homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin

#1 2009-01-13 13:35:12

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

yasmin

holla....am luat timp de 6 luni cred antibebele yasmin...si ...acuma 2 saptamani...am observat venisoare sparte pe picioare....(eu nu am mai ajut asa ceva)...siiii retinere de apa la picioare hmm si acuma leam lasat..eu vreau sa slabesc pt ca am pus cateva kg bune pe mine..si am incercat...cand luam antibebele dar nimic..acuma leam lasat am zis sa vad poate slabesc acuma...si vreau sa stiu oare venisoarele alea sparte sunt de la antibebe?asa de bn mam inteles cu ele nam avut nici spotting nimic..si acuma sa vad ca miau aparut alea:(((

#2 2009-01-13 13:37:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: yasmin

s`ar putea...un efect advers al ac`urilor este greutatea in picioare...retinere de apa... mergi la medic sa ti le schimbe.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-13 13:39:29

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

da leam lasat danae deacuma.....

#4 2009-01-13 13:41:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ma refer, daca ai dori sa iei iar ac`uri, sa faci o vizita la doctor. daca nu, e ok si fara ele big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-01-19 23:52:31

Bi
New member
Inregistrat: 2008-01-26

Buna seara!

Am luat yasmin, la recomandarea medicului, timp de 8 luni, am facut apoi o pauza de 4 luni, tot la recomandarea medicului (timp in care s-a intamplat un accident si a fost nevoie de postinor).Acum, la a doua menstruatie de dupa postinor am reinceput yasmin. Dupa doar doua pastile am avut stari de voma si varsaturi. Stiu ca, teoretic, conform prospectului, e normal, dar ma intrebam daca e normal sa am reactiile adverse acum, tinand cont ca atunci cand am inceput prima data yasmin reactiile nu erau atat de puternice?dilema mea este de fapt urmatoare: e posibil ca brusc yasmin sa nu mai fie potrivite pt mine? (in acele 8 luni m-am simtit foarte bine, in afara de perioada de inceput)sau e doar "perioada de reacomodare?'...

multumesc anticipat pt raspuns/ pareri ...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.