homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54-102

#1920 2009-01-16 12:11:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54

roxi puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1921 2009-01-16 12:11:12

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ma "auto-citez" de ieri....

jessie&nicolle, m-ati inteles gresit. nu indemn pe nimeni sa devina "robotzel" , inuman sau insensibil. tot ceea ce vreau eu sa spun este faptul ca anumite lucruri din viata noastra se sustrag, ca sa zic asa, controlului nostru. nu putem face seful mai tolerant sau mai destept, colegii mai bine-crescuti sau mai putin barfitori... si astfel suferim si ne consumam pentru niste stari de fapt pe care NOI nu le putem controla. din ziua in care fiecare dintre noi intelege ca nu poate schimba/controla tot ce se intampla putem spune ca am obtinut echilibrul in viata noastra... din ziua in care ne facem treaba fara sa mai judecam pe altul ca face mai putin sau pe sef ca ne cere imposibilul, ei bine, din ziua aia vom fi liberi. liberi inclusiv sa ne spunem nemultumirile cu glas tare si sa ne spunem parerea atunci cand ceva este injust...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1922 2009-01-16 12:11:14

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Pb de serv, maje. Nimic interesant. lol
Dar am sa incerc sa schimb ceva in modul meu de gandire, exact cum a zis si alinda, sunt lucruri pe care EU nu le pot schimba. Singurul lucru care tine de mine si pe acesta il pot schimba este modul de gandire si percepere ale anumitor chestii.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1923 2009-01-16 12:11:35

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

kdeea a scris:

majestik a scris:

kdeea a scris:

Ah, nu stiam ca ai terminat, dar stiam ca esti la Academia Militara, urma sa te intreb daca esti la Telecomunicatii Speciale sau la Forte Terestre. Fostul meu prieten e la Academia Militara la Telecomunicatii si asa ... ciudat e ca ... de fiecare data cand te vad aici pe forum imi aduc aminte de el. Noi ne-am despartit acum cateva luni tocmai pentru ca a plecat la Academie ... smile

academia tehnica militara in bucuresti...imi pare rau ca ..nah, sunt atunci cand esti si tu hmm pe forum...nu situ de unde esti, dar intr-adevar e greu sa continui o relatie la distanta..in fine, voi stiti mai bine cum si ce a fost wink
cand ma mai vezi pe forum sa iti aduci aminte ca eu am facut la sbiu, acum sunt la pitesti si ca nu mai am, practic, nicio treaba cu academia tongue
numa' sa nu ma ignori cand te intreb de vorba lol

Doamne fereste, nici nu se pune problema ! Nu e ca si cum tu ai fi vinovata de ce s-a intamplat smile
Ziceam doar de ideea in sine ca mereu asociez Academia Militara cu ceva urat si aiurea lol
Imi esti draga, totul e in ordine puss

Sunt din Miercurea-Ciuc, si e o cale destul de lunga din mijlocul Ardealului pana la capitala care smulge orice urma de viata din noi, cei din provincie, ca sa putem sa fim ok vazandu-ne o data la 1 luna - 2 smile

glumeam cu ultima parte rotfl diablo
mda, e un pic hmm si eu cand ma duceam acasa, cam la 3 saptamani, stateam o zi jumatate neutral cum iti ziceam, e cam greu cu distanta, dar cel mai greu e cu programul , cu sistemul in sine hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1924 2009-01-16 12:13:38

alinda
Diamond member

Jessie a scris:

sunt lucruri pe care EU nu le pot schimba. Singurul lucru care tine de mine si pe acesta il pot schimba este modul de gandire si percepere ale anumitor chestii.

applause

Publicitate

loading...

