homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hpv

#1 2009-01-14 13:04:52

masaro
Membru
Inregistrat: 2008-11-20

hpv

Buna ziua!am si eu doua intrebari la care as dori sa aflu niste pareri
1.prietena mea este infectata cu HPV16,18 ,intrebarea este :daca a facut sex oral cu persoana de la care s-a pricopsit cu hpv-ul,infectia nu s-a localizat si la nivelul cavitatii bucale?de mentionat  ca urmeaza  tratament si la nivelul colului uterin i-a fost cauterizata o rana.
2.daca la ultiumul test papa valorile ies normale viata sexuala poate decurge normal sau exista riscul de a infecta cu hpv ?
Va multumesc

#2 2009-01-14 13:33:11

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: hpv

se poate localiza, dar cazurile sunt destul de rare
sa repete pap-ul o data la cateva luni avand in vedere ca are tulpini cu risc oncogen

#3 2009-02-20 15:01:34

gabi_justme
New member
Inregistrat: 2009-02-19

Buna..si mi-e mi-au aparut acei negi de vreo 2 luni.o sa imi iau crema aldara,dar am citit ca anumite fete au folosit inainte o solutie care cica "arde",se num.condilyne...dar multe nu au stiut cat si cum sa folosesca si au ajuns la dermato ptr ca aveau arsuri nasoale..ma batea un gand sa imi iau si eu,dar mi-e frica sa nu patesc ca ele.Este eficienta crema?  Am partener stabil de 4 ani si niciodata nu s'a pus problema de aceste bubitze..sincer..m-am speriat cand le-am simtit.Cum e posibil sa apara asa deodata? In fond...cine stie dl ce apare virusul asta HPV in organismul nostru??Eu sunt total bulversata...

#4 2009-02-20 15:14:48

skumpi
Vizitator

eu zic sa mergi la medic
nu te apuca sa folosesti creme d capul tau...ca risti sa patesti ca fetele respective smile

#5 2009-02-20 15:19:16

gabi_justme
New member
Inregistrat: 2009-02-19

Crema mi-a fost recomandata de medic ginecolog...As vrea totusi sa stiu daca e buna de ceva..si poate imi puteti rasp si la celelalte intrebari adresate...

Publicitate

loading...

#6 2009-02-20 15:25:54

skumpi
Vizitator

imi cer scz`...am crezut ca iei doar dupa ureche`
dak dr. tau ti`a recomandat`o inseamna ca e buna smile
ti`am raspuns dincolo , da nu mai posta in mai multe locuri...ramai la un topic

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-20 15:26:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.