homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-33

#609 2009-01-15 21:44:59

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

buna fetele
nu poate omul sa dispara cateva ore ca voi scieti 3 paginiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
bafta pentru fleurette si crssy............sa dea DD sa iasa testele voastre cum a iesit al meu
sa-ti dea DD si tie doua liniute elebele...........iti tin pumnii

dragele mele va anunt oficial ca de azi dim nu mai curge nimic.....nu va pot spune ce senzatii am

imi pare rau de ce aud pass....ti-as da un sfat dar nu ma pricep asa ca mai bine tac.....in cazuri d-astea e bine ca fiecare sa hotarasca cum simte

offff mi-e ciuda ca nu stiu sa folosesc smiley decat la edit ca as pune plin de bebelusi pe aici

sper sa mai vb cate ceva cu voi inainte ca bebelusul meu sa ma traga iar la somn

ca un nou nascut.....as muta ceva mobila prin casa si mi-as cam alerga sotul p-aci dar.... box

cand ar trebui sa am si eu simptome de om insarcinat?

bebe  abia astept sa- simt ca joaca fotbal in burtica mea

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-01-15 21:50:36)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#610 2009-01-15 21:46:12

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mersi pt. cuvintele frumoase!  puss

ia zi, tu cum esti? ceva intepaturi, greata.. pofte..?  big_smile
abia astept sa ne dea una dintre voi o veste buna, sa ma bucur si eu!  al9leacer

camy, ce bine!!! in sfarsit si-a facut efectul utrogestanul ala!! bravo! in rest, cum te simti? smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-15 21:47:42)

#611 2009-01-15 21:48:17

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Camy...ce ma bucur ca nu ai mai sangerat...bravo, tine-o tot asa si va fi bine.
Poti sa pui smilies de jos, sub chenarul in care scrii mesajul, scrie cu verde "smelies", dai clic acolo, iti alegi figura pe care vrei sa o folosesti, ii dai copy si paste in mesajul din chenar si gata.

Pass...eu pofte am tot timpul deci nu este un semn bun clar, burta nu ma doare, sanii nu sunt umflati, greturi nu am...nu am de niciunele, astept pana pe 20 dar sunt sigura ca iar m-am dereglat rau sad

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-15 21:50:42)

#612 2009-01-15 21:53:58

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu mai fi tu asa sigura!  smile
eu merg la somn, ma rog, incerc sa adorm, oricum ma trezeste cand vine ca nu are cheie...
mai intru dimineata, apoi o tai  smile 

noapte buna, fetele dragi!
pupici!!  puss  kram

#613 2009-01-15 21:55:48

rruxxy
Platinum member

Noapte buna pass si multi pupici....puss

Publicitate

loading...

#614 2009-01-15 21:59:49

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Pass imi pare sincer rau...kram Dupa cum iti spuneam al tau are nevoie de un pumn...dar...sub centura box ...  dumbom pt ca are un scurt pe undeva...de nu realizeaza ce ...................(nu-mi permit) este si ce persoana deosebita, sensibila si frumoasa are langa el...hmmmmmmmm :f?rbannad:  ko punish

Ma gandesc ca ideea Rruxxy-tei de a nu il suna cateva zile este super ok..
Este/era un tip gelos? Ai putea sa incerci sa-l faci gelos cumva... sunt cam diabolica...dar who knows...diablo

imi pare rau ca treci prin asa ceva...grater kram puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-15 22:00:34)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#615 2009-01-15 22:01:49

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Somn usor pass. Unde pleci? In ce localitate?  Sper  ca ai net acolo puss
Poate totusi va impacati in seara asta...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#616 2009-01-15 22:02:32

rruxxy
Platinum member

Fetelor v-am pupat si eu, vorbim maine, noapte buna kram

#617 2009-01-15 22:02:33

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

Camy ma bucur din suflet ca esti ok vezi poate acum ca sa oprit sangerarea sa-ti cauti iar de treaba si sa faci vreo gafa ca-ti dam bataita.Nu mai face efort si stai cumintica si odihnste-te cat poti tu de mult.Pass "noapte buna" cu toate ca nu cred sa fie chiar asa buna,nu stiu ce sa-ti mai spun ca sa-ti ridic moralul.Fa doar ce-ti spune inima  kram      Deci maine asteptam 3 raspunsuri nu?Fleurette,Crssy si Elebele nu?hai fetiliiiiii majoreta  bebe  majoreta

Ultima oara a fost editat de erzseanamaria (2009-01-15 22:07:44)

