|
Nu esti logat.
Raceala sau...#1 2009-01-13 20:19:14
raceala sau...de ieri ma simt rau... Ma doare capul si imi este greata ma simt ca si cum as fi foarte racita... acu 3 sapt am luat postinor si acum o sapt mi-a aparut menstra si am reinceput administrarea de ac. Din cauza ac nu are de ce sa-mi fie rau ca medicul ginecolog mi le-a prescris si mi-a mers f bine cu ele.. de sarcina nu cred ca mai e vorba ca doar mi-a venit menstra nu?adica nu am mai facut test de sarcina din moment ce menstra a aparut.. sa fie un efect intarziat al faptului ca am luat postinor? si inca ceva...acum vreo 2 luni mi-am facut vaccinul antigripal..scade efectul ac? stiu ca sunt multe intrebari dar sper sa-mi puteti raspunde la ele... sa inteleg si eu de ce imi este rau.. Offline #2 2009-01-13 20:39:24
Re: raceala sau...aoleu s deja sunt speriata o sa-mi iau maine test sper sa nu fie asta Offline #3 2009-01-13 21:19:37
Re: raceala sau...ai stat in curent? poate vei raci:P sau ai mancat ceva si nu -tia picat bne si deaceea ti-e greata Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2009-01-13 21:48:08
Re: raceala sau...oricum m-am speriat ca ati zis ca poate fi vorba de o sarcina maine cred ca imi iau test :-< Offline #5 2009-01-13 21:50:15
Re: raceala sau...eu una nu m-as alarma....ai luat postinor ai avut menstra... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-13 21:53:41
Re: raceala sau...pai o sa fac sa fiu eu linistita de tot ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|