Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-42
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Mersi ptr sfaturi fetelor, asa voi face, sper sa-mi treaca pana marti cand voi merge la serv. Adina mie nu mi-a venit....sunt doar foarte racita. Carra, la fel ca si fetele iti spun si eu sa nu te reapuci de antibebe, nu are rost. Va pup pe toate
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
merci rruxxy. asa o sa fac. ai grija de tine sa te faci bine repede. multa vita c si stai la caldurica. si asa e urat afara.
:k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- rruxxy
- Platinum member
Mersi Carra, acum nu mai am temperatura, ma simt putin mai bine dar sigur va reveni diseara. Pana acum am gatit si a fost bine ca m-a relaxat.
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
rruxxy a scris:Mersi ptr sfaturi fetelor, asa voi face, sper sa-mi treaca pana marti cand voi merge la serv. Adina mie nu mi-a venit....sunt doar foarte racita. Carra, la fel ca si fetele iti spun si eu sa nu te reapuci de antibebe, nu are rost. Va pup pe toate
scuze, cred ca carra a zis ca i-a venit, nu?
9 ani de copilarie ....
- lauraura
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-10
fetelor cititi un articol interesant postat de Daliana la discutii de tot felul intre viitoarele mamici-2, mie mi-a placut
- rruxxy
- Platinum member
Da Adina, Carrei i-a venit cm.
- cristina_i
- Full member
- Inregistrat: 2005-12-26
gargarita a scris:perioada fertila incepe cu 3-4 zile inainte de ovulatie ( cam atat traiesc spermatozoizii) si se sfarseste cam in ziua ovulatiei ( ovulul traieste aprox. 12 ore!) ideea cu testele de ovulatie este ca se pozitiveaza cand nivelul de LH creste, si asta se intampla cu 24-48 ore inainte de ovulatie. tu te-ai complicat tare... nu am inteles ce ai vrut sa spui. incepe testele de ovulatie cu cateva zile inainte de ziua cand presupui ca ovulezi si continua-le pana cand ai testul pozitiv eu, de exemplu, folosesc aproximativ 15 teste pentru ca ori am ovulatii tarzii ori nu am deloc. incep prin ziua 15 ( ca sa fiu sigura ca n-o ratez si continui pana am test pozitiv, semn ca ovulatia urmeaza sa se produca sau pana termin testele )
in prospectul la oview nu cumva te-ai uitat la interpretarea testelor? acolo explica cum sa interpretezi testul cand liniuta de test arata intr-un anumit fel, mai intensa sau mai putin intensa, nu se refera la ordinea in care trebuie sa arate testele pe masura ce le faci.
Am inteles ideea.
Eu am norocul sa zic asa sa cunosc fara teste ziua ovulatiei.Ma iau dupa durerile pe care le am ca si cum imi vine cm sunt usoare durerile si dupa consistenta secretiei.Si atunci m-am hotarat sa fac si un test sa vad daca presupunerile mele sunt corecte .Si mi-a iesit a doua linuta un pic cam stearsa la culoare.Si ne-am hotarat sa avem contact in acea seara.A doua zi , mi-am iar un test si a doua linie era vizibil mai pronuntata si am avut si a doua seara contact.Din pacate sotul meu a plecat din tara sambata...si se intoarce peste 3 saptamani.Imi imaginez ca ar fi atat de superb ca atunci cand vine tara sa ma prezint la el cu o pereche de botosei pentru noul nostru bebe...ca semn ca sunt gravida.
Este cumplit sa fiu singura in astea 3 saptamani...daca as stii ca am o sansa sa raman...am fi 2 care l-am astepta
Ieri dupa cele 2 contacte...am inceput sa am niste intepaturi destul de puternice in zona respectiva..se intampla ceva pe acolo...mi-am facut totusi un test..din naivitate mai mult...ca oricum este mult prea devreme sa-mi dau seama.
Pe 28 ianuarie ma duc la doctora pe care o rog sa fie ea care imi urmareste sarcina in cazul in care raman.
