homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54-150

#2832 2009-01-17 23:52:16

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Re: Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54

noi am vrea sa facem cununia in toamna, cererea oficiala ink nu s-a facut smile ...dar sa vedem pt k nu avem unde sa stam, cu ai nostri nu vrem...poate ii convingem sa luam o garsoniera...dar mai vedem noi pana atunci....si de bebe...in caz k raman  gravida atunci foarte bine hjarta

#2833 2009-01-17 23:54:31

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mycu nici eu nu cred ca ar fi bine smile nu trebuie sa va casatoriti si mutati ca sunteti obligati.Nu mai esti copil,ce conteaza ca te striga lumea nu stiu cum,nu are nici o importanta.Conteaza ce simti si ce vrei tu.Fa totul pe rand ca il fond e viata ta in joc.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2834 2009-01-17 23:55:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

myku, nu te gandi la lucruri rele, nu pune raul in fata
daca ar fi sa facem asa, nimeni nu ar mai face nimic, ca vezi doamne daca se intampla aia, sau ailalta, sau mai stiu eu ce....
te inteleg ca simti teama si nesiguranta, dar va iuviti si asta e cel mai important smile
iar maritisul nu nu trebuie sa insemne 'babire' sau maturizare...
mie imi e frica de altceva:stiu multe cupluri care se intelegeau super ok inainte, iar dupa ce au semnat hartia aia au inceput sa se schimbe treburile. in sensul ca, vezi doamne, gata...esti a mea de acum si nu mai tre' sa mai am grija sa te 'tin' langa mine...
dar nu e cazul...la mine asta e teama cea mai mare, desi stiu ca puiu nu e genul asta de om...dar nah...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2835 2009-01-17 23:56:04

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu simt k vreau bebe
ma refeream sa nu regret la modul k dak nu o sa am cu ce sa il cresc sau ce sa i ofer...nu k o regret k nu il vreau eu..doamne fereste..e tot ce imi doresc...

Sa nu te astepti sa te salut!

#2836 2009-01-17 23:57:08

pokemon
Diamond member

myku, atunci hai la treaba big_smile

Publicitate

loading...

#2837 2009-01-17 23:57:36

mykutza
Moderator

poke....gandeste-te k asa cum ai semnat actul de maritat,asa poti sa il semnezi si pe ala de divort.. nu mai e k inainte ..

#2838 2009-01-17 23:58:45

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu, myku, nu asa trebuie sa ajungeti sa stati impreuna. uite mai bine jucandu-va va dati seama si de cat de determinati sunteti si de ce reusiti sa faceti impreuna: propuneti-va, amandoi de comun acord, un termen de la care sa va mutati impreuna. si ar trebui sa va iasa asta in primul rand. apoi, traiti impreuna....sa va bucurati unul de altul, sa vedeti si viata asa si , pe urma poate sa vina si bebe. puss
nu are rost sa o faceti asa fortat. si asa ziceai ca va fi greu sa va descurcati sa stati cu chirie, pai daca mai e si un bebe? automat va insemna griji, stress, ajungeti sa aveti discutii, intervine orgoliu si intrati intr-un cerc vicios aiurea....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2839 2009-01-17 23:59:09

mykutza
Moderator

aaaa...si voi nu vedeti k nu s-ar fi asortat "verigheta" aia cu inelul lol
eu sunt obsedata cu asortatul...deci din start nu mergea lol

#2840 2009-01-17 23:59:15

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

totusi eu cred ca nu este momentul.Voi nu aveti nici unde sta(parca asa stiu)iar unui copil ii trebuie o multime de lucruri.Al tau nu stiu daca castiga chiar atat sa va intretina.Este f greu in ziua de astazi.

poke si eu am auzit multe povesti de genul si mi-a fost frica la fel ca se va schimba dupa casatorie,dar doamne ajuta ca dupa 2 ani nu s-a schimbat in absolut nici o privinta in rau.In bine ne schimbam amandoi impreuna ca invatatm tot mai multe si ne maturizam smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2841 2009-01-18 00:00:24

lucia05
Insomniac member

pokemon a scris:

myku, nu te gandi la lucruri rele, nu pune raul in fata
daca ar fi sa facem asa, nimeni nu ar mai face nimic, ca vezi doamne daca se intampla aia, sau ailalta, sau mai stiu eu ce....
te inteleg ca simti teama si nesiguranta, dar va iuviti si asta e cel mai important smile
iar maritisul nu nu trebuie sa insemne 'babire' sau maturizare...
mie imi e frica de altceva:stiu multe cupluri care se intelegeau super ok inainte, iar dupa ce au semnat hartia aia au inceput sa se schimbe treburile. in sensul ca, vezi doamne, gata...esti a mea de acum si nu mai tre' sa mai am grija sa te 'tin' langa mine...
dar nu e cazul...la mine asta e teama cea mai mare, desi stiu ca puiu nu e genul asta de om...dar nah...

la fel puteam sa spun si eu inainte sad  din pacate e ceva foarte real si foarte des intalnit...bine, dupa mai dureaza o perioada....o luna - doua....

