|
Nu esti logat.
Sterilet#1 2009-01-14 10:50:59
steriletin luna decembrie 2008 am facut un chiuretaj biopsic avand un fibrom acusat in col si un uter retrovers fibromatos. Dupa 2 saptamani mi s-a montat un sterilet mirena care mi-a cazut in col (probabil in timpul menstrei).Am avut un singur contact in timpul caruia sotul a fost foarte jenat de fire.Mentionez ca am 39 de ani,o nastere, 2 chiuretaje la cerere si nu-mi doresc alt copil. Offline #2 2009-01-14 20:57:19
Re: steriletDecat histerectomie -tu , cu consecintele care decurg de aici, mai bine sotul - prezervativ!!! C'mon fetelor! Nu mi-as pune nici o secunda problema alegerii! Gandesc eu ciudat??? Offline #3 2009-01-14 21:26:14
Re: steriletpai daca faci histerectomie nu mai poti avea copii...plus ca asta inseamna sa nu mai aiba cilcu intra la menopauza de urgenta....si e nasol...sa-si faca el vasectomie dc tot femeia sa patimeasca? Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-14 21:33:12) Offline #4 2009-01-14 21:46:22
Re: steriletO ravasire hormonala totala - daca ti se scot si ovarele , si aproape totala - daca este partiala. Asta te afecteaza in multe feluri, deoarece efectele hormonilor sunt nenumarate si subtile. De exemplu, estrogenul ne protejeaza de bolile de inima, de asemenea, ne afecteaza modul de a gandi...aspectul pielii, mirosul transpiratiei...etc, etc. Offline #5 2009-01-14 21:47:30
Re: sterileteu am o vecina care a avut un fibrom medicul nu i-a recomandat histerectomia la Buc, dar ea a zis ca sa fie linistita vrea sa-si scoata tot...si medicul a facut asa....si nu mai are menstra, are bufeuri se simte groaznic....din cauza problemelor hormonale pt ca iti dai peste cap totul Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-14 21:47:50) Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-14 23:31:19
Re: steriletAlexia, nu stiu sa-ti spun exact, pt ca nu am studiat problema, dar filozofic vorbind, corpul uman este o tesatura atat de complexa de interdependente, incat eu zic ca pot sa spun cu siguranta ca are efecte...Citeam mai demult ca menstruatia are nu stiu ce efecte asupra sangelui...daca aceste efecte nu mai exista, sigur inseamna ceva...Plus ca se modifica asezarea organelor, daca scoti uterul de acolo, cu siguranta cele mai ramase nu se mai "asaza" cum trebuie, si probabil si asta are efecte...Repet nu am studiat problema, asa ca nu pot sa iti zic exact. Probabil ca pe tine te intereseaza pt. ca esti ingrijorata pt mama ta, dar nu cred ca e cineva care sa poata sa iti spuna : uite astea sunt posibilele efecte , la asta tb sa aveti grija. Mai bine studiezi tu pe cont propriu pe Internet. Offline #7 2009-01-14 23:47:11
Re: steriletEu am sterilet mirena.. e posibilsa nu fie bun in cazul tau dar nu exclude posibilitatea ca medicul sa il fi pus gresit. Din cate mi-a spus al meu e posibil sa si cada desi el crede ca nu or sa fie probleme pe viitor. Sotul imi spune ca nu il simte si facem sex in fiecare seara mai nou De ramas gravida .. 1 la 1000 :0 sper sa nu fiu "norocoasa" Offline #8 2009-01-15 11:35:21
Re: steriletsi o prietena de-a mea si-a pus sterilet dupa nastere... si a facut o hemoragie si l-a eliminat... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|