PS: nu am putut sa fac testele dinainte sa stiu ca ovulez deoarece am ciclu neregulat (din cauza ca am renuntat la ac) si ultima cm l-am avut pe 6 decembrie ...dupa ce am citit...mi-am dat seama care e ziua respectiva.Din februarie cu siguranta voi proceda altfel pentru ca acum mi-am notat.
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Dragele mele dragi..
Rruxxy insanatosire grabnica. Imi pare raun de raceala... Si eu abia dupa 3 sapt si am scapat de tuse si de raceala..
Carra imi pare rau ca ti-a venit... Dar ce frumos...va casatoriti religios in iunie, sau ambele? Casutza de piatra! Si eu te sfatuiesc sa nu recurgi la ac...din contra, poate daca te vei concentra pe nunta si pe pregatirile de nunta, reuseste sa se prinda...
Adina si eu cred ca poti ramane usor dupa interventie, gandeste-te ca a fost si per de abstinenta... la greu (rupeti cotetu', vorba unor prieteni ) si efectul va fi garantat.
Cristina draga de tine, dar esti cu noi.... dulce ca sa nu te mai simti singurica si sa dea Doamne Doamne sa-l asteptati doi Stiu ce zici cu testul pt si eu, dupa cum va spuneam zilele trecute am intrat intr-o disperare crancena...si recunosc ca su eu desi era muuuuult prea devreme am facut un test. Eu nu mai pot nici sa dorm klumea, am insomnii si visez numai prostioare, toata ziua ma intreb daca o fi sau nu, caut simptome...in disperare, ma gandesc ca bebeul nostru ar fi trebuit sa aiba 5-6 luni..si ma apuca si mai rau depresia..si ma gandesc apoi ca in conditiile astea de stres chiar nu are cum sa vina Asa ca imi dau sg un ghiont si incerc sa redevin optimista...
Nicoleta spor la rupt cotetu' si pt
Alex, Love_t pupici dulci pt
va stampilez cu foc dragelor si relaxare placuta...cat a mai ramas din w-end-ul asta...profitati de el din plin.
Mamica de Ingerash blondutz
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Aici asa se recomanda, chiar daca nici eu nu fac parte din categoria de risc pt sindromul Down... am doar 23 de ani... A iesit foarte bine testul, care consta intr-o ecografie unde iti masoara valoarea pliului nucal si o analiza din sange.
AnkSan, merci Si ai grija sa nu mai racesti :k?ra:
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- rruxxy
- Platinum member
Multumesc Ank. sper sa ma fac bine curand. Cristina..Domane ajuta sa se fi prins bebe si sa-i dai marea veste sotului tau cand va veni. Si eu cred ca ati prestat cand trebuia, asa ca bafta multa sa fie bebe
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Eu am facut testul la aprox 11 saptamani jumatate. Deci pt tine e prea devrema sa iti ceara acum. Nu ai de ce sa te temi :k?ra: Acum am 12 saptamani si 5 zile Te pupic si eu, o sa vezi ca totul o sa fie bine, nu te speria degeaba, esti foarte tanara... nimic rau nu se poate intampla :k?ra:
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Dragele mele aspirante, eu maine ma apuc de ceai de cretisoara, 2 cani pe zi. Am auzit ca ajuta la prinderea mazaricii. Aveti idee cum e la gust? De pass mai stim ceva?
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-01-18 19:24:30)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
gust de... buruiana nu e rau, daca iti plac chestiile usor amarui, cu gust neutru, asa... eu am baut si-mi placea
dar habar n-aveam ca e bun si la "prinderea mazaricii"... stiam ca e bun in afectiunile genitale....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Cu miere sper sa mearga... . Ti-a ajutat la ceva?
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- rruxxy
- Platinum member
Eu am citit tot pe forum ca ajuta la prinderea mazaricii dar nu l-am incercat.......nu cred sa ma ajute pe mine un ceai, eu trebuie sa fac tratamentul. Crissy ce avatar plin de inspiratie ai Pass a fost plecata in weekend, sa speram ca vine cu vesti bune si ca s-a impacat cu sotul ei
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-18 19:53:47)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|