:( suparata-2
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Re: :( suparata
Da, acum am citit mai atent. E trist, imi pare tare rau. Incearca sa gasesti portita aia de iesire spre lumina, e imposibil sa fie dracul atat de negru. Ea e mama, Dumnezeule, e musai sa isi dea seama ca iti face rau. Vad ca ai mai vorbit cu ea dar nu intelege, nu stiu ce ai mai putea sa faci. Insista. Si pleaca de acolo ...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- skumpi
- Vizitator
cel mai bine e sa te muti poate asa o vei trezi la realitate... k alta solutie nu este` fa cumva si pleaca !!!!!
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
skumpi a scris:`aide mah... tu vezi ce scrie fata asta aici ? k a distrus`o ;) adika propria ei mama i`a facut viata un calvar de ce sa o iubesti ? ca i`a dat viata ? dak e pana acolo mama e cea care te creste...nu care te face ;) asta ca degeaba e mama ei dak se comporta atata de urat cu ea :|
nu intelegi skumpi ca doare chestia asta .. Femeia asta a adus-o pe lume a ingrijit-o si a crescut-o pana la varsta asta ... Eu cred ca ar trebui sa comunice mai mult .. in fond si la urma urmei este mama ei. Nu e bine printre straini .. Sunt departe de casa de la 18 ani si crede-ma ca rai cum sunt ma duc in genunchi la ei. .. la parintii mei.
Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-01-14 18:14:26)
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
aqua eu raman la parerea mea..mutatul. eu una nu as mai sta in asa situatie...e mama dar pana mea decat sa ma imbolnavesc naibii acolo doar din cauza ei..mai bine fara sa stau eu linistita si sanatoasa.poti sa o mai vizitezi dar de locuit acolo...nu prea e rost
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- skumpi
- Vizitator
SoareleMeu a scris:nu intelegi skumpi ca doare chestia asta .. Femeia asta a adus-o pe lume a ingrijit-o si a crescut-o pana la varsta asta ... Eu cred ca ar trebui sa comunice mai mult .. in fond si la urma urmei este mama ei. Nu e bine printre straini .. Sunt departe de casa de la 18 ani si crede-ma ca rai cum sunt ma duc in genunchi la ei. .. la parintii mei.
ai si u dreptatea ta insa cand ajungi sa suferi asa...din cauza mamei tale ... trb sa incepi sa te gandesti la tine si la binele tau
pai nu o sa stau sa ma distrug, sa nu mai fiu buna de nik ca asa i se scoala lu` mama... sa fim seriosi.... oferi respect si toate cele...le primesti `napoi... ca e vorba de mama sau ca e vorba de un prieten oarecare`
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
sunt de acord cu skumpi aici. nu mi se pare sanatos asa ceva
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
cand nu e acasa pune-ti o iala la usa camerei ca sa nu mai poata intra acolo in lipsa ta si in rest ignor-o, cand incepe sa urle du-te in camera ta, nu o mai baga in seama pur si simplu, incuie usa si las-o sa expire. Si nu ii mai permite sa te loveasca pentru ca nu e cazul si chiar daca iti e mama nu are dreptul sa faca asta. Spune-i ca o sa chemi politia si ca vei gasi tu o cale sa o aranjezi sa intre la casa de nebuni daca nu e normala, ca ai dovezi destule ca e "dusa de-acasa", ca toti vecinii si toate neamurile iti sunt martori si cunosc situatia, deci ca e foarte simplu sa ajunga la casa de nebuni daca nu se calmeaza. Trebuie sa gasesti singura calea spre liniste, sanatate, etc. Si foarte important este sa mergi la un psiholog.
Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-14 18:37:58)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
trebuie in primul rand sa iti stabilesti prioritatile. Daca pentru tine e mai important sa ai bani de cheltuiala ok, stai in continuare acasa si rabda pentru ca ea nu se va schimba niciodata, deja are mult prea multe probleme nerezolvate si frustrari care vor iesi la suprafata din ce in ce mai mult de acum incolo. Daca insa e mai importanta sanatatea ta fizica si emotionala pleaca de acolo pentru ca te distrugi in timp...si chiar nu e ok
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- SoareleMeu
- Hero member
pe numele cui este apartamentul? Nu crezi ca este o investitie buna pentru ca ??? Nu ai incredere in mama ta ? Am dat si eu zeci de mii euro parintilor mei dar nu imi pare rau pentru nici un leu.. nu am cerut inapoi .. m-au crescut si le sunt vesnic recunoscatoare.
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
tatal tau cum este? mama ta se poarta asa cu tine pentru ca astfel se razbuna pe el. ce nu a fost capabila sa ii faca lui iti face tie, pentru ea tu esti imaginea lui. si te considera vinovata ca ea nu a fost fericita....de psiholog are nevoie ea!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- kdeea
- Platinum member
SoareleMeu a scris:pe numele cui este apartamentul? Nu crezi ca este o investitie buna pentru ca ??? Nu ai incredere in mama ta ? Am dat si eu zeci de mii euro parintilor mei dar nu imi pare rau pentru nici un leu.. nu am cerut inapoi .. m-au crescut si le sunt vesnic recunoscatoare.
