homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Flagyl

#1 2009-01-15 16:24:16

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

flagyl

buan ,a folosit cineva flagyl sa mi sp si mie dk sunt bune

#2 2009-01-15 16:29:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: flagyl

Depinde pentru ce vrei sa le folosesti.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-15 17:29:01

andutu
Full member

eu mi-am pus pt vaginita nespecifica si da mi-au fost bune....

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2009-01-16 11:38:03

camy26
New member

mi la dat doctora ptr k  i am sp k am niste probleme dupa actul sexual ma ustura in interior ori de cate ori  am contact sexual si  partenerul ejacueaza in mine am usturimi

#5 2009-01-16 11:44:56

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

fa o analiza de secretie
pot fi multe cauze , eu zic ca merita sa faci o secretie + cultura , e posibil sa nu iti treaca din prima , si sa trebuiasca alt tratament si tot asa

Publicitate

loading...

#6 2010-01-13 22:24:36

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Am si eu 2 intrebari ref.ovule flagyl

1. In prospect scrie ca tratamentul nu se prescrie pt mai mult de 10 zile. Totusi mie dr mi-a prescris 20 ovule 1/zi credeti ca  e vreo problema?

(intrebare suplimentara: presupun ca in perioada cm nu se pun ca s-ar scurge inainte sa-si faca efectul -asa e sau nu?)

2. In prospect la grupa farmacoterapeutica scrie "antibiotice si antiseptice de uz ginecologic"....daca e antibiotic interactioneaza cu ac??? yikes mai ales administrat atatea zile la rand... Trebuie protectie suplimentara si dupa ce le termin, cand imi reiau "activitatea"?

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#7 2010-01-14 08:50:17

EasternPrincess
Full member

Nimeni? sad

termin azi cu canestenul, apoi trebuie sa incep cu flagyl si am nevoie de raspunsuri la intrebarile de mai sus... Va rog rodnar

multumesc

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#8 2010-01-14 09:52:44

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

EasternPrincess a scris:

Am si eu 2 intrebari ref.ovule flagyl

1. In prospect scrie ca tratamentul nu se prescrie pt mai mult de 10 zile. Totusi mie dr mi-a prescris 20 ovule 1/zi credeti ca  e vreo problema?

(intrebare suplimentara: presupun ca in perioada cm nu se pun ca s-ar scurge inainte sa-si faca efectul -asa e sau nu?)

2. In prospect la grupa farmacoterapeutica scrie "antibiotice si antiseptice de uz ginecologic"....daca e antibiotic interactioneaza cu ac??? yikes mai ales administrat atatea zile la rand... Trebuie protectie suplimentara si dupa ce le termin, cand imi reiau "activitatea"?

20 zile e enorm....nu inteleg de ce
nu se absoarbe sistemic si oricum nu scade efectul contraceptivelor
nu le vei pune in perioada menstrei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2010-01-14 09:59:01

EasternPrincess
Full member

doctoressa a scris:

multumesc pt raspuns par
e o veste buna daca nu se absoarbe astfel ca sa se comporte ca un antibiotic inghitit si sa fie nevoie de protectie suplimentara

despre 20 ovule nu stiu...ca de asta intreb nustiu Dar daca pe reteta scrie flagyl ovule XX ds intravaginal 1 tb/zi eu inteleg ca trebuie sa le folosesc pe toate 20...daca era nevoie sa le pun cu pauze probabil ca imi zicea cum mi-a zis de canesten 1 zi da una nu...

Ce stiu eu de ce asa multe... Probabil ca o fi infectie mare acolo grater si are nevoie de timp sa se vindece

coffestudiu

#10 2010-01-14 10:00:53

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

EasternPrincess a scris:

doctoressa a scris:

multumesc pt raspuns par
e o veste buna daca nu se absoarbe astfel ca sa se comporte ca un antibiotic inghitit si sa fie nevoie de protectie suplimentara

despre 20 ovule nu stiu...ca de asta intreb nustiu Dar daca pe reteta scrie flagyl ovule XX ds intravaginal 1 tb/zi eu inteleg ca trebuie sa le folosesc pe toate 20...daca era nevoie sa le pun cu pauze probabil ca imi zicea cum mi-a zis de canesten 1 zi da una nu...

Ce stiu eu de ce asa multe... Probabil ca o fi infectie mare acolo grater si are nevoie de timp sa se vindece

marturisesc faptul ca imi lipsesc multe informatii....insa atita vreme cit si pe prospect zice ca nu se va administra mai mult de 10 zile eu as respecta indicatia asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2010-01-14 10:02:56

EasternPrincess
Full member

Bine...pai asa fac atunci... 10 zile chiar cred ca ajunge fix pana la menstra deci e numai bine smile

multumesc mult doctoressa par

ps rezultatele analizelor mele sunt intr-un alt topic daca aveti timp... E la probleme medicale si se ibtituleaza "rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe" au mai intervenit persoane cu alte probleme in topic dar ale mele acolo sunt...poate gasiti informatiile care lipsesc

Ultima oara a fost editat de EasternPrincess (2010-01-14 10:05:46)

coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.