Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-142
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Hai ca se mareste bisericuta fetelor cu Arefam
Se gaseste foarte greu in farmacii, eu l-am luat direct de la cabinetul doctoritei mele.
Daca e deja graviduta nu are de ce sa se simta rau de la el, chiar o ajuta foarte mult. Pe noi, astea fara burtici ne cam ameteste dar eu am vazut cam cum sta treaba cu el si il iau chiar inainte sa dorm, asa nu stiu daca ametesc ca nu-mi dau seama in somn
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-04 14:56:24)
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
eu infiintez grupul " Ovulez Sau Nu?" cine se baga?
- rruxxy
- Platinum member
Eu ma bag si in asta ca nu stiu care e treaba cu ovulatia mea, daca e sau nu.
Cred ca orice grup ati infiinta voi eu o sa fiu in toate
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-04 14:59:19)
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
passenger a scris:si nu te simti rau de la el?
eu nu il iau pe gura...il pun ca ovule si atunci nu imi da reactii adverse...scrie si pe el ca luat ca ovule nu da reactii aiurea...dar stiu ca doar gravidele il pot lua asa ca e pt fixare
- rruxxy
- Platinum member
Asa e Mary am citit si am recitit si eu prospectul ala.
Apropo de ovulat sau nu...ma duc la farmacie sa-mi iau niste teste de ovulatie. Revin..........
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
nu,ruxi,trat.l-am facut dupa ce am pierdut sarcina(in aprilie);am fost in vara la un medic ginecolog bun care mi-a zis ca din lipsa de progest.am pierdut-o si mi-a dat trat.,dar eu am fost atat de bleaga ca n-am inteles ca puteam sa raman insarc.pe durata trat.si n-am incercat...acum am mers la dr.asta care mi-a spus tot ca el(lipsa de progest.)si mi-a dat sa iau 5 zile arefam si clomifen dupa ce-mi vine ,care am citit acum ca e pt.stimulare ovariana...acum am intrebat si pot sa raman insarc... e bine ca am desc.cauza,nu cred ca mai fac alte analize...
si mi-a mai zis ca dak luam si atunci trat.,de la primele sangerari ,as fi putut s-a salvez...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- rruxxy
- Platinum member
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
camyelenbebe a scris:buna fetele
juli tu ai fost la dr Peteu? te-am mai intrebat dar nu am vazut daca mi-ai raspuns
Scuze Camy, am uitat complet... Nu merg la Peteu la Municipal, merg la CFR2 la Fathi.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- maryland
- Sr. member
tocmai am vb cu prietena mea care a nascut gemeni in decembrie si imi spunea ca doarme in medie 3 ore pe zi... ea nici nu are pe nimeni sa o ajute...ca mama ei lucreaza si soacra ei a murit acum un an... e terminata...si a muncit intr-o zi prea mult si i s-a deschis operatia unde a avut drenul...
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Nasol... mai ales cu 2. Eu ma incapatanez, nu vreau ajutorul nimanui. O sa imi aduc mama, pt 1 luna si atat, nu vreau ca soacra mea sa se implice in cresterea copilului meu
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- rruxxy
- Platinum member
Imi pare rau ptr prietena ta Mary, cred ca este extenuata E tare rau cand nu are cine sa te ajute cu bebelusul la incept (mai ales ca sunt doi)
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-04 15:59:32)
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
love_t a scris:Nasol... mai ales cu 2. Eu ma incapatanez, nu vreau ajutorul nimanui. O sa imi aduc mama, pt 1 luna si atat, nu vreau ca soacra mea sa se implice in cresterea copilului meu
Love tu esti ca mine . La mine soacra ar avea mai mult timp ca nu mai lucreaza pe cand mama inca are servici, dar e aproape de mine. Chiar daca are soacra timp mai mult, tot nu vreau sa se implice prea mult. Nu-mi place cum a crescut-o pe cealalta nepoata.....au rasfatat-o prea mult si la 15 ani nu stie sa faca nimic....
