Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-6
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 165
Subiect inchis
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
da, si eu sper desi, aceleasi discutii le-am purtat si in vara, se pare ca ori nu vrea, ori nu pricepe nimic. eu nu l-am amenintat, dar zilele astea chiar ma gandeam ca numai bucuria asta nu vreau sa i-o fac -de a ramane gravida- pentru ca deocamdata nu merita!! :f?rbannad: nu poate avea tot ce isi doreste, ghinionul lui! hai ca m-am intins cu povestile astea si nu-mi place, mi se urca iar sangele in cap
fetele, eu vineri seara am fost la un pas de a merge la spital... urcam niste scari si am simtit ca pic , parca m-a fulgerat o durere in ovarul drept, cobora si pe picior, nu mai puteam sa merg. m-am speriat de apendicita.. m-a palpat mama si nu era inflamat. mi-a zis ca e congestie pelviana , pt. ca ma durea f tare cand imi schimbam pozitia, cand ma ridicam de pe scaun, cand stateam pe loc nu simteam nimic. mi-a trecut in vreo 2 ore si de atunci nu am mai avut nimic. ciudat, la ovarul drept aveam asa-zisul chist "gigantic" care imi acoperea in totalitate ovarul.. pe 2 dec. la ultima eco. nu mai era deloc. o fi reaparut, ma gandesc. :f?rbryllad:
ps. nu merge bine site-ul, ma chinui de cateva minute sa trimit mesajul
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele miercuri ma duc sa ma vopsesc. am sunat la coafor si nu accepta sa aduc eu vopseaua de acasa, dar mi-au spus ca au ei fara amoniac, asa ca am sa cer sa ma faca cu de-asta. sper sa fie okay. :k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
si eu ma vopsesc zilele urmatoare, dar cea fara amoniac nu imi prinde bine asa ca ma voi face cu una normala
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
din pacate pass nu putem sa scapam asa usor de probl, dar o sa treaca
eu m-am vopsit sapt trecuta cu o vopsea fara amoniac, mi-a prins f bine, dar eu aveam suvite si acum la fiecare spalare se vad din ce in ce mai bine ..oricum stiu ca abia dupa 2-3 vopsiri o sa-mi pot acoperi complet suvitele...asa ca abia in vara pot spune ca sunt vopsita o sg culoare
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
passenger a scris:da, si eu sper desi, aceleasi discutii le-am purtat si in vara, se pare ca ori nu vrea, ori nu pricepe nimic. eu nu l-am amenintat, dar zilele astea chiar ma gandeam ca numai bucuria asta nu vreau sa i-o fac -de a ramane gravida- pentru ca deocamdata nu merita!! :f?rbannad: nu poate avea tot ce isi doreste, ghinionul lui! hai ca m-am intins cu povestile astea si nu-mi place, mi se urca iar sangele in cap
fetele, eu vineri seara am fost la un pas de a merge la spital... urcam niste scari si am simtit ca pic , parca m-a fulgerat o durere in ovarul drept, cobora si pe picior, nu mai puteam sa merg. m-am speriat de apendicita.. m-a palpat mama si nu era inflamat. mi-a zis ca e congestie pelviana , pt. ca ma durea f tare cand imi schimbam pozitia, cand ma ridicam de pe scaun, cand stateam pe loc nu simteam nimic. mi-a trecut in vreo 2 ore si de atunci nu am mai avut nimic. ciudat, la ovarul drept aveam asa-zisul chist "gigantic" care imi acoperea in totalitate ovarul.. pe 2 dec. la ultima eco. nu mai era deloc. o fi reaparut, ma gandesc. :f?rbryllad:
ps. nu merge bine site-ul, ma chinui de cateva minute sa trimit mesajul
pass sa nu se fi spart vre-un chist ceva...stiu ca tot asa doare
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Offff Pass, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau Mi se mai intampla si mie cu sotul meu...trantesc , busesc, tip, imi vine sa-l omor dar bineinteles ca ne impacam. Mai las si eu de la mine, mai lasa si el de la el si uite asa continuam bine. Sper sa va impacati curand ca e stresanta cearta asta si sper sa nu ai nicio problema si sa nu-ti mai revina durerea aceea.
