homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-46

#856 2009-01-19 12:08:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

LadyRaven poate este o greseala de calcul cum a zis si Ank...nu stiu ce sa zic.
Ma duc si eu fetelor azi sa-mi cumpar un test, dar mai tarziu ca altfel nu am rabdare si-l fac cum ajung de la farmacie...De fapt ce mi-e azi ce mi-e maine. As putea la fel de bine sa-l fac azi, nu?

Pass, ma simt ca naiba.....abia vorbesc si-mi curg nasul si ochii, parca plang. Am luat fervex si coldrex si am baut ceaiuri dar tot nu mi-a trecut, macar nu mai am febra. Oricum nu trece pana nu isi face damblaua. AAA si mi-e frig....am facut o caldura in casa de abia mai sta sotul meu  lol

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-19 12:11:19)

#857 2009-01-19 12:10:17

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

mi-a spus ca nu poate sa isi dea seama am stat pe masa la eco cred ca mai bine de jumatate de ora,s-a chinuit sa-si dea seama...sunt 6 sapt de la ultima menstruatie si 4 sapt de la conceptie(asta mi-a spus dr) mi-a zis sa ma intorc peste 3 sapt la eco sa vada atunci...m-a bagat in toti sperietii,mai ales cand mi-a zis ca nici nu stie daca e in evolutie sau nu cesafac pana la urma sper sa fie bine si sa fie doar o eroare de calcul...

free spirit... puss bebe

#858 2009-01-19 12:14:46

rruxxy
Platinum member

Sper sa fie totul bine LadyRaven, nu ai ce face decat sa astpti urmatoarea eco peste 3 saptamani. Stiu ca este mult dar fii optimista si spera ca bebicul tau e bine...altceva nu stiu ce as putea sa-ti spun, bafta multa puss

#859 2009-01-19 12:16:33

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

ladyraven, de ce nu te-a trimis sa faci b-hcg? e analiza de sange care detecteaza hormonul sarcinii si in urma careia afli cu exactitate daca e sarcina in evoltuie sau nu, afli de asemenea si varsta sarcinii.
mergi la un laborator si cere sa ti se faca , nu e bine sa stai inca 3 saptamani in stres, nu-i faci bine bebelusului. este si accesibil ca pret si vei stii sigur ce se intampla cu sarcina ta.
ti se ia sange si in 48 de ore mergi si repeti analiza. compari rezultatele si daca hormonul si-a dublat cantitatea in acest interval de timp, totul e in regula si bebele se dezvolta normal.
sau , daca nu vrei sa faci analiza asta, desi e cel mai simplu si mai sigur, mergi la un alt medic pt. eco.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-19 12:19:02)

#860 2009-01-19 12:21:46

rruxxy
Platinum member

Nu stiam ca se poate afla asta din b-hcg....cel mai bine faci cum ti-a spus Pass, LadyRaven, asa scapi de stres si nu trebuie sa astepti 3 saptamani.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-19 12:22:40)

Publicitate

loading...

#861 2009-01-19 12:22:48

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

LadyRaven eu iti sugerez sa mergi si la alt dr. Unde ai mers la eco?
Sa stii ca e posibil ca si ecograful sa nu fie destul de performant, sau sa nu functioneze ok....Mergi si la alt dr si Doamne Ajuta sa fie totul OK. rugaciune

Ruxy...parerea mea o sti deja.. lol Go for it! rotfl majoreta

Mamica de Ingerash blondutz angel

#862 2009-01-19 12:25:21

passenger
Addicted member

si eu sunt racita de sambata.. dar nu am facut febra. doar stranut rau si imi curg ochii, ma gadila nasul si ma ustura in gat sad

#863 2009-01-19 12:25:45

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

accumaria a scris:

Stie cineva daca epilatul inghinal total cu ceara traditionala poate face ceva rau in cazul in care s-ar prinde ceva zilele acestea? Nu stiu daca sa ma duc sau nu sa ma epilez... De dus m-as duce, ca nu ma mai suport, dar nici nu as vrea sa imi faca vreun rau...

daca nu e prima oara cand te epilezi total, nu cred sa fie probleme nici acum, nici pe tot parcursul sarcinii, mai prin ultimile luni e mai periculos ca poate declansa contractii. sarcina usoara! wink

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#864 2009-01-19 12:26:44

LadyRaven
Full member

nu mi-a spus nimik de b-hcg...si cand mi-a dat reteta a scris la diagnostic "sarcina sapt 4 in evolutie" m-am gandit k pana la urma e ok..imi faceam griji mai mult pt dimensiunea lui bebe...de stresata nu sunt stresata,adica fac tot posibilul sa fiu linistita si asa...oricum multumesc de idee,o sa ma duc sa fac si testul b-hcg,asa ca sa fiu sigura...
pana aflu ceva nou pot doar sa sper ca totul este bine smile

free spirit... puss bebe

#865 2009-01-19 12:29:00

rruxxy
Platinum member

LadyRaven te asteptam cu vesti bune rugaciune

#866 2009-01-19 12:32:07

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Hello fetele,
mama da' ce ati mai scris. big_smile
Fetele normal ca aveti voie sa va epilati cu ceara, chiar si inghinal. Mai ales daca nu e parul lung si des. Eu m-am epilat saptamana trecuta si pot spune ca am avut parul relativ marisor si des.
Eu am intrebat-o pe doctora si a zis ca nu-i nici o problema (chiar a inceput sa rada), a zis ca femeile gravide nu sunt bolnave.
Iar referitor la vopsit mi-a zis sa nu ma vopsesc in primul trimestru si asta din cauza starilor de greata caci vaporii de la vopsea poate sa te lesine si sa-ti provoace si mai multa greata.
Fetele nu trebuie sa stam intr-un glob de portelan, lasati sa ne obosnuim cu greul ca astfel se caleste si bebele. smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#867 2009-01-19 12:32:09

