homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-92

#1730 2009-01-25 22:05:23

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

stiu ca dezamagirea e f mare, dar asta e...cu rabdare si tutun le trecem noi pe toate  smoke2
eu mi-am luat tem 1 luna cu termometru digital normal...exact asa cum zicea gargarita dimin inainte sa ma ridic din pat..radea al meu de mine, sateam cu termometru si spirtul pe noptiera (ca sa dezinfectez)  lol ..dar n-am mai avut rabdare sa continui...oricum nu are ce sa faca rau, decat sa te ajute sa-ti cunosti mai bine organismul  wink

am citit articolul ala pas, citat de gargarita si chiar m-am gandit la el mult timp  kram ...nu e bine cand incepem sa neglijam relatia noastra, bine ca ti-ai dat seama pass...inseamna ca te gandesti la voi  al9leacer

ne-am uitat la un film pe calc cu Jason Statan (tipul din Curierul)  drool ...si dupa ce s-a terminat imi zice al meu "hai nu intri pe net sa mai vb cu fetele?"... ii pov si eu de fiecare data cand mai ramane cate o fata gravida, de probl despre care vb noi...e si el curios  lol

rruxxy poate totusi nu mai treb sa astepti CM-ul...cine stie?!  visslar

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1731 2009-01-25 22:11:02

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

adinagrig a scris:

ce fel de termometru sa-mi cumpar, care ar fi cel mai bun, ??
digital sau normal, am unul digital , dar am senzatia, ca nu prea merge....imi arata cam ciudat temperatura

apropo, ma intreaba sotul meu care sta pe canapea acum ,, cu cine esti,, ? si eu ii rapsund,, eeee, pe net,, iar el imi zice :,, cu gagicile alea ale tale,,  ......... si imi zice sa va salut sin partea lui....
deci salutari de la sotul meu.....

salutari sotului tau smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#1732 2009-01-25 22:22:01

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

si al meu va saluta pe toate!  smile  va stie din povestile mele! dimineata , primul lucru pe care-l fac e sa intru sa va citesc!  :k?ra:
deliav, pe tine cand te trecem pe listuta?  big_smile  puss

#1733 2009-01-25 22:23:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

liliana83 a scris:

da,pe mine ma certa la inceput...
dar cand ii pove cate aflu de la voi...chiar ma intreaba ce mai ziceti...

Si pe mine ma mai bombanea la inceput dar acum e curios si el ce se mai intampla pe aici si ma mai intreaba tongue

Fleurette, sigur trebuie sa astept cm smile

Va pup dragelor, vorbim maine, ma duc la   sover

#1734 2009-01-25 22:25:01

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

fleurette a scris:

stiu ca dezamagirea e f mare, dar asta e...cu rabdare si tutun le trecem noi pe toate  smoke2
eu mi-am luat tem 1 luna cu termometru digital normal...exact asa cum zicea gargarita dimin inainte sa ma ridic din pat..radea al meu de mine, sateam cu termometru si spirtul pe noptiera (ca sa dezinfectez)  lol ..dar n-am mai avut rabdare sa continui...oricum nu are ce sa faca rau, decat sa te ajute sa-ti cunosti mai bine organismul  wink

am citit articolul ala pas, citat de gargarita si chiar m-am gandit la el mult timp  kram ...nu e bine cand incepem sa neglijam relatia noastra, bine ca ti-ai dat seama pass...inseamna ca te gandesti la voi  al9leacer

ne-am uitat la un film pe calc cu Jason Statan (tipul din Curierul)  drool ...si dupa ce s-a terminat imi zice al meu "hai nu intri pe net sa mai vb cu fetele?"... ii pov si eu de fiecare data cand mai ramane cate o fata gravida, de probl despre care vb noi...e si el curios  lol

rruxxy poate totusi nu mai treb sa astepti CM-ul...cine stie?!  visslar

Daaaaaaaaaa si eu noi am vz curierul acum pe pro tv... buuuuuuuuuuuunnn gagiu big_smile
Ne retragem la prestat acum! Spor, fetele!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Publicitate

loading...

#1735 2009-01-25 22:28:22

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

uooofff de-ar trece si cm-ul meu mai repedee!  lol 
pupici, dragelor! si vorbim dimineata!  :k?ra:  puss

#1736 2009-01-25 22:31:49

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

pupici tuturor!

m-as baga si eu la prestat,dar cu nesuferitele astea de probleme,n-am niciun chef...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1737 2009-01-25 22:32:20

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

si eu ma bag la somn,

sper ca saptamana asta sa fie una cu noroc, m-am hotarat, vineri imi cumpar test, si sambata dimineata mi-l fac, asta daca nu vine pana atunci, dar eu cred ca sigur va veni ....

noapte buna....

9 ani de copilarie ....

#1738 2009-01-25 23:19:04

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

si eu tot la curierul m-am uitat....bun gagiu de acord cu voi...desi eu astfel de barbati ii numesc "frumuseii " doar ca sa-l oftic pe alex (sotul meu)
acum fiind sigura acasa..nu am pe cine sa mai oftic  sad

acuma am trecut la alt film ...cel cu michael douglas tot pe protv

va pup pe toate!
noapte buna!

