homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr

#1 2009-01-13 22:47:36

l0ry19
New member
Inregistrat: 2008-12-12

ajutorrr

grater am fost la ginecolog ieri ...pt prima data .....a fost groaznic+ k am vazut ce tratament imi da + k am rana pe col.....sunt ff speriata....rana pe col e cumva un inceput de cancer? grater si ea mi-a zis cum sa iau  tratamentu' dar va rog sa ma credeti am fost in stare de shoc si pur si simplu  nu am retinut nik.......si bn  tratamentu care il am  ...e pt o raceala la ovare..tratamentu pt  rana inca nu-l am...pt raceala am ceva de polidin...dicofleneac  + epifil....si asta nu am inteles tratamentul sa-l fac cand sunt la ciclu  sau  doar injectiile si celalalte sa le incep de acum?? am tot sunat la ea dar nu rasp nimenii....stiti ceva?......nu mai am liniste decand am aflat. grater

#2 2009-01-13 23:01:59

l0ry19
New member
Inregistrat: 2008-12-12

Re: ajutorrr

ms mult....am  sa o sun si dak  nu rasp ma duc la ea ..alta sansa nu am ..iar sa stau asea  nu pot....

#3 2009-01-14 17:06:01

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: ajutorrr

nu e cancer rana pe col, daca nu o tratezi, cum ti`a zis si alexia devine cancer... trebuie sa faci tratament, fie cu ovule fie cauterizare si scapi de ea.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.