homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-89

#1673 2009-01-24 18:41:04

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

da,mersi frumos.
insa ovulele astea eu nu cred ca-si fac cine stie ce efect;si nu stiu cat oi mai tine-o cu nesuferitele astea doua:candida pe-o parte,inf.urinara pe alta...oi reusi sa le starpesc vreodata?k de luni bune fac trat.pt.una,imi apare cealalta si tot asa...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1674 2009-01-24 18:58:00

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

liliana83 a scris:

da,mersi frumos.
insa ovulele astea eu nu cred ca-si fac cine stie ce efect;si nu stiu cat oi mai tine-o cu nesuferitele astea doua:candida pe-o parte,inf.urinara pe alta...oi reusi sa le starpesc vreodata?k de luni bune fac trat.pt.una,imi apare cealalta si tot asa...

bUna liliana ,

Si eu ma confrunt cu astfel de infectii urinare...ultima oara cand fusesem la un control ginecologic mi-a iesit nu stiu ce chestia la analizele de secretie si mi-a dat doxicilina...o doza f puternica ..o pastila la 12 ore..dupa acest tratament..am facut o entercolita si dupa ce am incercat sa scap la o saptamana de medical m-am ales cu o pneumonie...si mi s-a dat gentamicina+amoxacilina cred...cand mi-am facut analizele...la urocultura nu mi-a iesit nimic..doctora a zis la cate antibiotic ai pompat au fost starpiti toti virusii posibili smile dar in schimb m-am ales cu o candida...si am luat o doza unica de diflucan si un ovul de lomexin.Mi-a trecut si nu am mai avut probleme de acest gen.Daca tot recidiveaza se continua tratamentul cu lomexin si diflucan....dar nu stiu cate zile..

Cat despre infectiile urinare...eu am luat rowatinex...si am inteles ca este un bun dezinfectant si ajutator in cazul pietrelor la rinichi.

Trebuie sa alegi alta cale de a combate infectia urinara fara antibiotice si fara porcariile din comert cum ar fi urinal si mai stiu eu ce.In loc sa inghit o pastila de urinal as prefera sa-mi prepar ceaiurile respective de  pe prospectul cutiei.Incearca rowtinex...

iti urez multa sanatate

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-01-24 18:58:54)

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#1675 2009-01-24 18:58:45

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Gagici, m-am bagat si eu in lista

27.01 = gargarita
29.01 = maria, anca, adina
06.02 = liliana83
11.02 = fleurette, crissy
16.02 = carra
18.02 = pass, tina

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1676 2009-01-24 19:13:38

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

multumesc frumos,cristina!
rowatinexul asta e pe baz de plante sau ce e?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1677 2009-01-24 19:31:03

cristina_i
Full member

liliana83 a scris:

multumesc frumos,cristina!
rowatinexul asta e pe baz de plante sau ce e?

uita-te  pe google  si poti intreba la farmacie..chiar sa ceri prospectul sa te uiti .Sub nici o forma numai lua antiobiotice ..pe langa faptul ca te alegi cu candida iti distrugi si stomacul.Axeaza-te pe plante naturale.Poti pe la langa rowatinex sa bei ceai de matasea broastei  sau cozi de cirese , sau coada calului (este pun si pentru probleme ginecologice ) sau coada soricelului.Daca ti-ai impune un tratament strict timp de 3 luni in care chiar sa te tii de asa ceva..2 cani de ceai pe zi..si apa sa bei normal..chiar daca nu poti 2 litri cat se cere....io niciodata nu am putut...cred cu siguranta ca vei reusi sa combati problema.Apoi dupa 3 luni poti sa bei o cana de ceai o data la 2-3 zile...

In afara de rowatinex...poti incerca urinex..are acelasi gust..numai ca sunt capsule.Doctora mea ginecolog imi spunea ca o femeie ar tb o data pe luna sa ia 10  zile urinex pentru a preveni infectia urinara.

Eu am incercat in ultima instanta sa fac injectii cu cefotax(cu mult inainte sa ma imbolnavesc de entercolita si pneumonie) pentru ca imi iesise klebsiella...nu stiu cum am ajuns la asa ceva...dar cred ca am facut tratamentul degeaba..tb sa mai repet o data analiza....Am trecut prin e.coli , proteus ...si la un moment dat am ajuns sa numai ma stresez atat de mult pe tema asta...daca beau o cana de ceai pe zi si iau si urinex sau picaturi de rowatinex ....totul o sa fie bine.
Poti incerca si reflexoterapie..daca esti din bucuresti iti pot recomanda pe cineva de la medlife.Iti gaseste exact punctele unde ai tu probleme..te va ajuta sa te relaxezi.Intr-adevar sedinta este scumpa 150 de lei...dar pentru asta il voi trimite pe sotul meu deoarece el are sindromul colonului iritabil si cred cu adevarat ca un astfel de masaj il va ajuta.Tot de la acest doctor am auzit ca recomanda o solutie de baut pe baza de aloe vera si afine.Poti incerca si asta.Gandeste-te ca numai o alimentatie sanatoasa si un pshici sanatos te poate ajuta sa treci peste orice.

