homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54-44

#818 2009-01-14 18:02:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Ce gandesti acum - un topic de offtopic 54

love e ket-asta pt cei incepatori
          pet-pt cei ce au nevoie de engleza la studii,job
          fec- e ceva mai avansat decat pet
          cae- pt cei ce vor engleza pt studii in universitati din afara etc
          ala ultimu nu mai stiu dar e pt englezii nativi..pt cei de nivelul lor
si ma gandesc cae nu are rost sa dau...m-ar prinde fec-ul...pet-ul mi-e sa nu fie prea usor...cae mi-e sa nu fie prea greu ca eu vreau sa iau din prima si momentan vreau sa dau asa pt mine sa am eu diploma aia. asa ca love..da mai multe detalii despre cae cand ai dat etc etc pe mess cand ai timp

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#819 2009-01-14 18:04:15

skumpi
Vizitator

wai deci ce tare o fost profa azi lol ...vine ...mno care aveti emotii mari mari ? ridicam juma de sala mana sus lol si scoate o cutie de Chokotoff si ne imparte rotfl la noi astia emotionati lol

#820 2009-01-14 18:05:37

green_fairy
Platinum member

love eu la copiat mereu am avut fitzuici normale miscorate big_smile ursurile direct micsorate sau subiecte scoase micsorat si nu am avut nici o problema. decat o data cand era sala prea mica si era profu langa mine de nu am pre putut misca si am scris ce stiam eu big_smile am luat 7 atunci

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#821 2009-01-14 18:06:49

green_fairy
Platinum member

love zi-mi o leac asa in mare cum ai invatat tu cam cum e CAE si cand l-ai dat. ca inscrierile is pan pe 16...sau mai pot da in vara sau iarna..inca nu m-am decis cand

#822 2009-01-14 18:06:57

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

hopsieu  ce fac fetele? puss
skumpi, as vrea eu sa faca asa si profii de la mn..makr ala de info lol

Publicitate

loading...

#823 2009-01-14 18:09:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

animalutza a scris:

zi-mi pls cand dai testul, pt ce nivel te preg sa dai si dac faci ceva pregatire privata sau inveti singurica. eu nu stiu ce sa aleg intre pet si fce..avand in vedere ca vreau sa am certificatul asta asa..sa am dovada ca stiu engleza si m-ar ajuta la doctorat cumva dac ajung acolo big_smile asta deocamdata nu stiu ce se mai iveste pe viitor

pai l-am dat... l-am luat cu nota B (a, b, c sunt de trecere) smile eu am dat CAE... si pot sa zic ca e f obositor, examen o zi intreaga, iesi neom de acolo...

bine, eu una nici nu m-am prea pregatit... engleza din liceu (am facut clasa de bilingv engl, adica aveam cate o ora de engl zilnic tongue) si vreo 2 sapt am lucrat cateva teste de pe niste carti de la ei... n-am facut cursuri la ei, daca faci e mai usor

oricum, eu zic ca pet ala e apa de ploaie... incearca sa dai macar fce ca sa ti se recunoasca ceva. bafta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#824 2009-01-14 18:10:29

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

dely, eu's la poli smile
tu?
dar, oricum, nu cred k de la fac te cunosc..nush, imi pari fff.cunoscuta puss

#825 2009-01-14 18:13:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

animalutza, si eu am luat CAE`ul cu B..
la fel cum zice katami, suoer obositor.. o zi intreaga.. 4 probe parca..reading, writing, listening (si mai era una?)
si a doua zi a fost speakingul...
l-am dat la sfarsitul clasei a 11-a..
dar mie nu mi s-a parut greu.. adica pana mea, usor nu e.. dar mi-a placut..erau chestii faine, nu ce kkt invat acu pt sesiune.. as da o sesiune pe inca un CAE big_smile

hjarta

#826 2009-01-14 18:14:25

Loveable
Diamond member

eu trag de F sa-l dea si el..as sta cu el sa facem pregatiri big_smile moama ce mi`a placut hjarta
bine, eu am facut meditatii cateva luni cu cea mai buna profa din tm.. excelenta tipa...zbarnaie de stiinta in engleza hjarta
tin minte ca era 40 de lei sedinta pe atunci..si faceam 4 odata.. think, aia facea 160 de lei in 2 ore smile si de fapt ne punea sa facem teste si apoi le corectam impreuna..si ne explica de ce asa, de ce nu asa..
la inceput daca timpul pt un test e de 1 ora (dau exemplu, nu mai stiu exact), eu il faceam in 2 ore lol inainte de examen am ajuns sa-l fac in 40 de min...si corect

