homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-6

#96 2009-01-12 16:10:43

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

da, si eu sper
desi, aceleasi discutii le-am purtat si in vara, se pare ca ori nu vrea, ori nu pricepe nimic.
eu nu l-am amenintat, dar zilele astea chiar ma gandeam ca numai bucuria asta nu vreau sa i-o fac -de a ramane gravida- pentru ca deocamdata nu merita!!  :f?rbannad: nu poate  avea tot ce isi doreste, ghinionul lui!
hai ca m-am intins cu povestile astea si nu-mi place, mi se urca iar sangele in cap  lol

fetele, eu vineri seara am fost la un pas de a merge la spital... urcam niste scari si am simtit ca pic , parca m-a fulgerat  o durere in ovarul drept, cobora si pe picior, nu mai puteam sa merg. m-am speriat de apendicita.. m-a palpat mama si nu era inflamat. mi-a zis ca e congestie pelviana , pt. ca ma durea f tare cand imi schimbam pozitia, cand ma ridicam de pe scaun, cand stateam pe loc nu simteam nimic.
mi-a trecut in vreo 2 ore si de atunci nu am mai avut nimic.
ciudat, la ovarul drept aveam asa-zisul chist "gigantic" care imi acoperea in totalitate ovarul.. pe 2 dec. la ultima eco. nu mai era deloc. o fi reaparut, ma gandesc.  :f?rbryllad:

ps. nu merge bine site-ul, ma chinui de cateva minute sa trimit mesajul sad

#97 2009-01-12 16:11:20

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele miercuri ma duc sa ma vopsesc.
am sunat la coafor si nu accepta sa aduc eu vopseaua de acasa, dar mi-au spus ca au ei fara amoniac, asa ca am sa cer sa ma faca cu de-asta.
sper sa fie okay.
:k?ra:  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#98 2009-01-12 16:14:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

si eu ma vopsesc zilele urmatoare, dar cea fara amoniac nu imi prinde bine asa ca ma voi face cu una normala

#99 2009-01-12 16:24:21

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

din pacate pass nu putem sa scapam asa usor de probl, dar o sa treaca  puss

eu m-am vopsit sapt trecuta cu o vopsea fara amoniac, mi-a prins f bine, dar eu aveam suvite si acum la fiecare spalare se vad din ce in ce mai bine  bang ..oricum stiu ca abia dupa 2-3 vopsiri o sa-mi pot acoperi complet suvitele...asa ca abia in vara pot spune ca sunt vopsita o sg culoare  rotfl

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#100 2009-01-12 16:25:00

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

passenger a scris:

da, si eu sper
desi, aceleasi discutii le-am purtat si in vara, se pare ca ori nu vrea, ori nu pricepe nimic.
eu nu l-am amenintat, dar zilele astea chiar ma gandeam ca numai bucuria asta nu vreau sa i-o fac -de a ramane gravida- pentru ca deocamdata nu merita!!  :f?rbannad: nu poate  avea tot ce isi doreste, ghinionul lui!
hai ca m-am intins cu povestile astea si nu-mi place, mi se urca iar sangele in cap  lol

fetele, eu vineri seara am fost la un pas de a merge la spital... urcam niste scari si am simtit ca pic , parca m-a fulgerat  o durere in ovarul drept, cobora si pe picior, nu mai puteam sa merg. m-am speriat de apendicita.. m-a palpat mama si nu era inflamat. mi-a zis ca e congestie pelviana , pt. ca ma durea f tare cand imi schimbam pozitia, cand ma ridicam de pe scaun, cand stateam pe loc nu simteam nimic.
mi-a trecut in vreo 2 ore si de atunci nu am mai avut nimic.
ciudat, la ovarul drept aveam asa-zisul chist "gigantic" care imi acoperea in totalitate ovarul.. pe 2 dec. la ultima eco. nu mai era deloc. o fi reaparut, ma gandesc.  :f?rbryllad:

ps. nu merge bine site-ul, ma chinui de cateva minute sa trimit mesajul sad

pass sa nu se fi spart vre-un chist ceva...stiu ca tot asa doare  neutral

Publicitate

loading...

