|
Nu esti logat.
Buna fetelor si nu numai#1 2009-01-15 14:39:58
buna fetelor si nu numai iata ca am intrat intr-un nou an,sper eu mult mai bun pentru toata lumea si mai ales sper ca va gasit mult mai sanatoase.din cate stiti am postat anumite chestii in legatura cu o problema ginecologica--- multumita Lui Dz s-a rezolvat...va recomand cu toata increderea pe d-ul Dc Zguri Arben de la clinica Medsana...e super bun...si nu sunt singura care spune asta....acum am o alta problema...de fapt viitorul meu sot....totul a inceput acum vreo 3 ani cand i s-a pus ceva intr-o bautura intr-o discoteca( se pare ca a fost vb de un drog) i s-a facut rau a a juns la urgente la Sp Universitar...i s-a cusut arcada si apoi ..home sweet home....nimic anormal....la un an de zile a trebuit sa-si faca niste analize ...ce credeti? i s-a depistat ca are trombocitele scazute ....a umblat numai prin spitale pt ca nimeni nu stia de la ce i se trage, numai un medic de la Sp Fundeni si-a dat seama ca a fost vb de un drog in sange...s-a dus timp de o luna la Fundeni pt ca i se baga un tratament in vena...au inceput sa creasca trombocitele ...totul bine timp de cateva saptamani....apoi iar au scazut.Nu a mai facut nimic in privinta asta...zilele trecute si-a facut inca o data analizele la sange.....toate bune numai trombocitele 85000...o doctora i-a spus ca nu sunt scazute rau dar eu nu vreau sa ramana asa...intrebarea mea pt voi este daca stiti cumva pe cineva cu vreo problema asemanatoare...daca exista vreun tratament naturist pt a stimula cresterea trombocitelor...ce anume se poate face pt a se rezolva problema asta o data pt totdeauna??? oare lucrul asta afecteaza cu ceva daca raman insarcinata( fatul)??? iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #2 2009-03-19 16:25:05
Re: buna fetelor si nu numaiinca mai astept si eu un raspuns la ceea ce am postat mai sus...poate ma ajuta cineva...macar cu un sfat..please iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #3 2009-03-20 00:47:42
Re: buna fetelor si nu numaivovolina daca ar sti cineva fi sigura cate ar ajuta...dar e un caz mai complicat...ce tine doar de medic...si teoretic nu are dc sa afecteze daca vrei sa ramai insarcinata... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|