Fetelor, m-am uitat acum la testul pe care l-am facut si a doua liniuta se vede fffffff putin. Daca nu te uiti atent aproape ca nici nu se observa, dar e. Cred ca asta se datoreaza faptului ca a trecut mult timp de cand am facut testul. Parca asa citisem pe aici ca e posibil sa apara a doua linuta la catva timp dupa citirea testului, nu-i asa?
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
continui aici ca sa nu perpetuez offtopicul fleurette, chiar te rog sa-mi spui cum s-a desfasurat procesul, sa-l pun in tema pe al meu sot fricos la ce clinica o face?
rruxxy!! ce spui tu acolo, ne dai sperante? ce test este?
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-12 16:47:53)
- rruxxy
- Platinum member
E un test barza...eu cred ca e asa ptr ca e facut de mult timp............abioa se vede a doua liniuta, a trebuit sa ma uit cu atentie.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 16:49:53)
- maryland
- Sr. member
rruxxy a scris:Offff Pass, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau Mi se mai intampla si mie cu sotul meu...trantesc , busesc, tip, imi vine sa-l omor dar bineinteles ca ne impacam. Mai las si eu de la mine, mai lasa si el de la el si uite asa continuam bine. Sper sa va impacati curand ca e stresanta cearta asta si sper sa nu ai nicio problema si sa nu-ti mai revina durerea aceea.
Fetelor, m-am uitat acum la testul pe care l-am facut si a doua liniuta se vede fffffff putin. Daca nu te uiti atent aproape ca nici nu se observa, dar e. Cred ca asta se datoreaza faptului ca a trecut mult timp de cand am facut testul. Parca asa citisem pe aici ca e posibil sa apara a doua linuta la catva timp dupa citirea testului, nu-i asa?
pai da...daca trece mai mult timp se poate sa apara si o a doua liniuta de control...dar din cate stiu eu e destul de vizibila si mai subtire. cand am avut avortul, in timpul menstrei mi-am mai facut niste teste barza si a doua liniuta iesea aproape invizibila...si din ce in ce mai stearsa...nu stiu ce sa zic... mai bine repeta-l peste vreo 2 zile
imi e o greata de mor...si sunt asa slabita...bine ca macar nu vars
Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-12 16:56:13)
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Mary adica era aproape invizibila ptr ca inca mai putea testul sa depisteze hormonul de sarcina, nu?
- erzseanamaria
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-19
da ruxxy cred ca cel mai bine ar fii sa mai astepti putin si sa il repeti ptr linistea ta.Iti doresc succes si sa fie asa cum iti doresti.Iti tin pumni.
- maryland
- Sr. member
rruxxy a scris:Mary adica era aproape invizibila ptr ca inca mai putea testul sa depisteze hormonul de sarcina, nu?
da, avortul avusese loc cu cateva zile inainte si hcg mai era inca prezent... si nu arata ca liniuta de uscare... aia de uscare e mult mai subtire...ca un firicel si e roz, un pic mai deschisa ca cea de control
- rruxxy
- Platinum member
Adina, de mult timp adica azi pe la 13:30. Sunt sceptica, nu cred sa fie Asa voi face fetelor, il voi repeta dar nu peste 2 zile...astept pana pe 17 ( data la care mi-a venit ultimul cm), asta daca pot sa rabd pana atunci Fleurette.....stai ca nu cred ca e nimic. Mary pai liniuta mea se vede fffffffputin, e aproape invizibila dar daca te uiti cu atentie se vede. La testele pe care le-am facut pana acum nu s-a vazut deloc. Oricum voi repeta testul.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 17:01:50)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
rruxxy... te-am intrebat de care e pentru ca la barza se intampla faza asta dupa termenul de citire hai sa speram totusi. poate mai faci un test, eventual un sure ceck
fleurette a scris:gargarita l-am programat la CMU...voi unde aveti programare?
noi la Synevo. probabil ca difera procedura fetele, partenerul vreuneia din voi a facut spermograma la Synevo sa-mi spuna si mie cum a fost?
- maryland
- Sr. member
o sa fie bine ai sa vezi...stiu cum e sa astepti sa treaca zilele...e infiorator mai ales cand nu mai ai rabdare si speri la mine a fost mai usor ca au fost sarbatorile si imi trecea timpul altfel....si era si concediu...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
Subiect inchis
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 165
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|