homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cazare ieftina in bucuresti

#1 2009-01-14 21:35:04

edith5
Full member
Inregistrat: 2008-08-11

cazare ieftina in bucuresti

exista ceva pensiuni acceptabile la pret in bucuresti?as vrea sa raman vreo 3 nopti.daca stiti ceva preturi si locuri va rog ajutati-ma si pe mine!mersi!

pai recomanda-mi te rog ce sti tu si vad daca imi convine.mersi mult:*

Ultima oara a fost editat de edith5 (2009-01-14 21:43:07)

#2 2009-01-14 21:38:08

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: cazare ieftina in bucuresti

edith, pana in ce pret vrei sa fie?

eu nu sunt din bucuresti, dar am cautat si eu cazare si stiu cateva locuri..adik iti pot recomanda ceva tongue

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-01-14 21:46:52

maryu
Hero member

pai ai mai multe variante...ori hotel, ori garsoniera in regim hoterier...acu na..eu iti pot spune niste preturi

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#4 2009-01-14 21:52:43

edith5
Full member

maryu a scris:

pai ai mai multe variante...ori hotel, ori garsoniera in regim hoterier...acu na..eu iti pot spune niste preturi

pai tu cu cat ai stat?

#5 2009-01-14 22:55:46

maryu
Hero member

pai eu am stat o noapte..dar a fost tarif de sarbatori si am platit la hotel pt o camera single cu pat dublu 133 de lei
normal tariful este de 90 de lei.pt o camera single cu pat de o persoana e mai putin.

DAR zona e cam urata, zona garii de nord... eu nu am stiut de zona,e cam rea faimata.
iti pot da niste linkuri sa te uiti pe la hoteluri si cazare cu regim hotelier

Publicitate

loading...

#6 2009-01-14 23:08:28

edith5
Full member

mersi mult maryu!

#7 2009-01-14 23:31:15

maryu
Hero member

#8 2009-01-15 13:37:37

Lucre12
Membru
Inregistrat: 2008-12-30

tot de pe google am gasit si eu o garsoniera in regim hotelier. Eu am stat 3 nopti in august anul trecut cu 49 euro/noapte, iar garsoniera era chiar curata. Poate te ajuta : http://www.eastcomfort.ro/bucuresti/gar … er.ro.html

#9 2009-01-15 15:12:59

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

maryu a scris:

pai eu am stat o noapte..dar a fost tarif de sarbatori si am platit la hotel pt o camera single cu pat dublu 133 de lei
normal tariful este de 90 de lei.pt o camera single cu pat de o persoana e mai putin.

DAR zona e cam urata, zona garii de nord... eu nu am stiut de zona,e cam rea faimata.

si eu am stat la un hotel de pe langa gara de nord cred ca e vorba de acelasi si imi era frica seara sa ies ca era plin de tigani acolo era langa o piata matache parca. daca stai ziua nu cred ca sunt probleme dar seara pare cam periculos sa iesi singura

daca gasesti ceva ieftin ma intereseaza si pe mine asa ca te rog sa postezi

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2009-01-15 15:14:12)

#10 2009-01-15 17:16:54

maryu
Hero member

cocoleta a scris:

maryu a scris:

si eu am stat la un hotel de pe langa gara de nord cred ca e vorba de acelasi si imi era frica seara sa ies ca era plin de tigani acolo era langa o piata matache parca. daca stai ziua nu cred ca sunt probleme dar seara pare cam periculos sa iesi singura

daca gasesti ceva ieftin ma intereseaza si pe mine asa ca te rog sa postezi

hotelul cameliei se numeste.si chiar langa piata matache...pana la urma eu nici nu am stat in hotel decat vreo 5 ore dupa ce am terminat cu petrecerea de revelion.si la amiaza ne am urcat si am plecat...urata zona  hmm

#11 2009-04-24 12:54:27

luc_ne
Membru
Inregistrat: 2009-04-24

eu sunt din bv si vin des in bucuresti, tot la cazarea in regim hotelier am ajuns ca solutie finala.
Dupa cateva incercari in final am gasit cazare la Eastcomfort si am vazut ca nu sunt singurul, a mai scris cineva de ei mai sus ...
au apartamente multe, curate si am vazut ca au si coborat preturile in ultima vreme, ia ajuns si pe ei criza big_smile
pt cei care sunt interesati adresa de web este:

http://www.eastcomfort.ro si http://www.cazare-regim-hotelier.com

numai bine

----
pt cei care au nevoie de cazare imediata au oferte last minute avantajoase cool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.