homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-50

#932 2009-01-19 17:00:03

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

love-t .....6 dec a fost prima zi a cm

juli...utrogestan iau din 12 ian

mary...azi am facut prima eco....pana acum doar m-a controlat si a zis ca da este sarcina

vreau sa merg in seara asta undeva sa mai fac o eco.....unde ma sfatuiti sa merg?

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#933 2009-01-19 17:03:11

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

offf...pai trebuia sa mai ceri o parere de prima data...ca la o sarcina atat de mica nu poate sa isi dea cu presupusul cu ata mai mult cu cat tu aveai sangerarile alea...normal ca nu a stiut de unde vin...daca el nu te-a trimis la eco de urgenta...
si eu am avut scurgeri dar la eco s-a vazut ca era un cheag care fusese in spatele sacului embrionar si care la mom ala era de acum in col...
probabil ca si tu ai avut acelasi lucru...
la eco nu stiu unde sa te trimit...eu am fost la victor babes cand am pierdut sarcina acum 2 luni si acum la mat bucur unde e doctorita mea

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-19 17:04:01)

#934 2009-01-19 17:03:43

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

buna fetelor  puss ..mi-a fost dor de voi, n-am apucat sa mai intru pe forum, la munca n-am acces (acum am intrat ca nu mai puteam  big_smile ), iar acasa nu mai am calc pana maine, a trebuit sa-l duc la dr  bang ...asa ca n-am avut cum sa iau leg cu voi

n-am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris, dar in parte zic eu ca am reusit

pass ma bucur ca esti mai bine cu al tau, sper sa fie asa in continuare
camy am vazut ce aiz scris mai devreme imi pare f rau pt tine, cred ca e o veste dureroarsa...ne rugam sa nu fie nevoie de intervetie chirurgicala  rugaciune
crsy imi pare rau ca si tie ti-au venit monstrii ...dar luna viit nu-i mai primim...chit ca ne baricanadm in casa si nu deschidem usa...dar nu-i primim  punish ..la distanta cu ei  gravida
rruxxy sper sa NUUUUU mai vina  majoreta ...cam 9 luni  tongue ...idem carra si celelate fete care mai asteapta luna asta ... punem CM-ul la colt  box  box  box

mie mi-a venit dupa cum bine stiti, dar am patit ceva ciudat...colega mea imi spunea sa-mi fac repede un test, dar mi-e cam teama ca e neg... bang ...am avut un CM cam slabut, adica sangerare f putina, decat vineri si sambata ceva mai mult...dar eu care aveam cheaguri, acum n-am avut nici unul...f ciudat...ma astepatm de joi seara si vineri (cand m-a durut burtica mai tare) sa imi vina puternic CM-ul, dar nimic...iar acum am picatura chinezeasca si sunt in a3a zi...la mine asa pateam dupa 4 zile....mi-e teama sa-mi fac sperante....maine dimin la 9:30 mergem la spermograma...mi-e putin probabil sa fi ramas, simptome nu am deloc (sani sa ma doara, greturi si alte alea)....va anunt maine seara ce am facut cu analiza (maine seara ma bat cu al meu pe calc, dar fur si eu 30 min)  pc .... al9leacer  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#935 2009-01-19 17:05:51

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Camy, ti-a facut echo abdominala?
Cum te-a controlat? Aici nu se controleaza, nu te urca pe masa... din momentul in care esti insarcinata, nu au voie sa te controleze, numai echo se fac. A folosit speculum cand te-a controlat? ca la un control normal?  wow

Azi, ai 6 saptamani si 2 zile. Aici iti poti calcula  http://www.bubhub.com.au/infopregnancyd … ulator.php

Eu nu stau in Ro, asa ca nu te pot sfatui, unde sa te duci... dar sunt sigura ca fetele stiu incotro sa te indrume.
Multa sanatate si incredere in tine.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#936 2009-01-19 17:06:43

maryland
Sr. member

pai fleurette eu zic sa iti faci test ca nu ai ce pierde...daca e poz e f bine  big_smile , iar daca e neg oricum te asteptai
greturile vin dar mai incolo...nu o sa le ai decat dupa cateva sapt bune...iar sanii depinde...nu dor tot timpul

Publicitate

loading...

#937 2009-01-19 17:06:49

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Pai cam ai 6 saptamani de la ultimul ciclu.
Sangerari ceva?

Acum nu stiu, poate depinde si de calitatea ecografului, experienta medicului. Mergi la Romar, sau Medicover daca gaseti liber pe undeva.
Daca vrei am si tel unei doctore la cabinet particular (Filipescu Mihaela se numeste) si poti intreba daca e la cabinet in seara asta 321. 330.55.03 (e pe Bd Sincai, mai aproape de timpuri noi).

Sper ca esti din Bucuresti nu?

Love_t cred ca depinde de medic, la mine toti m-au controlat.
Si m-am intrebat si eu cum e bine   . Apoi mi-am dat seama ca daca nu te controleaza inauntru si Doamne fereste ai col deschis si trebuie serclaj, medicul nu cred ca are cum sa-si dea seama. Asta am vazut in spital la o fata care avea iminenta de avort din cauza colului si ii spunea doctorul ca trebuie serclaj, pt atunci cand baga degetul se observa ca e colul deschis (cica se simtea larg)

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-01-19 17:14:00)

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#938 2009-01-19 17:12:06

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

multum mary, o sa trec pe la farmacie acum si vad ce rez am, numai ca abia maine va pot spune  visslar
dr badea stefan, tel cabinet parti 021 323 86 98...muuuult scucces camy...si sa ne dai vesti bune... majoreta ...poate s-a inselat dr si chiar e ceva acolo  bebic ...suna la dr asta si spune ca e o urgenta...  goodluck