#101 2009-01-12 16:41:32

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Juli, sper ca te simti mai bine. puss
Eu te intrebasem de Medicover. Si eu am fost la Dr. Hamyd si de aceeasi indiferenta am avut parte, chiar ironie... grater Insa am inteles de la alte colege care au nascut cu ele, ca asa e la inceput. Plus feed-back-ul ca si profesionist e unul ok, atat din partea pacientilor cat si din partea drilor.
Sa te faci bine.. puss

Pass imi pare rau de box. Sper din tot sufletul sa va impacati si sa ajungeti la un numitor comun, sau...daca e cazul sa lasati si unul si celalalt pt a fi fericiti impreuna. lol
Stiu ce inseamna o cearta mai serioasa...sau tu sa te simti ingrozitor de neindreptatita...Acum cativa ani..am trecut si eu pe acolo...si am varsat multi nervi si multe lacrimi. Sper sa nu o mai fac, insa acum uneori plang de fericire, pt ca il iubesc foarte mult si nu regret decizia de a ramane langa si cu el (cu toate ca a trebuit sa am rabdare si nervi de otel, ca sa ii fiu alaturi si sa-l ajut sa-si revina).
Nu stiu daca e tosmai ok sa-l ameninti cu asa ceva.. sad pt ca pana la urma este ceea ce iti doresti si tu.

Sper sa va impacati cat mai repede si sa profitati la maxim de fiec secunda petrecuta impreuna. kram rugaciune kapitulation Si btw mergi la gine..

Fleurette stiu ce spui si eu am gura extrem de sloboda si cand ma cert cu el....parca sunt turbata...si dupa ma simt aiurea si-mi cer iertare...dar imi dau seama ca desi ma iarta nu uita si "durerea"/"dezamagirea" raman... grater

Asa ca trebe sa gandesc de 500000 de ori, inainte de a deschide gura..diablo

Let's patfierbinte not box

puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-12 16:42:59)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#102 2009-01-12 16:43:08

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Offff Pass, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau sad Mi se mai intampla si mie cu sotul meu...trantesc , busesc, tip, imi vine sa-l omor dar bineinteles ca ne impacam. Mai las si eu de la mine, mai lasa si el de la el si uite asa continuam bine. Sper sa va impacati curand ca e stresanta cearta asta si sper sa nu ai nicio problema si sa nu-ti mai revina durerea aceea.

Fetelor, m-am uitat acum la testul pe care l-am facut si a doua liniuta se vede fffffff putin. Daca nu te uiti atent aproape ca nici nu se observa, dar e. Cred ca asta se datoreaza faptului ca a trecut mult timp de cand am facut testul. Parca asa citisem pe aici ca e posibil sa apara a doua linuta la catva timp dupa citirea testului, nu-i asa?

#103 2009-01-12 16:44:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

continui aici ca sa nu  perpetuez offtopicul big_smile
fleurette, chiar te rog sa-mi spui cum s-a desfasurat procesul, sa-l pun in tema pe al meu sot fricos
la ce clinica o face?

rruxxy!! ce spui tu acolo, ne dai sperante?  applause
ce test este?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-12 16:47:53)

#104 2009-01-12 16:49:06

rruxxy
Platinum member

E un test barza...eu cred ca e asa ptr ca e facut de mult timp............abioa se vede a doua liniuta, a trebuit sa ma uit cu atentie.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 16:49:53)

#105 2009-01-12 16:51:11

maryland
Sr. member

rruxxy a scris:

Offff Pass, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau sad Mi se mai intampla si mie cu sotul meu...trantesc , busesc, tip, imi vine sa-l omor dar bineinteles ca ne impacam. Mai las si eu de la mine, mai lasa si el de la el si uite asa continuam bine. Sper sa va impacati curand ca e stresanta cearta asta si sper sa nu ai nicio problema si sa nu-ti mai revina durerea aceea.