E cea care i-a dat viata si cea care a crescut-o si careia ar trebui sa ii fie vesnic recunoscatoare. Dar nu in conditiile astea.
Tu da, ai incredere in parintii tai, nu le-ai cerut banii inapoi si nu iti pare rau pentru nimic. Dar crezi ca ea poate sa faca acelasi lucru ? ( inteleg ca parintii tai sunt oameni buni ).
Eram o fire destul de bolnavicioasa si mama suferea langa mine in fiecare noapte in care ma trezeam din cauza starilor de rau pe care le aveam cand eram copil; si-ar da viata pentru mine in orice moment, fara ca macar sa se gandeasca o singura secunda. Unei astfel de femei, da, sa ii fii recunoscatoare, nu unei femei pentru care viciile ei sunt de n ori mai importante. Am dat un exemplu ca sa vezi ca ce ai scris tu chiar nu are cum sa se aplice in cazul lui aquablue. Intr-o astfel de persoana nu ai cum sa ai incredere. Si nu ai cum sa ii fii recunoscatoare.
Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-01-14 22:08:06)
- SoareleMeu
- Hero member
tu chiar nu gasesti nici un lucru bun la mama ta ? Daca nu gasesti absolut nimic bun ... nu stiu ce ai putea face. si mie mi-a trebuit muuullltttiiii ani sa ajung la concluzia ca ei chiar ma iubesc ... rai sau buni sunt parinti mei. Nu stiu cum o sa iti fie singura in chirie .. uneori strainii pot fi foarte rai... poate o sa ai noroc si o sa dai de un baiat care sa te sprijine mai mult si sa te iubeasca cu adevarat.
- kdeea
- Platinum member
Da, asta speram pentr tine aquablue, ce a zis SoareleMeu.
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
AQUABLUE jur ca trec prin aceeasi situatie de frustrare prin care treci tu. Tot cu ai mei , mama e cam la fel de bolnava ca si mama ta. Desi nu fumeaza sau face ce face mama ta dar si pe mine ma jigneste si imi arunca cuvinte urate ( ei i se pare ceva normal si nu ar trebui sa ma supar k ma face jegoasa, handicapata si aseara m-a facut panarama) Si eu am avut aceeasi probleme ca si tine in copilarie pentru ca tata e alcoolic. DECI, am avut o situatie de deja-vu cand am citit primul tau post. Mama e cum e, tata e cum e, in continuare alcoolic adica. Pentru tata cel putin nu mai am respect nici negru sub unghie, gata! mi s-a luat. Cand eram mica si nu numai, situatia continua si in ziua de azi, l-am vazut pe tata mort de beat pisat pe el (scuzati-mi expresia) si fara nicio rusine de mine, fata lui, fara rusine de mama, fara rusine de rudele mele care sunt oameni cumsecade, fara rusine de vecini care il vedeau mort de beat in fata blocului, fara rusine o facea pe mama tiganca imputita, pe bunicii mei tigani, muritori de foame. Eu am o dragoste nemarginita fata de bunicii mei, si in mom in care jegul asta care mi-e tata a spus asta despe bunicii mei, in mom ala eu l-am urat de moarte. Timpul a trecut si in continuare ma suferit. Chiar zilele trecute au venit ai mei peste mine, mama disperata k de obicei , tata beat k de obicei sa-mi tina predica k vezi Doamna ce fac cu viata mea, sunt o ratata. K imi pierd timpul pe la iubi si cu iubi , ca nu fac nimik in viata. Eu in mom de fata nu lucrez pt k nu mi-am gasit un job si nici experienta nu am destula, si din punctul asta de vedere sunt o ratata. Imi reproseaza k nu sunt k ei de obsedata de curatenie si de-asta ma fac jegoasa si ingalata si multe altele. Ca si tine prefer sa stau la iubi acasa, oamenii aia sunt normali, in casa aia e liniste , spre deosebire de casa mea. As da orice pe lumea asta sa stau singura, sa am parte de linistea de care am nevoie, deja nu mai suport cand stiu k vin acasa si ii vad moaca de betiv a lu taica-miu si maic-mea incepe sa tipe la el sa-l faca betivan ratat ca sta in carciumi si il face in toate felurile. Vreau sa nu mai aud nimik! Mai nou mi-a cazut cerul in cap, tot datorita alor mei evident, ca au venit sa-mi zica k de ce stau la iubi ( eu mai dorm la el cate 3-4 nopti pe saptama) Nu le convine asta, cum stau acolo in jegul ala si ma complac in situatia asta , veziDoamne iubi sta cu tasu si cu fracsu si gagica-sa. Eu care am camera mea , stau acolo la gramada ca tiganii. Ca ce zic oamneii aia de mine, ca nu am casa, ca de ce nu stau acasa, ca nu vin noptile pe acasa, ca stau nemancata si nespalata cu zilele acolo , ca crede tasu k sunt a nimanui si muuuulte alte baratii de genul asta Eu m-am integrat f bine in familia lui iubi , sunt impreuna de 4 ani cu el si nu-mi vine sa cred k imi cer