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-14 18:16:25)

hjarta

#827 2009-01-14 18:17:29

katami
Platinum member

eu eram inainte de licenta, numa de cambridge nu-mi ardea... big_smile dar nu m-am strofocat prea tare si a fost ok pana la urma

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#828 2009-01-14 18:18:21

skumpi
Vizitator

da...asta`i super de treaba
ii sexolog big_smile ii tare bolunduca profa lol

#829 2009-01-14 18:19:22

green_fairy
Platinum member

mna si eu tot cu engleza de liceu ma duc. stiam atunci si gramatica acu mna tre sa mai fac teste sa imi aduc asa aminte. as vrea sa stiu ce presupune fiecare proba. ce se intampla la ea.asa din traducere mna nu prea iti dai seama ce si cum se intampla big_smile

#830 2009-01-14 18:23:00

green_fairy
Platinum member

si ceva teste pe calculator dac aveti sa ma ajutati si pe mine smile acu nu cred ca dau ca mna 5 mil in2 zile nu am de unde scoate....la vara se da in iunie...eu am licenta...am si scris nu stiu dac sa amestec astea si ar ramane luna decembrie cand se mai da...what to do...what to do..?

#831 2009-01-14 18:24:00

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

si eu sunt interesata de cae...nu sunt eu la nivelul asta dar vreu nu vreau trebuie sa inv tongue
un lucru ma intereseaza...profii cu care dai vb cu accent puternic englezesc...adik nu intelegi nik din ce spun tongue....sau vb clar???

#832 2009-01-14 18:24:12

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

cine stie biggirl tongue probabil tot din poze tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#833 2009-01-14 18:26:15

skumpi
Vizitator

eu ma pun la invatat  roll
wai...sa fie weekendddd...sa dormmmmmmm... la noapte parca vad ca iar nu dorm sad

#834 2009-01-14 18:27:59

katami
Platinum member

da-l cat de repede... si da fce dintre alea pe care le-ai zis... asta daca nu esti pregatita pt cae.

teste pe comp n-am, dar vezi ca atunci cand te inscrii iti poti face permis la ei, la british council... nu mai stiu cat costa, eu tin minte ca am dat... si ii ceri tipei care ti-l face sa-ti dea niste carti pregatitoare pt fce... si rezolvi teste la greu, numai asa iti poti da seama cu ce se mananca.... tre neaparat sa stii structura examenului cand te duci, sa nu te apuci acolo sa descalcesti ce vor exercitiile de la tine

eu una (si nu doar eu, toti din sala) am avut probleme cu timpul... trebuie sa te misti f repede, nu ai prea mult timp la dispozitie...

ufff... profii vorbesc ff clar. o engleza f curata

Ultima oara a fost editat de katami (2009-01-14 18:28:41)

#835 2009-01-14 18:28:03

green_fairy
Platinum member

uff mergem aman2 de manutza? big_smile
astept sa zica fetele ce presupune fiecare proba sa nu ma trezesc acolo ca habar n-am care e treaba

#836 2009-01-14 18:30:08

Loveable
Diamond member

animalutza a scris:

si ceva teste pe calculator dac aveti sa ma ajutati si pe mine smile acu nu cred ca dau ca mna 5 mil in2 zile nu am de unde scoate....la vara se da in iunie...eu am licenta...am si scris nu stiu dac sa amestec astea si ar ramane luna decembrie cand se mai da...what to do...what to do..?

nu merita sa`l dai acum, pt ca e posibil sa nu`l iei..
nu iti ajunge sa stii f bine engleza, daca nu stii structura testelor.. cum am spus si eu...la inceput un test pe care ar trebui sa`l fac intr`o ora, eu il facem in 2.. pt ca nu stii la ce sa fii atent (si engleza stiam har Domnului, aveam 11 ani de engleza intensiv in spate.. 14 ani daca e sa iau in calcul si gradinita pe care am facut`o in engleza).
de ex la reading la partea 1 ai vreo 6 textulete pe care tre sa le citesti si apoi ai intrebari din ele.. dar tre sa stii la ce sa fii atent in textele alea, pe ce sa te concentrezi, pt ca altfel nu`ti ajunge timpul sa le citeste de n ori...
si la writing nu e gramatica in sensul de tenses, sa stii definitii sau ceva de genu.. nush, eu la gramatica intotdeauna am facut corect "dupa ureche", niciodata nu am putut sa invat perfect defintiile..

o sa caut pe net sa vad daca gasesc teste gen cae

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-14 18:30:29)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.