homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AJUTOR ! Stop anticoncepitionale

#1 2009-01-11 18:33:08

sereniti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-05-02

AJUTOR ! Stop anticoncepitionale

Buna,

Eu am fost depistata de curand cu hepatita B (viremie de aprox 300 -  nu este grav) dar mi s-a recomandat sa nu mai iau anticoncepitonale. Luam pastilele Mercilon aprox de 3 ani.

--> nu mai iau pastile din luna ocombrie, primul ciclu dupaia a venit normal (la 28 de zile) insa al doilea ciclu numai vine.  trebuia sa vina aprox pe 27.12.08 si nu a mai venit nici pana azi (11.01.09).

Mi-am facut doua teste de sarcina si amandoua au fost cu rezultat negativ.

Am nevoie de un sfat !

Multumesc !

#2 2009-01-11 23:14:15

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionale

da, este o dereglare de la ac`uri. mai sunt cazuri in care intarzie o perioada buna.
mai fa un test poate si maine, daca zici ca ai mai mult de o saptamana de la intarziere.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-17 12:08:57

sereniti
New member

deci mie tot nu mi-a venit sad o sa ma duc la doctor saptamana viitoare. test de sarcina mi-am facut deja 2, amandoua negative si nu cred ca mai e cazul sa mai fac inca unul. sper sa nu fie cava grav sad

#4 2009-01-17 12:13:49

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

si eu am patit o faza de genul asta...lasasem AC-urile si stau o sapt,nu imi vine mai stau inca una si tot asa....m-am panicat toata,am facut vreo 5teste de sarcina si au iesit negative pana am fost la ginecolog si mi-a facut mai intai un examen si o echo si vazand ca nu is insarcinata mi-a dat pastile si mi-a venit....aaa si ce era???o vaginita nespecifica....daca nu ai avut nici un contact cu risc eu zic sa stawi linistita pana te duci la doctor

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#5 2009-01-17 15:11:42

sereniti
New member

am avut sad dar nu cred ca s-a intamplat ceva pt ca a ejaculat afara...

.. si la test nu iese nimic.. deci sper sa nu fie asta

Publicitate

loading...

#6 2009-01-17 15:43:51

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

asteapta sa te duci la medic si nu iti mai fa griji pana atunci,daca si testele au iesit negative...stai linistita

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.