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#1739 2009-01-26 07:34:35

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

A venit din pacate si la mine momentul sa va dau vestea cea proasta si anume ca nu am ramas nici luna aceasta sad Pentru mine azi e ziua aceea trista din luna in care toate sperantele mor (sperantele pentru luna in curs nu toate sperantele smile ) Am facut testul, e cat se poate de negativ... chiar ma uitam cu atentie la partea unde ar trebui sa apara cea de-a doua liniuta si nu cred ca exista un alb mai alb ca zona aceea  rotfl si ma gandeam ca intr-o zi (din 2009 evident) voi vedea si eu aparand ceva roz in zona aceea si ce frumos va fi... am visat de vreo 3 ori zilele acestea ca am facut test si ca era pozitiv, inclusiv azi-noapte... dar stiu cum e ca ce visezi nu se intampla, asa ca astept sa visez ca am un test negativ, poate atunci o sa ma bucur dinainte de a face testul... Mi-am luat si temperatura, a scazut si ea azi, asa ca lucrurile sunt clare, astept sa binevoiasca sa vina si pe la mine d-l Rosu... ca de d-l Maro m-am cam saturat de 5 zile incoace sad De-abia astept sa vad ce o sa zica doctorita de aceasta dereglare... sper sa nu necesite tratament care sa ma opreasca de la  patfierbinte

Refac si listutza, dar nu ma pun inca pe februarie, ca nu stiu cand va fi pe februarie intalnirea cu Mr. Red, inca o astept pe ianuarie big_smile

29.01 = adina
06.02 = liliana83
11.02 = fleurette, crissy,cristina_i
16.02 = carra
18.02 = pass, tina

Va pupici pe toate!

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1740 2009-01-26 07:42:04

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata,
imi pare tare rau , maria, ....foarte nasol....

doar eu am mai ramas luna asta???/ offf, nici nu stiu ce sa zic, ca ma inecarca niste usturimi, jos, mie sa nu fi facut vreo infectie urinara.....
intr-un fel , as vrea sa nu fi ramas luna asta , sa pot sa iau ceva sa-mi treaca.....dar inca nu pot sa stiu.....

deocamdata durerile m-au lasat....dar stiu eu cum e , ma lasa 1 zi , doua si apoia brusc am iau cand imi vine....

pe mine ma doare capul, dar am baut ieri o cafea (ceea ce nu fac de obicei) si m-am culcat si tarziu(m-am uitat la filmul de pe pro tv cu Michael Douglas, nici macar nu stiu cum s-a numit), asa ca dimineata m-am trezit cu o durere de cap....

va las, ma apuc de treaba , ca azi sunt foarte ocupata, offffffffffff , si e abia luni, grater  grater  grater  eu deja ma gandesc la vineri

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-26 07:42:28)

9 ani de copilarie ....

#1741 2009-01-26 09:13:17

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

neata fete dragi  puss
imi pare rau maria ca testul e negativ sad ....dar poate luna care vine e cu noroc goodluck
Adina la tine mai sunt inca sanse...nu te descuraja  smile

#1742 2009-01-26 09:22:02

Detzy
Insomniac member

passenger a scris:

si al meu va saluta pe toate!  smile  va stie din povestile mele! dimineata , primul lucru pe care-l fac e sa intru sa va citesc!  :k?ra:
deliav, pe tine cand te trecem pe listuta?  big_smile  puss

... o sa va anunt fetilii ...o sa fiti alaturi de mine la momentul potrivit clar  smile dar deocamdata eu doar va sustin  majoreta   majoreta  majoreta   majoreta

#1743 2009-01-26 09:26:45

rruxxy
Platinum member

Neata fetelor kram

Maria imi pare rau ca si testul tau e negativ, nu te descuraja, va fi pozitiv intr-una din lunile astea smile  Si eu am visat azinoapte ca eram graviduta si ca am nascut un baietel grasunel si frumusel. Dar a fost foarte lung visul...........am avut impresia ca asta am visat toata noaptea. Cred ca am luat-o razna big_smile

Adina tu iti cunosti cel mai bine spm-ul si e posibil sa simti ca trebuie sa iti vina, dar poate poate e de la altceva cu ochisori. Eu asa sper rugaciune

#1744 2009-01-26 09:35:42

Detzy
Insomniac member

fetilii nu va descurajati... smile cu rabdare trecem marea puss puss puss

#1745 2009-01-26 09:46:11

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza feteleeeeeeee.
ce mai ziceti, ce mai faceti?
nici un test pozitiv nou in afara de AnkSan?
:k?ra:  kram
o zi usoara va doresc la toate.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1746 2009-01-26 09:59:35

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

fetele,pe mine au inceput sa ma doara sanii...asa ma dor cu o sapt.si ceva inainte sa vina...oricum,nu ma supar chiar rau dak nu-mi vine,k as vrea totusi sa mai incerc un trat.pt candida si poate se mai amelioreaza si inf.urinara...sa vad si la endocrinolog cum o sa fie...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1747 2009-01-26 10:03:35

rruxxy
Platinum member

Liliana sa fie asa cum vrei tu. Daca nu e bebe, mergi la endocrinolog sa vezi ce zice, ca sa stii ce ai de facut de acum incolo puss

#1748 2009-01-26 10:04:22

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine... chiar simteam nevoia sa va am alaturi... sunt cam deprimata... cum e vremea afara, asa e sufletul meu azi... simt ca stau sa izbucnesc in plans din orice... sper sa-mi treaca repede... si sa-mi vina odata ciclul  bang

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.