|
Nu esti logat.
Asta ce mai este?#1 2009-01-15 10:06:37
Asta ce mai este?Acum vreun an jumate mi-au aparut pe 2 dintre degetele de la o mana niste bubite, sa le spunem. Initial am crezut ca sunt negi dar nu aratau ca negii, nici nu erau asa mari si nici nu aveau aspectul negilor. Erau ca niste mici umflaturi ale pielii, care ma mancau din cand in cand. Nu aveau o alta culoare decat pielea. Acum vreo jumatate de an, au inceput sa ma manance si , practic, au "explodat" singure: s-au transformat in rani, ma dureau tare, de ziceai ca m-am ars. Si s-au vindecat fara sa lase semne si duse au fost! Pana acum! Tot pe unul dintre acele degete a inceput sa ma manance si se simte ceva mic sub piele, practiv ai zice ca 4 dintre porii pielii sunt inflamati, cand m-am scarpinat prima data, fara sa stiu, parca s-a umezit putin zona dar ma mananca in continuare si cred ca se vor face ca ceea ce am avut inainte. Are cineva idee ce sunt chestiile astea? Eu am senzatia ca tin si de o imunitate scazuta pentru ca acum, pe fond de stress si superoboseala, sigur iar mi-a scazut imunitatea, asta fiind o vesnica problema la mine. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2 2009-01-15 11:12:34
Re: Asta ce mai este?o sa ajung numai ca: 1. nici nu e un dermatolog bun prin orasul asta, 2. la cati doctori am vazut am facut fobie la medici, 3. timpul......servici, master, treaba acasa si noaptea nu as fi in stare ca deja am probleme de la oboseala I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-15 14:31:09
Re: Asta ce mai este?exista tot felul de leziuni ale pielii, e f greu sa pui asa un dg.. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|