sa nu mai dorm la el decat in weekend. Eu vreau daca se poate sa ma mult la iubi, deja mi-am facut planuri de viitor cu el, relatia avanseaza si ei imi spun sa nu mai dorm la el. Eu nu consider asta o relatie, imi place sa adorm cu el , sa ne cuklcam amandoi seara tarziu , sa facem baitza impreuna, sa mergem unde vrem si etc Ma simt ingrozitor cand trebuie sa ma intorc acasa si sa stau singura la mine in camera si sa dorm singura pe canapeaua mea pe care ma doare spatele si dorm inghesuita. Lor le place mult cand ma vad k stau acasa cat mai mult timp. Cand plec imi spun : numai sa pleci stii , pe acasa nu stii sa stai. Ce dracu sa fac acasa??!!??!!?? Sufar mult ca stau singura fara iubi , fara sa ma tina in brate fara sa ma lafai in patul lui cu saltea ortopedica. Mor!!!! cand vin acasa la haosul din casa mea. Cand stau la iubi sunt in al 9lea cer ma simt ca intr-o vacanta si sa simt rupta de lume cand sunt cu el, ma simt ok cand sunt cu el, ma simt asa cum merit sa ma simt. Nu stiu cum o sa o scot la ca;pat. Nu pot sa ma duc sa stau la el ( nu chiar de tot) decat atunci cand o sa am un salariu sa avem si noi bani sa ne facem poftele si sa ne cumparam ce vrem noi. Pana atunci depind de ai mei, care nu ezita sa-mi scoata okii , mai ales tata, ce-au facut ei pt mine , sa-mi anumere ce mi-au cumparat , ca mi-au facut meditatii cand eram in liceu , ca mi-au luat numai bunataturi ca mi-au luat calculator cand nu avea nimeni etc
Vroiam sa-mi spun si eu povestea. Aasa ca aquablue, nu ti poti imagina cat de implinita o sa te simti si cat de usurata , cand te vei intoarce intr-un loc unde te simti bine si nu-ti face nimeni viata un calvar. Sunt de parere cu tine, parca nu-ti vine sa dai banii pe chirie cand ai un acoperis de-asupra capului. Dar fericirea este mult mai importanta, daca nu muncesti pt fericire ... atunci pt ce muncesti? Cum te-ai simti mai bine, sa iti pastrezi salariul si sa traiesti in continuare chinuita si sa traesti la infinit cosmarul asta, sau sa fii saraca dar fericita? Gandeste-te cum va fi cabd o sa scapi de toata pov asta si vei rasufla usurata
Scuze dk am acaparat topicul cu povestea mea, dar simteam si eu nevoia sa spun prin ce trec
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- kdeea
- Platinum member
Hei, tu nu esti defecta, esti ok ! Tu traiesti acum prezentul unor situatii triste, dar de ce reactualizezi un trecut de asemenea trist ? Tu trebuie sa te focusezi pe incercarea de a iti reveni, mai mult rau iti faci daca rememorezi situatii naspa. Trebuie sa ajungi la concluzia ca ce vorbea mister x chiar nu merita a fi reamintit. Nu te mai gandi la prostii ! Si acum pune-te in pat si incearca sa adormi, sa te trezesti fresh maine
- yoo_bogdan89
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-04
aquablue
cati ani ai ?............(stiu ca nu e frumos sa intrebi dar scuzama ca o fac sper sa imi raspunzi)
- maya_78
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-30
AQUABLUE - ce mai astepti? am citit cu atentie topicul tau de la inceput pana la sfarsit, nu mai amana, gaseste o batranica la care sa stai, chiria nu este exorbitanta si asa imparti cheltuielile casei( intretinere, lumina etc), am stat ani de-a randul cu chirie cu proprietara in casa si nu s-a intamplat nimic rau, trebuie doar sa nu te superi daca ea o sa vrea sa vorbeasca 5 minute cu tine, pentru ca in general aceste persoane sunt singure si le face placere sa aiba pe cineva cu care sa mai vorbeasca.
nu mai astepta ca nu are rost, iti distrugi sanatate psihica si fizica, linistea conteaza foarte mult stiu ce spun
dupa ce te muti si te mai linistesti poti incerca sa mai vorbesti cu mama ta si sa ii explici frumos ca poti face ceea ce ti-a spus Baciu intr-un post anterior, o fi mama ta dar nu are nici un drept sa se poarte asa cu tine iar tu nu esti obligata sa suporti
curaj
“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus
- zlata
- Full member
- Inregistrat: 2007-02-25
imi pare foarte rau pentru tine aqua...am citit si eu acuma situatia ta si te sustin la fel ca si fetele.E important sa ai grija de sanatatea si nervii tai.Noapte buna si incerca sa nu te mai sresezi atat.
Ultima oara a fost editat de zlata (2009-01-14 23:14:23)
Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine
- skumpi
- Vizitator
capu sus
baftaaaaaa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|