#618 2009-01-15 22:17:09

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

Doamne am lipsit toata ziua si v-ati facut de cap  big_smile ...din pacate sefii sunt cu ochii pe noi...ne cotroleaza calc si acesul la internet e limitat, deci nu mai pot sa intru pe net in timpul serv...mi-a fost dor de voi toata ziua, dar n-am avut cum sa "vb" cu voi  puss

elebelle=bine ai venit !!!  kram ...si eu ma aliniez cu fetele si spun ca e bb  bebic  gravida .... asa ca tinem pumnii sa faci testul  majoreta  goodluck

pass am auzit ca te-ai certat mai rau cu al tau si eu ma cert deseori pe tema cu iesitul la bauta cu baietii, defapt asta e sg motiv pt care avem discutii...el zice sa merg cu el, dar nu am eu chef...nu stiu daca e f bine sa pleci de lg el, sa stati separat, intr-o rel totul se rez impreuna...nu ajuta mult daca pleci...si eu ma gandesc de multe ori cand ne certam "bine ca n-am facut un copil cu el, uite ca e mai bine asa" si ii spun sa iasa din casa mea (iar cand ne impacam imi cer mii de scuze)... iti spun din experineta, intr-o rel e bine sa vb cu celalat, eu mereu vb, poate uneori prea mult visslar ...sper din tot sufletul sa fie bine si sa ajungeti la un numitor comun, noi suntem aici lg tine si te sustinem in hot pe care o vei lua....te asteptam cu bratele deschise sa ne dai vesti ... ai grija de tine  puss

fetele eu am o veste proasta, dar am pastrat-o la sf  big_smile ... mi-a venit marele si ingrozitorul CM-ul  bang ... asta e...luna viit poate e cu ochi in burtica  al9leacer ... va sustin pe cele care asteptati in continuare ...ies de pe lista luna asta, ne vedem luna viit   smoke2

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#619 2009-01-15 22:31:04

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Fleurette grater vbesti serios?!? grater Chiar ti-a venit? Imi pare tare rau...krampuss dar luna viitoare cu siguranta va fi luna ta..rugaciune popa gravida puss

Ai dreptate cu Pass si eu ma gandeam dupa ce am scris mai devreme daca e bine sa-l lase singur.

Pass poate ar fi mai bine sa nu pleci...asa cum asteapta de altfel si sa petreci si tu un w-end cu prietenii/ nele in oras...Ce zici? Schimbare de planuri. Nu se asteapta si ti-ar prinde si tie bine sa iesi si sa te distrezi cu prietenii si sa-ti deschida el usa..lol

Si poate atunci va veni sg sa vbeasca...lol

Sufar de scenarita ce-i drept ...dar poate functiona.. puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#620 2009-01-15 22:32:25

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

offf fleurette, luna viitoare, capul sus pana atunci.  majoreta   goodluck   rugaciune
Daca nu a fost acum, sigur va fii lune viitoare. trebuie sa gandesti pozitiv. Vad ca maine se vor face anunturi, fetelor va tin pumnii, si sa de DD sa fie cu ochisori  al9leacer
Pe mine m-au apucat durerile de burtica, si nu stiu de ce..sper sa fie de bine si sa nu se anunte musafirii. Noapte buna, si maine sa fie o zii minunata ptr cele care asteapta un bebic.

rugaciune bebic

#621 2009-01-15 22:44:07

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

multum pt incurajari fetele, culme e ca nu sunt suparata, trista da, dar f putin...sunt curioasa sapt viit ce face al meu la spermograma, apoi avem consultatia la gineco...o sapt plina  big_smile

si eu astept sa vedem pe cine mai trecem pe lista, am facut lista cu aspirante:
12= darlene
16= crssy
20= carra, ruxy, erzseanamaria
21= cristaup
22= tina, pass
27= gargarita
29= maria
31= adina

dar cu proaspete mamici inca nu ?!
- love_t
- juli
- maryland       
gravida = confirmate pana acum  majoreta (daca am omis pe cineva imi cer scuze, dar mi-e f somn)

va las fetele ne vedem maine seara...sper sa-mi dati muuuuuulte vesti bune gravida

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-15 22:47:08)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#622 2009-01-16 08:11:10

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata , fetelor, iara sunt prima, am ajuns deja la serv (eu incep la 8).. astazi e vineri ...uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  majoreta 
fleurette , imi pare tare rau, dara sat e , luna viitoare , poate....
crssy, tu ce veste ai sa ne dai?
passenger , imi pare tare rau de situatia ta, e chiar nasol, dar cel mai nasol mie mi se pare faptul ca el nu inceraca sa te retina deloc, nu stiu ce sa zic, tu esti cea care trebuie sa iei o decizie , ca tu cunosti cel mai bine situatia......
fetelor, o ultima zi a sapatamanii, super scurta va doresc si cat mai usoara...
va pup!

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-16 08:11:38)

9 ani de copilarie ....

