homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54-13

#229 2009-01-13 16:47:19

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54

nu animaluta, profu la curs era ft dornic sa ne arate si sa ne faca sa intelegem , plus k am cautat pe cineva din domeniu care sa aibe habar de ce tb sa fac io la pompa mea de apa ... in fine , noi sa fim sanatosi lol
misto de u k stii engl. ... io is varza cu limbile straine... dar mi'am zis k dupa licenta voi pune burta pe carte si poate chiar voi face meditatii neutral

#230 2009-01-13 16:50:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu ma gandeam sa dau toefl...da e valabil numa 2 ani apoi tre sa dau iar..pfuuu pre multa bataie de cap...eu am un baraj la licenta big_smile am nororc de prof bun...sper sa am noroc sa ma ia si pe mine un prof la doctorat ca se dau locurile astea...mai ales ca profu de azi nu ma stie ca nu am facut ore cu el..hm..vad eu maine..am ceva emotii big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#231 2009-01-13 16:52:03

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Helloooo fetele...in sfarsit am ajuns si eu acasa de la lucru big_smile

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#232 2009-01-13 16:52:36

capcaun
Platinum member

nu te stie personal, dar oricand iti poate verifica situatia notelor .... k cel putin asa ne'a luat pe noi profii la licenta... in fct de medii ... sau eventual dc neaparat vrea sa afle ceva despre tine sau poate vb cu un prof de'al tau big_smile
oricum multa bafta maine smile

#233 2009-01-13 16:56:28

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

salutare fetele!!!
acum am ajuns si u acasa si m-am amuzat copios citind asta http://life.hotnews.ro/stiri-fun-528143 … tacios.htm rotflrotfl

Publicitate

loading...

#234 2009-01-13 16:58:21

capcaun
Platinum member

saliu uffff ... eu l'am mai citit tongue is o ciocanitoare lol

#235 2009-01-13 16:59:26

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

"Varsatorii sunt cele mai ciudate fiinte de pe Terra, ceea ce explica frecventa marita cu care sunt rapiti de martieni. Nu se stie totusi daca acestia ii selecteaza doar pentru a le studia anomaliile sau fiindca ii considera o specie inrudita." rotflrotfl
deci mor aici de ras

#236 2009-01-13 17:02:39

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

rotfl
Planeta dominanta: Soarele, astrul egoismului si ingamfarii.

Animalul sacru: pupaza

Personalitate: Leul este un lider innascut si, ca toti liderii, se inalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decat el. Subordonatii ii acorda respectul cuvenit, dar I-ar strange de gat cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci cand nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita.

Se iubeste atat de mult pe sine incat isi pupa oglinda de cate ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca, daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e in stare sa umble cu ea atarnata la gat, sa vada lumea cat de grozav este.

Atrage atentia in orice adunare: fie este cel mai inzorzonat personaj, fie arunca cu banii in toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stanga fiindca profilul drept il avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-si expuna mai bine diamantul de multe carate. In dragoste, este la fel de inflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator. Meseria potrivita: imparat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher

Pizza magica: Quattro stagioni.

Medicamentul norocos: toxina botulinica.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#237 2009-01-13 17:04:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta de la leu e intr-adevar de geniu, prietenul meu e leu si sa stii ca i se potriveste lol
acum ma vede katami si ma bombane smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-01-13 17:05:24)

#238 2009-01-13 17:04:58

green_fairy
Platinum member

si pitzi...te faci imparateasa? big_smile
capca deocamdata nu imi stie numele ca mai eram cu 2 colegi si azi am stat de l-am ascultat. maine vad ce mi-o mai spune...sper sa reusesc sa am locul asigurat la doctorat..da mai intai sa iau licenta cu bine+intrare la master big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#239 2009-01-13 17:05:11

pitzipoank
Insomniac member

heimdall a scris:

asta de la leu e intr-adevar de geniu, prietenul meu e leu si sa stii ca i se potriveste lol

mie-mi zici?!?!? eu-s leu rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#240 2009-01-13 17:05:48

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hello si ciao
am terminat cartea.o mai revad de abia luni si marti dumnezeu cu mila.de maine alta carte pt examenul de luni.pff sunt stresata deja
ne mai auzim cand oi ajunge acasa.pupici

#241 2009-01-13 17:06:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu :

Planeta dominanta: Luna, astrul toanelor si nascocirilor.

Animalul sacru: lipitoarea

Personalitate: Racul este un profitor nesatul, al carui unic scop in viata e sa care in barlog tot ce-i pica in mana. Este mai zgarcit si mai apucator decat tot neamul harciogilor la un loc. Se spune ca ar fi diplomat, dar in realitate manipuleaza pe toata lumea ca sa-si rezolve interesele.

Zambeste gratios, insira verzi si uscate si joaca tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gura-casca si slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratati pe care ii psihanalizeaza sau ii indoctrineaza cu predici filozofice ori cuvantari patriotice. Isi iubeste casa, dar nu este lipit de ea.

Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se intoarce mereu inapoi ... In dragoste este adeptul romantismului siropos si lesinat. Asta, la inceput, caci mai devreme sau mai tarziu va scoate la bataie un nimicitor arsenal de tocare marunta a nervilor: toane, nazuri, imbufnari, bombaneli, banuieli, accese masochiste si santaje sentimentale.

Meseria potrivita: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, camatar, pitic de gradina.

Pizza magica: Quattro formaggi.

Medicamentul norocos: alcoolul

#242 2009-01-13 17:06:40

pitzipoank
Insomniac member

:k?ra:  te asteptam

#243 2009-01-13 17:07:06

green_fairy
Platinum member

pa little. spor la citit

#244 2009-01-13 17:08:39

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ce putin am dormit ... sad si a mai sunat si telu ala intr una si yo da da si aq a trebuit sa sun inapoi sa vad c am vb rotfl

ff tare horoscopu ala ufff lol is experta in abureala rotfl
daca iubi poate fi escroc si yo traficand de droguri .. inseamna k ne potrivim rotfl2

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#245 2009-01-13 17:10:26

green_fairy
Platinum member

heim vezi ca eu vreau sa fiu pitic de gradina e visul meu asta nu mi-l lua...

#246 2009-01-13 17:11:44

pitzipoank
Insomniac member

rotfl

#247 2009-01-13 17:17:00

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

tre sa imi fac tema laconta si nu am chef grater mornincoffee

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-01-13 17:17:29)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.