passenger
Addicted member

sa il faci, asa vei afla exact cat are bebe si daca e in regula.  smile

#868 2009-01-19 12:36:40

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

LadyRaven a scris:

mi-a spus ca nu poate sa isi dea seama am stat pe masa la eco cred ca mai bine de jumatate de ora,s-a chinuit sa-si dea seama...sunt 6 sapt de la ultima menstruatie si 4 sapt de la conceptie(asta mi-a spus dr) mi-a zis sa ma intorc peste 3 sapt la eco sa vada atunci...m-a bagat in toti sperietii,mai ales cand mi-a zis ca nici nu stie daca e in evolutie sau nu cesafac pana la urma sper sa fie bine si sa fie doar o eroare de calcul...

eu am fost la eco la 5 sapt si 6 zile si bebe meu avea 2.9 mm...nici macar nu i-am zis eu doctorului cat am de la ultima menstra...a zis el din masuratori si a fost la fix. avea act cardiaca. eu zic ca nu are cum sa aiba un cm la 6 sapt...poate la 6 sapt de la conceptie...dar la 6 sapt de ultimulcm...cam greu. nu te ingrijora ca o sa fie bine  puss

#869 2009-01-19 12:38:36

LadyRaven
Full member

fetelor multumesc mult pentru sfaturi...am sa ma duc sa fac testul zilele astea ca sa pot sa stau linistita,si in functie de ce rezultat imi iese ma voi duce la eco...si daca ma mai sperie doctorita inca o data ma duc la alta tongue
maryland,bebe meu are 4 sapt (sunt 6 sapt de la ultimul CM) si are 0,54cm...adevarul este ca m-am cam speriat cand mi-a spus dr ca e mult prea mic...dar cum au zis si fetele,ma voi duce sa fac testul de b-hcg,dupa care ma duc din nou la eco sa vedem ce o sa zica atunci...si daca si atunci sustine ca nu e in regula nu imi ramane altceva decat sa schimb medicul

Ultima oara a fost editat de LadyRaven (2009-01-19 12:43:55)

free spirit... puss bebe

#870 2009-01-19 12:41:14

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

passenger a scris:

nu-l invoc, duca-se pe garla!!  box
luna viitoare il trimit in concediu

edit: sunt la serv. si aici imi merge netul execrabil. stau minute bune pana reusesc sa trimit un mesaj sad

pass si daca ramai acuma ce faci cu nunta in sept?

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#871 2009-01-19 12:45:44

passenger
Addicted member

aman pana la primavara. nu ma marit pana nu slabesc la loc.  big_smile

LadyRaven, nu e nevoie sa mergi cu rezultatul la medic pt. o noua eco. Fa analiza in una din diminetile astea, in 48 de ore mergi si repeti analiza si compari rezultatele. Asa vei stii ca e totul ok si vei sta linistita 3 saptamani, apoi mergi la medicul tau cum te-a chemat si faci o noua eco. pt. a-l vedea pe bebe.
Analiza asta se face pt a sti varsta exacta si daca e sarcina normala sau nu
iti tinem pumnii!  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-19 12:50:38)

#872 2009-01-19 12:57:27

rruxxy
Platinum member

Fetelor am fost si mi-am cumparat un test. Sa-l fac acum sau sa astept pana maine?

#873 2009-01-19 13:00:58

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

samy, ce bine suna ce mi-ai urat tu acolo... sa dea Dumnezeu sa fie sarcina si sa fie si usoara, iti multumesc! puss

ladyraven, in legatura cu testul beta hcg, as vrea sa mai spun si eu ceva... in cazul tau cred ca nu e suficient sa il faci doar o singura data... o data il faci daca vrei sa afli mai devreme daca esti sau nu insarcinata... dar tu deja stii ca esti insarcinata. Valoarea pe care o vei obtine probabil se va afla intr-o plaja destul de mare de valori normale pentru perioada in care esti tu. Ar fi foarte util la tine, daca chiar vrei sa afli in felul acesta daca e totul in regula cu sarcina sa iti faci testul de cateva ori, la interval de 2 zile si in cazul in care sarcina se dezvolta normal si evolueaza normal, valoarea testului trebuie sa se dubleze la fiecare 2 zile... daca nu creste atat de repede indica o posibila problema in dezvoltarea sarcinii... dar ma gandesc ca ar fi trebuit medicul sa te trimita sa faci acest beta hcg in dinamica daca chiar e cazul si daca intr-adevar a vazut o problema... in cazul tau insa nu stiu daca are sens sa te controlezi atata... mai ales ca dimensiunea comparata cu dimensiunea mentionata de Mary, pare foarte normala...

Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme... si mai ales fara stres, ca nu face bine smile

Juli, si eu ma gandeam ca foarte rau nu are cum sa faca, dar totusi m-am hotarat sa mai astept pana vad ce si cum, si eventual dupa ce va trece orice risc, in functie de ce imi va zice si doctorita mea, probabil ca ma voi epila...

Ruxi, pass, nu uitati de aspirina saracului, efect garantat smile

Si Ruxi, parerea mea e sa astepti pana maine... pipi de dimineata e mai concentrat, mai ales ca sarcina e la inceput wink

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-19 13:02:06)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#874 2009-01-19 13:01:35

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Bafta multa LadyRaven. rugaciune

Pass insanatosire grabnica..kram

Juli, Alex..ce mai faceti dragelor? Ce mai fac bebei vostri?

kram puss pt bebe bebe si pt al tau Lady Raven

Mamica de Ingerash blondutz angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.