#623 2009-01-16 08:13:48

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

la mamici  gravida confirmate pana acum este si camy, deci listutza de gravidutze ar arata cam asa deocamdata:

- love_t
- juli
- maryland       
- camy

Asteptam azi noi migrari din lista de aspirante smile

Hai Crssy majoreta  goodluck
Hai Elebele  majoreta  rugaciune

Pass, m-am intristat cam tare cand am citit povestea ta... nu suna bine deloc, dar sper ca e totusi doar o perioada mai ciudata prin care trece al tau si ca nu va mai tine mult... intr-adevar si eu cred ca prin comunicare veti putea ajunge mai degraba sa intelegeti fiecare ce simte celalalt... trebuie sa purtati o discutie asa, mai "la sentiment" si sa incercati sa va spuneti fiecare ce aveti pe suflet, poate totusi va redescoperiti sentimentele bune pe care le aveti unul fata de celalalt si reusiti sa va reapropiati asa incet incet... indepartandu-va prin necomunicare puteti ajunge foarte usor la despartire....chiar daca va leaga 6 ani. E foarte posibil si sa va dati seama ca nu va potriviti tocmai bine si dupa 6 ani... eu m-am despartit de logodnicul meu dupa 5 ani si acum nu pot decat sa ma felicit, pentru ca am gasit ceva incredibil de frumos, ce chiar nu credeam ca exista... un om minunat, pe care il iubesc cum nu credeam ca pot iubi si care ma iubeste nespus si care imi aduce in fiecare clipa linistea sufleteasca de care am nevoie pentru a trece peste orice... Sper totusi la tine sa nu fie cazul de o despartire si sa isi revina al tau sa isi dea seama ce sotie minunata are acasa...  eu te pupic sa-ti treaca macar pentru o clipa supararea si daca vrei sa vorbesti si sa te descarci sa stii ca voi fi mereu aici, alaturi de celelalte fete  puss  :k?ra:

Fleurette, fac si eu galerie pentru tine luna viitoare  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-16 08:16:55)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#624 2009-01-16 08:21:37

elebele
Full member
Inregistrat: 2009-01-14

grater   buna dimineata fetele
trebuie sa va spun ca nici azi nu am vazut doua liniute !  :f?rbannad

nocry  nocry  nocry  nocry
poate ca mai am inca o sansa nu !!!! poate este prea devreme ??? ma gandeam si eu !!!! bang

nu este nimeni pe aici !!

pai dr a zis asa "daca iti vine in 14 zile faci analize daca nu sa ma suni sa mai faci o eco eu ma gandesc ca daca a zis 14 zile poate acum este perioada critica sau acum vad daca este ceva sa nu " dar pana atunci  signof10   ultima oara mi-a venit ciclu normal  a fost pe 06.11.2008 iar pe 08-12 secretia  iar pe 13 eco  ce sa ma zic nu mai inteleg nimic . dar am sani foarte sensibili ma dor .......

Ultima oara a fost editat de elebele (2009-01-16 08:49:33)

29 sapt si 4 zile
O sa am o fetita pe nume ERIKA !!!!!

#625 2009-01-16 08:38:06

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Imi pare rau elebele, mai ales ca ieri eram toate sigure ca vei vedea doua liniute... ne zisesei de sac si toate ne-am gandit la sacul gestational... sad dar nu plange, ca tot vei vedea la un moment dat si doua...  nocry Acum ar trebui sa mai mergi la medic sa vezi totusi de ce ti s-a dereglat asa cm-ul... ca inteleg ca nu ti-a venit cum trebuia luna aceasta...

Am pus si poza cu mine la avatar... nu as tine-o mereu, ca mai tare ma inspira berzele mele, dar am vrut sa ma cunoasteti toate..  kram

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-16 08:47:45)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#626 2009-01-16 08:54:24

rruxxy
Platinum member

Neata fetelor kram
Fleurette imi pare tare rau ca ti-a venit cm...facem galerie ptr luna viitoare majoreta  majoreta  majoreta
Elebele...ieri eram toate atat de sigure ca e bebe si acum ne spui ca nu e sad Mergi la medic sa vezi ce e cu dereglarea asta a ta.
Esti tare draguta Maria, te-am vazut si la celalalt topic wink

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-16 08:57:12)

#627 2009-01-16 09:29:46

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

'Neata fetele,

Elebele si Fleurette, imi pare rau ca nu ati avut test cu ochi, las' sa data viitoare va fi. :k?ra:

Pass, imi pare rau de vestile care le aud. Dar te intreb eu: el sigur isi doreste copil? Constientizeaza ce presupune acest lucru?
Ca nu va mai avea timp de iesit indiferent a cui zi de nastere este, ca va trebuie poate o perioada sa fie femeie in casa cand tu vei avea perioada de greturi, si multe altele.
Nu stiu, dar eu nu sunt de acord cu iesiri dese cu prieteni, colegi de munca. Mai ales daca acestia sunt necasatoriti, pot avea o influenta negativa asupa lui.
O data pe luna e suficient zic eu pt iesiri. Ce naiba poti discuta daca te intanesti asa des. Si nu mai pun la socoteala ca se cheltuie bani pt fiecare iesire.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.