne lipsesti... :k?ra: mai vino pe la noi... si lasa prostiile, reapucati-va de  patfierbinte ca e pacat sa ratezi chiar si o luna.  puss

Aseara nu ne-am mai jucat atata cu elicopterele, ca deh, era momentul sa mai si  patfierbinte Sper sa ma vad si eu odata  gravida Diseara ne intalnim cu doi prieteni. Ea mai are 2 luni si naste, de-abia astept sa-i vad burtica, ca nu am mai vazut-o de cand e cu ea mare mare... Ma emotioneaza atat de tare gravidutzele  rodnar

Azi sper sa fiu mai des alaturi de voi pe-aici. Va pup si sa aveti o zi fromoasa smile  kram

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#256 2009-01-14 09:47:07

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

neata  mornincoffee Ce faceti?

adina ma bucur ca a fost bine...asa si treb sa fie  kram

restul ce mai ziceti?  smoke2

ce frumos juli  al9leacer ... asteptam pozele  big_smile

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-14 09:48:32)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#257 2009-01-14 09:47:11

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

'Neata fetele,
i-am vazut inimioara cum bate  tummenupp
Inca nu am postat ecografia, ca trebuie sa o fotografiez cu aparatul si inca nu am reusit aseara.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#258 2009-01-14 09:54:49

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Vreau si eu sa va intreb niste chestii legate de ovulatie... Voi ati folosit teste de ovulatie? Sunt bune, imi puteti recomanda si mie ceva? In afara de cele clasice, am auzit ca exista si unul pe baza de saliva, mai scump, care iti arata niste ferigi in perioada ovulatiei, dar nu stiu daca se gaseste prin farmacii...de acesta stie cineva ceva? Voi va masurati temperatura bazala? Daca da, folositi vreun termometru special, sau pe cel normal cu mercur? Mercic!  angel

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#259 2009-01-14 10:00:59

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Juli a scris:

'Neata fetele,
i-am vazut inimioara cum bate  tummenupp
Inca nu am postat ecografia, ca trebuie sa o fotografiez cu aparatul si inca nu am reusit aseara.

neata fetele.
felicitari juli.
cred ca trebuie sa fi f f f f f f f fericita si emotionata.
asteptam poza.
pe mine, daca pina acuma m-a tot durut burta de la ovulatie (sper eu) - pina acuma, de azi dim parca nu ma mai doare nimic, nu mai simt nimic.
ce o fi oare???
mai am un pic pina la sf de sapt cand o sa imi fac testul.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-14 10:01:19)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#260 2009-01-14 10:21:44

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

neata fetelor
juli ce frumos  smile
eu cand am fost doar am vazut cum bate ca era inca f micut, dar ma mai duc peste 2 sapt si atunci sigur o sa se si auda  smile
maria eu una nu am folosit teste de ovulatie si nici temp nu mi-am luat-o vreodata...deci nu stiu ca sa iti zic...stiu ca pt temp se foloseste un termomentru mai sensibil care iti arata si jumatati de grad.
carra poate e bebic pana la urma, cine stie  wink mai ai un pic si afli...

#261 2009-01-14 10:28:47

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

accumaria eu am fol teste de ovulatie (sure check), dar degeaba pt ca tot n-am ramas...imi aratau bine ca sunt la ovulatie (am vazut si eu asta, dupa mucus si mi-a confirmar si dr gineco pt ca am avut programare in ziua aia cand eram la ovulatie)...mi-am luat si temp bazala, cu termometru digital (se ia dimineata inainte sa te ridici din pat, cam la aceeasi ora in fiecare dimin si iti notezi intr-un tabel, dar nu e f relevant ac lucru)...am aj la concluzia ca treb sa lasam de la sine, fara calcule ... pt ca nu sunt exacte si concludente  sad ....mult succes  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#262 2009-01-14 10:48:54

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Salutare fetili.. smile

Juli ce frumosssss applause...si ce emotionant. smile Abia astept pozici..kram Sarcina usoara si aveti grijutza de voi puss