Iti doresc multa sanatate.

http://www.efarma.ro/products.php?id=2443

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-01-24 19:44:22)

Liber Profesionist

Publicitate

loading...

#1678 2009-01-24 22:28:38

cristina_i
Full member

buna seara ,

se pare ca numai eu scriu in ultimul timp smile ce ati patit fetelor ? ocupate cu conceptia?  patfierbinte

azi am citit toata ziua pe net despre cum este corect sa-ti faci testul de sarcina si am aflat ca eu l-am facut pe al cam devreme la 7 zile.Cel mai des citat intalnit a fost ca acest test trebuie realizat la cateva zile dupa ce ti-a intarziat cm...sau la cel putin 2 saptamani de la conceptie asta daca stii exact ziua cand a avut loc fericitul eveniment.Si mai trag de timp si imi mai dau o speranta...

A doua indoiala pe care am este folosirea acestui test : sunt teste unde introduci indicatorul in recipientul de urina si teste unde picuri cu pipeta .Chiar trebuie sa picuri cu pipeta? Eu cand am folosit testul..am facut chiar practic un pic de pipi pe "batul" respectiv..asta inseamna ca am procedat gresit? chiar tb cu pipeta?

In alta ordine de idei  experimente tot felul de dureri cam ciudate prin zona pelviana...iar asta seara chiar daca nu mi-a fost foame am mancat 2 porti de cartofi prajiti mari...adica am terminat o farfurie..am luat-o pe urmatoarea..ceea ce mi s-a parut f ciudat..eu nu mananc atat de mult..si culmea era ca as mai fi mancat smile..ori innebunesc..ori e bebe. bebic

ps: sa nu-mi dati warn pentru cele 2 posturi chiar daca sunt unu sub altul...sunt 2 subiecte diferite

multumesc

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-01-24 22:31:44)

Liber Profesionist

#1679 2009-01-24 22:36:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

intr-adevar, cam pustiu pe aici. cred ca sunt ocupate fetele   wink

cristina, trece-te si tu pe listuta. cand urmeaza sa te testezi? iti tin pumnii  goodluck

ma tem ca nu sunt in regula cele 2 mesaje mai bine editeaza

#1680 2009-01-24 23:06:51

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Ruxy scuze de confuzie... hopsieu Suntem fff incantati ce-i drept dar simt si putina teama; vreau sa fac orice imi sta in putere ca sa nu se mai intample ca data trecuta. smile rugaciune

Multumesc mult Cristina kram goodluck cu noua testare. Eu zic sa respecti instructiunile testului pe care vrei sa-l faci; daca are pipeta s-o folosesti, etc

Va pup dragelor puss patfierbinte si goodluck

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1681 2009-01-24 23:25:07

cristina_i
Full member

gargarita a scris:

intr-adevar, cam pustiu pe aici. cred ca sunt ocupate fetele   wink

cristina, trece-te si tu pe listuta. cand urmeaza sa te testezi? iti tin pumnii  goodluck

ma tem ca nu sunt in regula cele 2 mesaje mai bine editeaza

sunt doua subiecte diferite...smile .in fine  ma trec si eu pe lista abia asteptam invitatia  majoreta

27.01 = gargarita
06.02 = liliana83
11.02 = fleurette, crissy,cristina_i
16.02 = carra
18.02 = pass, tina

Liber Profesionist

#1682 2009-01-25 00:09:32

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cristina daca stii ca ai facut testul cam devreme, repete-l daca iti intarzie cm, sau fa-l chiar in perioada in care ar trebui sa-ti vina. Doamne ajuta sa fie pozitiv rugaciune

Ank de data asta sigur va fi totul bine, ai sa vezi. Protejeaza-te de efort si ai grija de tine si peste aprox 8 luni vom astepta vesti de la tine in legatura cu nasterea lui bebe puss

#1683 2009-01-25 00:40:55

AnkSan
Full member

Merci mult de tot Ruxy...esti o dulce. kram
Sper sa-ti dea si tie Doamne Doamne un bebic cat mai repede. rugaciune

puss merg la nani sover

#1684 2009-01-25 09:43:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata fetelor puss

Mersi mult Ank, si eu sper sa-mi dea Dumnezeu cat mai curand un bebe, dar nu numai mie ci si "colegelor de suferinta" smile

#1685 2009-01-25 09:45:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata , fetelor,......cam greu va treziti....eu nici nu am fost la baie, si tup la pc sa vad ce ati mai scris....

mie inca nu mi-a venit, acum nu mai am dureri...doar ca aseara m-a durut rau spatele......

ma duc sa preg mic dejunul - al meu e la tuns -

apoi plecam prin oras, sa cumpar un cadou ....

ank, lasa ca de data asta e cu noroc......cand mergi la doctor?

va pup si va doresc o duminica frumoasa.....smile

9 ani de copilarie ....

