|
Nu esti logat.
Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?-4#58 2009-03-20 14:06:09
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?pai ma refeream la spalaturi cu apa...cu irigatorul...si cu unghia nu te poti rani? Offline #59 2009-03-20 14:09:37
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?acu citeam in urma.. si ziceai prin ianuarie ca tu nu faci spalaturi, andru. Offline #60 2009-03-20 14:12:17
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?pai nu fac...fac fff rar atunci cand mi le prescrie medicul, spre ex cum am acum candidoza am facut cu tantum rosa...si am mai facut cu tantum rosa acum vreo 3 ani....dar doar 2 spalaturi mai mult nu. si prefer cu irigatorul pt ca ma spal mult mai bine...cu degetul nu intra apa cat sa se curete sperma aia....si am si unghii si mi-e teama. asa cu irigatorul e mai ok din punctul meu de vedere plus ca nu-l bag adanc si imi dau seama cand ajung la col...evit sa-l introduc adanc. Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-03-20 14:12:47) Offline #61 2009-03-22 12:31:53
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?buna ziua. am citit de la inceput ce ati scris voi aici despre spalaturi...am o problema..am facut garderella si doctorita mi-a dat pe langa tratament si spalaturi : la 1 litru de apa o lingura de otet. Ce parere aveti? Offline #62 2009-03-22 13:55:53
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?dac doctorita ti-a recomandata trebe sa il faci.... eu una nu am mai auzit pana acum cu otet:wow: da dac dr ti-a recomandat stie mai bine Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-22 14:35:52
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?buna am citit si eu tot ce ati scris. si am si eu o intrebare. eu nu iau anticonceptionale, deci de cate ori o fac cu prietenul folosim prezervativ. pana acuma nu m-am spalat niciodata inauntru dupa contact sexual, deoarece nu stiam ca e indicat si nimeni nu mi-a zis nimic. pe langa asta am si candida si am facut la un fost tratament ceva spalaturi vaginale cu ceai cu irigatorul. eu sincer nu ma descurc sa ma spal cu degetul, adica pur si simplu nu cred ca ma pot curata acolo jos daca e cu degetul, as prefera irigatorul. acuma intrebarea mea este: daca folosim prezervativ si avem contact sexual in fiecare zi sau de mai multe ori pe zi ma spal dupa fiecare contact sexual in vagin? sau folosind prezervativ nu e neaparat dupa fiecare contact? Offline #64 2009-03-22 14:53:33
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?nu stiu ce sa zic, dar in principiu daca folositi prezevativ nu e musai sa te speli in vagin.. Offline #65 2009-03-22 14:56:58
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?nici eu cand foloseam prezervativ nu ma spalam in vagin dupa contacte...doar extern...si avand in vedere ca oricum ai candida eu zic sa renunti la spalaturile intravaginale caci iti dereglezi si mai tare flora... happy with him...inlove with him... Offline #66 2009-03-22 15:05:39
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?multumesc de raspunsuri. pai eu nu ma spal niciodata in vagin dupa contactul sexual, doar extern si asta deoarece daca nu ma spal ma irit cateodata si mi se pare incomod sa stau cu lubrifiantul de la prezervativ acolo . pai nu fac spalaturi intravaginale decat acuma pentru tratament si la recomandarea medicului. in rest ma spal doar extern Offline #67 2009-03-22 19:02:39
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?fetele am si eu o nelamurire..mi s-a dat pt candidoza tratament 10 zile ovule tergynan, inainte folosit irigatorul cu pliculet de tantum rosa..si la farmacie mi s-a dar unguent macmiror local ca antimicotic..am si luat o pastilutza flucovim 150g ...aseara am terminat tratamentu..nu stiu park tot simt ca doare vaginu nu stiu cum sa va descriu..de secretie nu stiu ca inca se scurge ovulul..oare mi=a facut rau irigatorul..oricum nu l-am bagat nici jumate inauntru pt k sunt fricoasa..stiu ca sunt un pic offtopic acum..dar vi se pare ok tratamentul? ce analiza sa-mi fac daka mi=a iesit candida doar la Pap, si nu la secretie? sa vad daca mi=a trecut sau nu? Dance like nobody is watchin.... Offline #68 2009-03-23 14:02:16
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?
eu zik sa nu te speli cu apa si otet in vagin niciodata...tu faci cum crezi ca e mai bine acum baby Dragos Offline #69 2009-03-23 14:10:23
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?
dreamer fa-ti analiza la secretie vaginala si fungigrama. daca ai facut pap nu are rost sa-l mai repeti insa fa o lama si fungigrama neaparat sa stii exact ce tratament tb sa iei. Offline #70 2009-03-23 18:26:35
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?buna ! am inceput si eu ieri un tratament cu ovule canesten, si l am aplicat pe primul... de asemenea, ar trebui sa fac spalaturi cu tantum rosa sau bicarbonat si am ales a doua varianta pentru ca nu prea am avut bani de tantum rosa... sa fac spalatura inainte de aplica ovulul, cu cateva ore inainte? e bine? si care e concentratia exacta de bicarbonat de sodiu care trebuie folosita ? Ultima oara a fost editat de shokata (2009-03-23 18:27:14) Offline #71 2009-05-03 07:59:59
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?Buna fetelor.Am si eu o problema...Am o secretie albiciosa,nu e prea consistenta si nu e urat mirositoare.Problema este ca mi-am facut analizele( culturi din col,clamydia si papanicolau) si nu mi-a iesit nimik...nici un fel de infectie.Pe mine ma jeneaza la contactul sexual ptr ca nu reusesc sa ma lubrifiez deloc.Am folosit si lubrifiant dar tot nu era bine.Pana acum, am folosit anticonceptionale yasmine.Sa fie din cauza lor?Nu inteleg care este cauza?Credeti ca daca folosesc bioclin gel ma v-a ajuta cu ceva?Chiar nu stiu ce sa mai fac!Doctorita mi-a recomandat spalaturi cu ceai de musetel...Multumesc anticipat:* "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #72 2009-05-03 14:31:59
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?bioclinul e foarte bun daca simti ca te jeneaza.pe mine m-a ajutat mult in problema asta. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #73 2009-05-03 15:13:42
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?Imi multumesc ptr raspuns calleigh...Am sa dau o fuga la farmacie sa il iau si sa vad cum ma simt cu el...Oricum am incetat sa mai iau anticonceptionalele ptr a vedea daca problema mea este cauzata de ele...De vreo 6 luni nu mai reusim sa avem o viata sexuala normala...Nici chef de sex nu mai am...Multumesc ptr sfat...pupici!! "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #74 2009-05-03 15:15:17
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?cu multa placere Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #75 2009-05-10 23:13:08
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?fetelor voi cum puteti sa va spalati inauntru dupa contactul sexual? Offline #76 2009-05-10 23:36:18
Re: Spalaturile vaginale : moft stupid sau necesitate ?nu e normal sa te doara, nu ai cumva vreo infectie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|