|
Nu esti logat.
Oare o inseala?#1 2009-01-15 18:15:42Oare o inseala?Una din prietenele mele are 20 de ani si locuieste impreuna cu iubitul de aproape un an (s-au mutat impreuna la cateva luni de la inceputul relatiei). Problemele dintre ei au inceput in felul urmator: intr-o dimineata el dormea, ea se trezise sa invete ca avea un examen important a doua zi...si la un moment dat i-a sunat telefonul:mesaj. Ea de obicei nu isi baga nasul in telefonul lui, asa ca i-a zis "iubi vezi ca ai mesaj"...el nush ce a mormait si ea ca sa scape de zgomotul ala stresant l-a citit. Mesajul suna in felul urmator: "Ce faci nu vii la o cafea? Te astept". De la o domnisoara care e in colaborare cu firma unde lucreaza iubitul. A urmat o cearta, evident, ea l-a intrebat de unde pana unde asemenea mesaje de la aia, el a reactionat cam urat, de genul "Cum iti permiti sa te uiti in telefonul meu"...ma rog pana la urma el a recunoscut k aia ii face avansuri de ceva timp. Situatia a ramas nerezolvata...cu singura diferenta ca tipul are grija sa isi stearga toate mesajele din telefon de fiecare data. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2009-01-15 18:18:34
Re: Oare o inseala?eu nu cred nik #3 2009-01-15 18:19:31
Re: Oare o inseala?clar..o inseala.. daca nu ar fi inselat-o nu ar fi avut grija sa isi stearga mesajele si i-ar fi povestit din timp (poate sub forma de glumita) ca are admiratoare...etc.. Ultima oara a fost editat de anda23 (2009-01-15 18:20:53) http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #4 2009-01-15 18:21:13
Re: Oare o inseala?nu stiu daca o inseala sau nu dar nu imi doresc sa fiu in situatia ei. Offline #5 2009-01-15 18:24:29
Re: Oare o inseala?si yo cred k o insala .. adica daca ar primii iubi asa mesaj si apoi sa imi zica k ea ii face avansuri .... clar Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-15 18:26:15
Re: Oare o inseala?si eu zic ca o inseala...sau macar are tentativa de a-i raspunde la flirt.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2009-01-15 18:31:02Re: Oare o inseala?asta ma gandeam si eu, daca nu are de gand nimic sau nu a facut nimic, de unde atata grija ptr aia? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2009-01-15 18:33:49
Re: Oare o inseala?da nu inteleg dc va tot legati de fete`... pai oricine are dreptu sa incerce ce vrea` nu e datoria ei sa dea dovada de bun simt` #9 2009-01-15 18:36:47
Re: Oare o inseala?
right!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #10 2009-01-15 18:41:08
Re: Oare o inseala?poate ca cealalta nici nu stie ca el e intr-o relatie... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #11 2009-01-15 18:42:09
Re: Oare o inseala?exact #12 2009-01-15 18:44:17
Re: Oare o inseala?ceva intre el si aia e....in primul rand faptul ca s-a crizat el ca i-a citit mesajul e primul semn, al doilea semn e ca isi sterge mesajele din inbox....si al treilea mesajul trimis de el stai linistita bla bla bla....deci e clar ca ceva este...poate n-a apucat sa faca hatza hatza cu ea, dar sigur vrea ceva Offline #13 2009-01-15 18:44:55Re: Oare o inseala?
pentru ca ele doua se cunosc......stie cine e prietena mea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2009-01-15 18:48:35
Re: Oare o inseala?"Stai linistita tu nu ai de ce sa te simti prost"...e un mare semn de ? pt mine... daca intradevar fata stie ca el are o relatie e dovada concreta ca a inselat-o deja...iar daca vorbeau despre un alt subiect, o problema la locul de munca, nu bag mana in foc ca a inselat-o. eu asta cred. dovezile nu sunt foarte clare din pacate. Offline #15 2009-01-15 18:54:59
mno asta e #16 2009-01-15 22:03:59
Re: Oare o inseala?e clar ca e ceva necurat.....pffff ce naspa "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #17 2009-01-15 22:38:23
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #18 2009-01-15 22:50:03
Re: Oare o inseala?depinde acu' cat de slab de inger este...eu cu iubi am avut un moment d-asta dar nu grav...tot il suna una, se dadea la el, il invita in oras...el nu mi-a spus pt k ma stia geloasa(mi-a trecut intre timp) pana a sunat aia si eram si yo de fata...nu am reactionat urat dar i-am luat numarul si i-am trimis mesaje k din partea lui...i-am dat intalnire, am stabilit o ora si prostovana s-a dus...bineinteles k iubi era cu mine aksa si chiar ne gandeam dak aia chiar s-o fi dus la intalneala pt k si el a complotat cu mine...acu' gagik nici nu-l mai baga in seama...tot ea face pe nevinovata!...ps: ea stia k are prietena si totusi se dadea la el...pana la urma am sunat-o si eu si au luat-o toti dracii din lume, ce-a fost la gura mea n-ati vrea sa stiti ... s-a suparat pe iubi pt k el ar fi fost de acord sa fac misto de ea :f?rv?nad: ....pai ce naiba ar fi trebuit sa fac?!...s-o pup?!!! :f?rbryllad: Offline #19 2009-01-16 13:18:00
Re: Oare o inseala?va dau si o parere de barbat ca i-am povestit la al meu si a spus ca da,o inseala. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|