Accumaria eu folosesc testele Oview. Si indica ok perioada.. Le-am folosit luna trecuta pt ca dupa sarcina pierduta, am inceput sa am si eu unele spm de ovulatie (insa eu nu stiam daca este sau nu ovulatie). Luna trecuta am avut pr cu eco gresita si nu am mai putut presta cand trebuia...Cand am aflat ca totul era ok, era tarziu si tineam post popa Luna asta insa am prestat cf testelor si spmelor...dar sa vedem ce va "iesi" luna asta.. rugaciune.
goodluck si relaxxxxx music alcool patfierbinte rotfl

Mamica de Ingerash blondutz angel

#263 2009-01-14 10:57:05

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele.................cine ia utrogestan doarme mmmmmmmult

accumaria..........sapt viitoare merg la eco....nu-mi curge mult ....cateva picaturi pe zi si e mai putin de cand iau tratament.... oricum l-am sunat dim la 7 pe doctor si l-am intrebat cum e si a zis ca in mod normal trebuia sa mi se opreasca dar asta e.....acum trebuie sa iau la 6 ore medicamentul nu la 8 ca pana acum........de ce zici daca mai e bebe acolo?.....doctorul zicea ca sunt multe explicatii pt sangerare si ca poate fi chiar si o menstra falsa....

juli... cat are bebe?

tina si cristaup...aveti dreptate ....mai bine aveam o ocupatie interesanta in pat dar asta e.......oricum pentru bebelusul meu daca ma puneau sa stau in cap nici asa nu comentam

o zi buna fetelor

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#264 2009-01-14 11:08:41

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

camy sper din suflet sa fie totul bine  rugaciune
accumaria zicea daca mai e bebe acolo ca se intampla ca o data cu sangerarea sa se elimine si embrionul...dar nu cred sa fie si cazul tau mai ales ca ai fost la doctor si ti-a spus ca bebe e bine.  al9leacer e bine ca te ingrijorezi si ca ai grija de tine dar nu te stresa f tare ca nu iti faci bine, nici tie si nici piticului  bebic
si eu fac la fel...cum nu mai am greata ma gandesc ca s-a intamplat ceva, cum nu ma mai dor sanii, cum iar ma gandesc la rele...si tot asa, dar la sfaturi ma pricep chiar daca nu le pun in aplicatie  rotfl
cand te mai duci la control?

#265 2009-01-14 11:12:12

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

feteleeeeeeeee, tocmai mai primit mail de la HR ca de la 5 ianuarie se deschide clinica Medicover la Eroilor - cred ca e in locul fostei clinici Medicover.
zic ca au medici pediatri, cu vaccinarile copiilor, care sa ii urmareasca, etc.
cool

Clinica de Pediatrie Medicover, functionala din 5 ianuarie, este special creata pentru a face vizitele la medic mai placute, indiferent de varsta copiilor Dvs.

Noua clinica ofera serviciile deja cunoscute, mutate in totalitate din clinica Victoriei, dar si noutati:

* 9 cabinete pentru consultatii
    * cabinet pentru proceduri medicale si un punct de recoltare pentru analize de laborator
    * consultatii de urgenta
    * consultatii la medicul pediatru personal
    * consultatii de specialitate: Alergologie, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, ORL, Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie
    * radiologie
    * ecocardiografie, ecografii de sold si transfontanelare
    * explorari functionale - audiometrie, spirometrie, testare NO, electrocardiograma
    * proceduri - aerosoli, aspiratii, montare cercei
    * diagnosticarea si monitorizarea astmului bronsic
    * vaccinari conform grilei nationale
    * vaccinari internationale
    * sala de alaptare

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-14 11:14:11)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#266 2009-01-14 11:18:16

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ce faceti gagici...stati la taifas? smile
Juli sa nu uiti sa ne pui poze sa-ti vedem si noi bebele. Emotionant sa-i auzi inimioara, nu?
Carra mai e foarte putin si poate ne anunti si tu ceva wink
Camy eu sper sa se opreasca sangerarea asta a ta si sa nu fie probleme.
Eu nu am folosit teste de ovulatie si nici temperatura nu mi-am luat-o, am zis sa las sa decurga lucrurile de la sine.
Ia zii Adina ce faci? Tu ca tu, dar sotul cum se simte? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.