Fetelor, m-am uitat acum la testul pe care l-am facut si a doua liniuta se vede fffffff putin. Daca nu te uiti atent aproape ca nici nu se observa, dar e. Cred ca asta se datoreaza faptului ca a trecut mult timp de cand am facut testul. Parca asa citisem pe aici ca e posibil sa apara a doua linuta la catva timp dupa citirea testului, nu-i asa?

pai da...daca trece mai mult timp se poate sa apara si o a doua liniuta de control...dar din cate stiu eu e destul de vizibila si mai subtire. cand am avut avortul, in timpul menstrei mi-am mai facut niste teste barza si a doua liniuta iesea aproape invizibila...si din ce in ce mai stearsa...nu stiu ce sa zic...
mai bine repeta-l peste vreo 2 zile  smile

imi e o greata de mor...si sunt asa slabita...bine ca macar nu vars  acklad

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-12 16:56:13)

#106 2009-01-12 16:55:34

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ce inseamna de mult timp? azi?
haide ca e pe vine, ruxxy....uraaaaaaaaaaa... bis  applause  majoreta  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-12 16:56:09)

9 ani de copilarie ....

#107 2009-01-12 16:56:16

rruxxy
Platinum member

Mary adica era aproape invizibila ptr ca inca mai putea testul sa depisteze hormonul de sarcina, nu?

#108 2009-01-12 16:56:55

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

da ruxxy cred ca cel mai bine ar fii sa mai astepti putin si sa il repeti ptr linistea ta.Iti doresc succes si sa fie asa cum iti doresti.Iti tin pumni.

#109 2009-01-12 16:57:32

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

rruuuuuuxyyyyy ti-am spus eu ca treb sa fie cu ochi...uraaaaaa inca o mamica...felicitari  majoreta ...suuuuper veste ce ne dai tu aici.... al9leacer ....ce ma bucur pt tine...gata, ai scapat...hai sa vedem cine urmeaza...am zis ca 2009 e an cu muuuulti bbebei

gargarita l-am programat la CMU...voi unde aveti programare?

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#110 2009-01-12 16:59:26

maryland
Sr. member

rruxxy a scris:

Mary adica era aproape invizibila ptr ca inca mai putea testul sa depisteze hormonul de sarcina, nu?

da, avortul avusese loc cu cateva zile inainte si hcg mai era inca prezent...
si nu arata ca liniuta de uscare...
aia de uscare e mult mai subtire...ca un firicel si e roz, un pic mai deschisa ca cea de control

#111 2009-01-12 16:59:34

rruxxy
Platinum member

Adina, de mult timp adica azi pe la 13:30. Sunt sceptica, nu cred sa fie bebe
Asa voi face fetelor, il voi repeta dar nu peste 2 zile...astept pana pe 17 ( data la care mi-a venit ultimul cm), asta daca pot sa rabd pana atunci big_smile
Fleurette.....stai ca nu cred ca e nimic.
Mary pai liniuta mea se vede fffffffputin, e aproape invizibila dar daca te uiti cu atentie se vede. La testele pe care le-am facut pana acum nu s-a vazut deloc.
Oricum voi repeta testul.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 17:01:50)

#112 2009-01-12 17:02:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rruxxy... te-am intrebat de care e pentru ca la barza se intampla faza asta dupa termenul de citire  neutral  hai sa speram totusi. poate mai faci un test, eventual un sure ceck smile

fleurette a scris:

gargarita l-am programat la CMU...voi unde aveti programare?

noi la Synevo. probabil ca difera procedura
fetele, partenerul vreuneia din voi a facut spermograma la Synevo sa-mi spuna si mie cum a fost?

#113 2009-01-12 17:02:46

maryland
Sr. member

o sa fie bine ai sa vezi...stiu cum e sa astepti sa treaca zilele...e infiorator mai ales cand nu mai ai rabdare si speri smile
la mine a fost mai usor ca au fost sarbatorile si imi trecea timpul altfel....si era si concediu...

#114 2009-01-12 17:03:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

super rruxxy
ma bucur pentru tine,
daca e sa fie  bebe ar fi soooper.
mi-as mai face si eu curaj cu testul meu de pe 19.
rugaciune sa fie cu ochisori mici mici mici.
:k?ra:  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.