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Va multumesc dragutzelor, ca ma sustineti sa nu ma opresc... cred ca aveti dreptate... poate chiar luna asta e sansa mea mea, cine stie... Va imbratzosez cu mare drag
Eu ma gandeam din start in ideea ca ar fi probleme... ca sunt cam stresata... de cand am avut avortul acela menstrual care a debutat cu scurgeri maronii o saptamana la rand... la fiecare ciclu patesc acelasi lucru (scurgeri maronii cu o sapt inainte)... si evident ca mereu ma gandesc ca daca oi fi insarcinata si pierd iar sarcina... nu pot sa nu ma gandesc asa... asa ca in perioada aia ma comport fix ca un om bolnav, care abia mai merge pe jos, abia mai ridica ceva de pe jos etc... de frica sa nu fiu insarcinata, sa nu se vada inca la teste si eu sa pierd sarcina din cauza efortului/sex/altele... deci daca iar ma va apuca cine stie ce scurgere maronie (ca fix pe 21 tre sa-mi vina) precis ma voi pazi de orice... dar poate nu va fi cazul si va fi totul bine... eu cred ca nu voi mai crede ca sunt insarcinata pana nu vad ca nu mai curge nimic nimic maro si ciclul intarzie... atunci chiar ca o sa pot spera
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- maryland
- Sr. member
love esti tare nici eu nu vreau sa se implice soacra-mea dar nu cred ca am scapare...de pe acum ma apuca groaza cand ma gandesc... mai are 2 ani si iese la pensie... eu nu am nimic cu ea doamne fereste...e de treaba dar nu vreau sa se implice prea mult...ca e rautacioasa si la ea in casa sunt 4 caini care stau pe unde vrei si pe unde nu vrei si intre ei e si un puiut pe care vad ca nu prea reuseste sa il invete afara si se iau ci ceilalti dupa el... si tot zicea ca mi-l da mie sa il pun in patutul bebeului...facea si ea glume cica...
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
passenger a scris:eu infiintez grupul " Ovulez Sau Nu?" cine se baga?
Count me in !
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
accumaria a scris:Va multumesc dragutzelor, ca ma sustineti sa nu ma opresc... cred ca aveti dreptate... poate chiar luna asta e sansa mea mea, cine stie... Va imbratzosez cu mare drag
Eu ma gandeam din start in ideea ca ar fi probleme... ca sunt cam stresata... de cand am avut avortul acela menstrual care a debutat cu scurgeri maronii o saptamana la rand... la fiecare ciclu patesc acelasi lucru (scurgeri maronii cu o sapt inainte)... si evident ca mereu ma gandesc ca daca oi fi insarcinata si pierd iar sarcina... nu pot sa nu ma gandesc asa... asa ca in perioada aia ma comport fix ca un om bolnav, care abia mai merge pe jos, abia mai ridica ceva de pe jos etc... de frica sa nu fiu insarcinata, sa nu se vada inca la teste si eu sa pierd sarcina din cauza efortului/sex/altele... deci daca iar ma va apuca cine stie ce scurgere maronie (ca fix pe 21 tre sa-mi vina) precis ma voi pazi de orice... dar poate nu va fi cazul si va fi totul bine... eu cred ca nu voi mai crede ca sunt insarcinata pana nu vad ca nu mai curge nimic nimic maro si ciclul intarzie... atunci chiar ca o sa pot spera
te inteleg perfect, maria!!!!! luna de luna trec si eu prin asta, de dupa avortul ala nefericit ma comport ca o baba, de frica sa nu fie totusi sarcina si eu sa o pierd. asa faceam inainte, luna trecuta nici ca mi-a pasat nici luna asta nu am sa ma mai gandesc. ce-o fi, o fi!
Asa, Crissy, sper sa ne strangem mai multe. Adica sper sa NU, si sper ca voi sa deslusiti misterul asta cunoscut sub numele de Ovulatie
Ankuta draga, lasa ca e mai bine fara simptoama, nu? No stres , no pain, no puke
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-04 16:23:40)
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
La mine in per fertila, apare numai secretia aia mucioasa, pardon de expresie , si intepaturi in ambele ovare.
Dar temp e 36.3, iar dupa ce trece per fertila, revine la 36.6. Ce ziceti de asta?... Iar dureri de sani - nema.
Ank, si eu
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-02-04 16:23:13)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|