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2842 2009-01-18 00:01:14

pokemon
Diamond member

stiu, nu de divort ma tem eu tongue
ci de faptul ca mi-e sa nu se schimbe relatia....
stiu un caz cu 2 persoane care traiau impreuna de 12 ani si la cateva luni de cand s-au hotarat sa faca acte, mai mult de gura lumii, s-au mutat separat. de divortat au divortat dupa cateva luni, nu stiu exact motivul pt care au amanat, dar au div pan' la urma
si mai stiu cazuri, dar nu la fel de 'vizibile' ca asta
sa fie pura coincidenta sau actul ala chiar schimba ceva in perceptia ta si a celui de lanag tine?

asta-i oful meu lol

#2843 2009-01-18 00:01:35

mykutza
Moderator

noi nu avem unde sta pt k nu vreau eu sa stau cu soacra...teoretic nici nu prea am sta cu ea..da cum nu o mai ingit si alea 4-5 zile p luna mi-ar provoca acklad

#2844 2009-01-18 00:02:49

pokemon
Diamond member

valeu lucia nu-mi zi si tu, ca atunci chiar n-o sa mai vreau acte lol

#2845 2009-01-18 00:03:00

mykutza
Moderator

si lucia...am zis si mai sus..asta e baiul meu...mai nou nu am ccuraj sa fac nimic dak nu sunt obligata.. sad

#2846 2009-01-18 00:03:54

lucia05
Insomniac member

mykutza a scris:

poke....gandeste-te k asa cum ai semnat actul de maritat,asa poti sa il semnezi si pe ala de divort.. nu mai e k inainte ..

aici nu ai dreptate, myku! si nu ma refer la chestii tehnice. pana acum voi cel mult ati stiut cum este ca te desparti de cineva cu care ai avut o relatie....sa divortezi este mult mai greu, din punct de vedere psihic....intreaba-ma pe mine sau intreab-o pe Andra la cate visuri, dorinte ar trebui sa acceptam sa renuntam intr-o asemenea situatie. sunt dorinte si asteptari pe care nu le ai inainte de casatorie....e altceva, e altfel...nici nu poate fi explicat.

#2847 2009-01-18 00:04:54

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pai vezi mykule? prima data trebuie sa stabiliti unde sa stati si apoi sa va bucurati unul de celalalt o perioada ...
sa`ti dau un exemplu: cumnata mea s`a casatorit ci iubitul ei pt ca ramasese insarcinata; se iubeau foarte mut, acum copilul are 3 ani si ei au inceput sa aiba probleme in cuplu, pt ca sotul ei simte ca nu are o anumita libertate, pt ca el nu era prregatit pt venirea pe lume a copilului ...

#2848 2009-01-18 00:05:59

mykutza
Moderator

pai da,dar dak persoana respectiv nu te mai respecta si etc..pt ce sa suferi?eu mai mult ma refeream la faptul k pe vremea lu ceasca nu ereai lasat sa divortezi,dar acum e posibil si la prima cearta mai mare,gata,divortam...

#2849 2009-01-18 00:06:46

lucia05
Insomniac member

mykutza a scris:

si lucia...am zis si mai sus..asta e baiul meu...mai nou nu am ccuraj sa fac nimic dak nu sunt obligata.. sad

obliga-te singura hotarand impreuna sa faceti ceva. sa nu imi spui ca daca ati stabili ca din august sa locuiti impeuna nu ai face nimic pentru asta, adica nimic pentru voi!

#2850 2009-01-18 00:09:13

mykutza
Moderator

iuby e pregatit...el abia asteapta..de fapt,lalaiala asta e numai din cauza mea...k am impresia k dak ne mutam pana term eu fac nu o sa ne desc..k nu vreau sa stau cu maica-sa,,si pt k nu am curaj sa imi fac bagajele maine de ex si sa plec..
m-au cam tinut sub papuc ai mei..
uite eu nu as fi avut curajul tau al1.sa ma mut cu soacra,sa nu mearga si sa plecam amandoi cu kirie...nu as fi avut curajul sa risc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.