#1925 2009-01-16 12:14:05

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, asa-i smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1926 2009-01-16 12:15:53

majestik
Addicted member

Jessie a scris:

Pb de serv, maje. Nimic interesant. lol
Dar am sa incerc sa schimb ceva in modul meu de gandire, exact cum a zis si alinda, sunt lucruri pe care EU nu le pot schimba. Singurul lucru care tine de mine si pe acesta il pot schimba este modul de gandire si percepere ale anumitor chestii.

daca te incalzeste cu ceva, eu patesc din saptamana in saptamana hmm
nu prea putem sa zicem multe, iar cand avem o sansa, tot noi suntem aia imbufnati ca nu ni de da ascultare  tongue

#1927 2009-01-16 12:16:45

majestik
Addicted member

ma apuc de un pic de curatenie in casa tongue
ne citim mai incolo puss

#1928 2009-01-16 12:17:07

Jessie
Platinum member

Am fost o eleva silitoare, alinda? rotfl

Am uitat sa va zic, ieri am spus ca fac o chestiuta din mamaliguta, ce credeti ca am facut? Am comandat mancare. rotfl Mi-a fost prea lene. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1929 2009-01-16 12:18:53

alinda
Diamond member

Jessie a scris:

Am fost o eleva silitoare, alinda? rotfl

Am uitat sa va zic, ieri am spus ca fac o chestiuta din mamaliguta, ce credeti ca am facut? Am comandat mancare. rotfl Mi-a fost prea lene. lol

la primul punct e ok. numai sa si pui in aplicare ce zici big_smile
la punctul 2... te-as lua ucenic dar inca nu sunt atat de batrana si pisaloaga incat sa cred ca toata lumea trebuie sa gateasca lol

#1930 2009-01-16 12:19:02

Jessie
Platinum member

La tine, maje, nici nu cred ca se poate comenta, nu? Fiind armata, nah, zic si eu.
Spor la treaba! smile Te pup!

rotfl la 1 am sa pun in aplicare pt ca altfel ma distrug aiurea, si ce iti faci cu mana ta lucru manual se numeste. lol Nu are niciun sens sa ma consum pe tampenii asa in van.

la 2 ce sa zic, cred ca ai arunca cu oalele in mine la cat de neindemanatica sunt! rotfl

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-01-16 12:21:01)

#1931 2009-01-16 12:19:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mersi, rramo!

mersi si tie, alinda! sper sa devin si eu vreodata libera...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1932 2009-01-16 12:35:12

rrammonna
Diamond member

jess,ai pus sampania aia la rece? k se apropie momentul lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1933 2009-01-16 12:37:37

Jessie
Platinum member

rotfl Tot cu gandu' la ea esti, ramo? rotfl
Prospectez piata momentan, tre' sa gasesc una extrem de delicioasa. lol

#1934 2009-01-16 12:39:19

alinda
Diamond member

nicolle, la concluzia asta am ajuns eu singura, pentru ca eu sunt o fire tare bataioasa, inzestrata cu un acut simt al dreptatii. ei bine, si la fiecare "nedreptate" intalnita sau intamplata mie, ma zburleam ca un arici, ma certam, combateam, si ma consumam in particular inzecit... pana cand mi-am dat seama ca asa o sa fiu un vesnic pachet de nervi si nemultumiri, si ca trece viata pe langa mine si eu tot nemultumita sunt...
a-si stbili niste standarde e una, a le respecta e alta, iar a le ridica continuu e destructiv pentru propria persoana...

#1935 2009-01-16 12:40:19

rrammonna
Diamond member

normal jess big_smile doar la asta ma gandesc angel

#1936 2009-01-16 12:40:24

alinda
Diamond member

Jessie a scris:

rotfl Tot cu gandu' la ea esti, ramo? rotfl
Prospectez piata momentan, tre' sa gasesc una extrem de delicioasa. lol

as propune un Dom Perignon... big_smile

#1937 2009-01-16 12:43:53

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

of,ma doare gatul sad sper ca nu racesc iara grater

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1938 2009-01-16 12:44:36

Jessie
Platinum member

Aha... Bun asa... Tb sa incep sa pun bani la ciorap de pe acum. lol Ma gandesc totusi ca este scumputa bine. rotfl

Pai, ramo, nu ramasese ca iti dau un semn cand e aproape momentul? lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.