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-19 17:13:16)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#939 2009-01-19 17:16:13

maryland
Sr. member

majoreta asa sa faci fleurette  puss
sa ne dai vestea buna maine

#940 2009-01-19 17:18:17

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Camy, tare aiurea mi se pare ca te-a controlat, normal era sa-ti faca eco. Mi se pare ca prea usor a pus doctorul "diagnosticul", Doamne ajuta sa fie bine, te asteptam cu vesti.
Fleurette ia pune tu mana si fa un test...incercarea moarte n-are smile

#941 2009-01-19 17:41:08

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Camy mergi si fa o eco transvaginala. Ma rog pt tine. rugaciune

Fleurette si Ruxy...maine sa ne dati vesti bune.. lol goodluck

Mamica de Ingerash blondutz angel

#942 2009-01-19 17:49:25

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

buna dragele mele..dar ati scris nu gluma...am vazut ca a fost un sfarsit de saptaman fosrte plin..eu am fost plecata la ski, dar nu am skiat, m-am uitat la ceilalti..doctora mia interzis o perioada, mia zis sa o las mai moale cu activitatile astea, sa fiu mai cumintica ca o sa am timp sa le fac cand voi avea pe cine invata cool  si abia astept sa il invat sa schiezeee..doamne cati copii mici am vazut pe partie..unii dintre ei de abia se tineau pe picioare, dar schiau..Imi pare tare rau ptr cele care au avut musafiri rosii,  box  trebuie sa ii gonim data viitoare... Pass ma bucur enorm ptr tine, am vazut ca te-ai impacat cu domnul incapatanat..sper ca afost dulce impacarea patfierbinte
eu mai am de asteptat inca 2 zile pana sa imi fac testul, sincer simt ca inebunesc..si am mai facut o greseala cat mine de mare..miam cumparat un test de la farmacie..si il mai tin si la vedere..ma manca degetele...dar astept..nu stiu cum de ruxy, erzseanamaria pot astepta...eu inebunesc..nu am nici un fel de simtome..sanii sunt singurii care ma dor, si mai am din cand in cand niste dureri de ovare, dar nesemnificative. Ma rog sa fie de data asta  rugaciune  bebe

rugaciune bebic

#943 2009-01-19 17:55:10

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

bafta tuturor celor care sunt inca ...aspirante
anksan, cum se face eco transvaginal?
scuze de intrebare, eu nu sunt din dom medical.
merci, seara buna tuturor feteleee. eu plec acasa.
pupici.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#944 2009-01-19 18:00:22

rruxxy
Platinum member

Crista, eu mi-am cumparat azi un test si bineinteles ca am fost tentata sa-l fac dar fetele dupa forum m-au sfatuit sa astept pana maine si asa voi face. Probabil ca nu ma ajit prea tare ptr ca banuiesc care este rezulatatul big_smile
Bafta multa ptr rezulatul tau, iti tin pumnii smile

#945 2009-01-19 18:01:29

maryland
Sr. member

carra_verona a scris:

bafta tuturor celor care sunt inca ...aspirante
anksan, cum se face eco transvaginal?
scuze de intrebare, eu nu sunt din dom medical.
merci, seara buna tuturor feteleee. eu plec acasa.
pupici.

e o sonda pe care o baga inauntru...nu doare am facut si eu

#946 2009-01-19 18:04:32

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

merci mult mary.
pupici dulci si  bebe -acului tau drag.
:k?ra:  kram  drool

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#947 2009-01-19 18:05:57

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Carra vad ca Alex ti-a raspuns deja.. lol Aceasta eco este mult mai eficienta si evidenta... Eu o prefer, in locul celei abdominale.

Ruxy dar vad ca te joci cu pozele nu gluma.. smile

Cristaup...goodluck
eu fug acasa puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#948 2009-01-19 18:08:43

rruxxy
Platinum member

Da, ma joc cu pozele rotfl

#949 2009-01-19 18:23:36

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

carra_verona a scris:

merci mult mary.
pupici dulci si  bebe -acului tau drag.
:k?ra:  kram  drool

Si sa nu te gandesti ca este o sonda mare. Uite aici http://images.google.gr/imgres?imgurl=h … f%26sa%3DN

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#950 2009-01-19 19:03:16

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Feteleeee, m-am intors si eu de la munca si acum am terminat de citit ce ati scris.
Camy... imi pare tare rau pentru ce ti-a spus medicul, asa cum ti-au zis fetele, incearca sa faci o eco. transvaginala in alta parte. Iar intreb: de ce nu isi trimit medicii pacientele aflate in situatia ta sa faca un b-hcg?? Prefera sa se uite 60 de minute acolo si sa ghiceasca daca e bebe sau nu, cand se poate afla atat de simplu  sad  ....... Mergi la alt medic...
Iti tin pumnii sa fie inca bebe acolo!  sad 

Veneam agale de la servici si intru in farmacie sa imi iau Neutrogena, mi s-au crapat mainile, si am luat si un test... am stat o gramada cu el in mana daca sa il iau sau nu, pana la urma l-am luat.  rodnar   Las'ca-i bun luna viitoare. Mie trebuie sa imi vina, imi da un semn clar...Eu si Costica Marean ne cunoastem prea bine deja , am ajuns sa ii anticipez miscarile si sa stiu cand sa-l astept GODDDDDD ce-l urasccc!!!!  :f?rbannad:

Crista, a fost dulce impacarea, mersi!  puss 

Fetele, faceti testele mai repede, nu stiu cum rezistati!
Sper sa fie pozitive toate!!  signof10

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.