#1686 2009-01-25 10:54:05

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neata Ruxi, neata Adina, neata tuturor!

Si eu tot cam asa am ajuns Adina... sa ma trezesc si sa dau buzna la calculator sa vad ce ati mai facut tongue
Poate e si la tine bebe Adina, cu durerile astea de spate  rugaciune cand iti faci un testuletz?

Eu sunt in aceeasi incertitudine ca si ieri, alaltaieri etc... Menstuatia nu vrea sa vina normal... ma ameninta in fiecare zi cu cateva picaturi dimineata sau seara si in rest liniste si pace... daca pana maine dimineata nu va veni mai puternic voi face din nou un test, dar nu prea-mi pun sperante sa fie pozitiv...

Anca, tu cum te mai simti? Au inceput ceva simptome? Sa ai grija de tine, sa te menajezi, sa nu te-apuci de treburi prin casa... te pupic  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1687 2009-01-25 11:11:48

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

testuletz , nu stiu cand o sa fac o sa mai astept vreo cateva zile, eu sunt sigura ca o sa vina...o sa astept pana pe 29, si  apoi daca nu-mi vine  o sa fac...
sincer....mie frica ca o sa iasa negativ si nu vreau sa ma intristez, asa ca.....mai astept

9 ani de copilarie ....

#1688 2009-01-25 11:38:42

AnkSan
Full member

"Neatza" pe la pranz dragelor... lol

Asa e Ruxy: sa va dea Doamne Doamne la toate bebe rugaciune

Merci mult Adina. Imi doresc din toata fiinta ca de data asta sa nu-l mai "las" sa "plece". popa. Dra mi-a spus sa merg pe 9, cand e de garda si sa-mi faca si eco. Atunci ar trebui sa se vada mai bine, decat s-ar vedea acum. Desi parca nu am rabdare. Dar la tine sigur e bebe. Aceleasi simpt le am si eu....JUST DO IT!!!!! Ai incredere...popa goodluck

Maria esti o dragutza. kram Incerc sa ma menajez, oricum al meu si ai lui sunt cu ochii pe mine: nu sta pe jos, mananca... E un dulce. Mai simt din cand in cand intepaturi in burtica si durere de spate, dar ma bucura prezenta lor....... pt ca e semn de la bebe rotfl
Am uneori usoara senz de greata dupa ce mananc, dar f usoare. In rest ma rog mereu la Doamne Doamne sa fie bine si-i multumesc din suflet. popa

Al meu doarme inca, pt ca ieri i-a fost fffffff rau.sad El spune ca de la niste usturoi, ma rog mujdei pe care i l-am pus eu in cantitate mai mare....vineri seara, i s-a facut rau de la bila....si ieri a fost bolnavior, a vomat si nu prea a mancat.

Pup la voi puss

#1689 2009-01-25 14:12:13

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

'neata si eu. de fapt abia am ajuns acasa .

of Anca, ce emotionant sa mai auzim si vesti bune, parca mai licareste si pt noi, celelalte, putin speranta  kapitulation ne bucuram sa auzim ca esti bine si dea Doamne-Doamne sa fiti bine amandoi gravida rugaciune

bafta multa Adina    majoreta sa te vedem si pe tine langa Anca  bebic bebic

#1690 2009-01-25 14:14:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu nu am mai avut rabdare si am facut test. sunt in ziua 13 dupa ovulatie asa ca trebuia sa se iasa ceva daca era sa fie. dar e perfect negativ.

actualizez listuta:

06.02 = liliana83
16.02 = carra
18.02 = pass, tina

pe 29 vad ca o sa avem emotii triple smile

#1691 2009-01-25 14:26:33

AnkSan
Full member

Gargarita draga...poate inca nu s-a "implantat" mazarica....asa ca mai bine repeta pe 28-29. goodluck kram

Asa ca lista updatata ar fi (eu mi-am permis si m-am scos din listuta lol ):

27.01 = gargarita
29.01 = maria, adina
06.02 = liliana83
16.02 = carra
18.02 = pass, tina

Tina goodluck si tie popa :kissl:
pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.