homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceva minor

#1 2009-01-16 11:53:44

hushi
New member
Inregistrat: 2008-10-02

ceva minor

am si eu ceva in minte si nush cum sa-mi scot ..adica tot timpu ma gandesc la ce-i mai rau.probabil o sa vi se para o prostie ceea ce urmeaza sa zic dar vreau o parere ..ceva.sa nu ma mai gandesc asa.deci .. sunt cu pr meu d 2 ani, eu 16 el 17.. si locuim foarte aproape unul d altu.la vara el o sa se mute la casa, cu parintii lui in afara orasului, la aprox 15 min de mers cu masina.mi-e foarte teama k se raceste relatia, k n-o sa mai fie asa..k n-o sa ne mai vedem cand avem chef k nu are cu ce sa ajunga si etc.si p langa asta spunea k o sa ramana aici daca o sa poata, pe vara.singur .. intr-un apartament.va dati seama la ce ma gandesc nu?am incredere-n el da..gandurile astea k s-ar putea strica tot si ca o s-o ia pe cai gresite ma omoara sad help.

#2 2009-01-16 11:57:41

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: ceva minor

Mi se pare ca tu nu ai incredere in el neutral
Ti-a dat vreun motiv sa ai sentimentele astea fata de el/relatia voastra?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2009-01-16 12:00:27

hushi
New member

nu ..nu mi-a dat niciun motiv in 2 ani.dar sunt mai geloasa de fel ..si foarte pesimista sad

#4 2009-01-16 12:05:33

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai tu iti faci rau singura cu atitudinea asta smile
15 minute pana in oras nu e capat de lume, sigur sunt curse care vin pana in oras, iar daca va iubiti 15 minute nu ar trebui sa fie obstacol, isi ia o bicicleta, face autostopul si tot ajunge.
Si ce daca sta singur intr-un apartament? Mie mi se pare o idee buna, o sa fie mai aproape de tine, practic va puteti petrece vara impreuna  smile

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-01-16 12:06:12)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#5 2009-01-16 12:08:28

hushi
New member

da..dar ma gandesc k poate pleca noaptea asa..fara s stiu eu ..eventual atunci o s aiba si masina ...dinou..ma gandesc numai la tampenii dastea tot timpu..sad

Publicitate

loading...

#6 2009-01-16 12:19:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu iti spun sigur ca daca VREA sa te insele te inseala si cu tine locuind vizavi...asa ca distanta nu influenteaza decizia lui de a te insela sau nu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2009-01-16 12:24:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Wildhoney a scris:

eu iti spun sigur ca daca VREA sa te insele te inseala si cu tine locuind vizavi...asa ca distanta nu influenteaza decizia lui de a te insela sau nu

Cu atat mai mult cu cat vorbim de o distanta - in timp - de cateva minute. O sa fiti in regula smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2009-01-16 12:49:31

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

15km?hmmm....ce zici de mii de kilometri?sunt cazuri destule si au o relatie frumoasa bazata pe incredere.asta iti lipseste tie din cate vad.esti u pesimista,dar gandeste'te ca exista  si situatii mai rele,cum spuneam mai sus,u nu esti nici pe departe in una din ele. smile

#9 2009-01-16 13:14:06

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

hushi a scris:

am si eu ceva in minte si nush cum sa-mi scot ..adica tot timpu ma gandesc la ce-i mai rau.probabil o sa vi se para o prostie ceea ce urmeaza sa zic dar vreau o parere ..ceva.sa nu ma mai gandesc asa.deci .. sunt cu pr meu d 2 ani, eu 16 el 17.. si locuim foarte aproape unul d altu.la vara el o sa se mute la casa, cu parintii lui in afara orasului, la aprox 15 min de mers cu masina.mi-e foarte teama k se raceste relatia, k n-o sa mai fie asa..k n-o sa ne mai vedem cand avem chef k nu are cu ce sa ajunga si etc.si p langa asta spunea k o sa ramana aici daca o sa poata, pe vara.singur .. intr-un apartament.va dati seama la ce ma gandesc nu?am incredere-n el da..gandurile astea k s-ar putea strica tot si ca o s-o ia pe cai gresite ma omoara sad help.

hmm ... sunt acelasi gen ca si tine, avand in vedere k nu sunt mai breaza ... nush ce sfat sa=-ti dau.
Multe nu ai de facut , practic ai putea sa discuti cu el si sa-i spui ca te ingrojoreaza faptul ca se va muta mai departe si ti-e frica sa nu se raceasca rel voastra ... asa aflii ce gandeste si el.
Si dk stai bine sa te gandesti ai putea sa-l incurajezi sa nu ramana singur intr-un apartament ci sa se muta cu ai lui la casa aceea. Asa barem stii ca sta cu ai lui intr-un mediu controlat tongue
Realizezi k dk ar vrea sa te insele ar putea sa te insele oricand si oricune , nu neaparat sa stea singur intr-un apartament
Think about it

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#10 2009-01-16 13:25:07

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

EU ZIC K NU AI DE CE SA ITI FACI GRIJI...DACA A STAT CU TINE PANA ACUM,DACAA TE IUBESTE(CEEA CE SE SUBINTELEGE)nu o sa se strice nimik intre voi....eu am stat la distanta de 200 km fata de al meu pui si acum sunt cu el....ar trebui sa ai incredere in el ptr k nu ti-a dat nici un indiciu cum k te-ar insela.daca o sa continui cu neincredere o sa strici tot....cel putin asa cred eu

#11 2009-01-16 13:35:03

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Ai incredere in el...daca intr-adevar tine la tine nu o sa te insele.Daca vroia te insela cu tine a mana.Si 15 km....e o nimica toata,mai ales daca zici ca o sa ii cumpere si masina.

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#12 2009-01-16 14:07:41

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

intradevar,daca ii sa te insele,o face si stand aproape unul de altul....daca pleca in alt oras,ce facea?stai linistita mai ales ca nu ti-a dat pana acum motive sa nu ai incredere in el

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#13 2009-01-16 14:10:52

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Iti faci rau singura...
Nu o sa se raceasca relatia atata timp cat voi va iubiti.
Eu eram in Romania.. el in Grecia... si vorbeam cu orele la tel, si cand eram la munca... ajungeam acasa de la munca, nici nu mancam si ma duceam pe mess... Deci... se poate...
Acum urmeaza sa ne casatorim... si asteptam un bebe  hjarta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#14 2009-01-16 15:47:31

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

de acord cu fetele. 15 km chiar nu e mult, mai ales daca el o sa aiba masina poate veni oricand are chef... Daca nu, oricum tot gaseste un microbuz, ocazie...orice sa ajunga in oras si sa va intalniti. Deci din punctul asta de vedere poti sa stai linistita.
Iar faptul ca ar vrea sa raman singur in apartament....pai e super....poti sa mai stai pe la el...chiar si sa dormiti impreuna daca te lasa ai tai....aveti un apartament numai pt voi....nu inteleg de ce nu ti-ar conveni. Multe fete si-ar dori ca iubitul lor sa stea singur intr-un apartament, sa aiba intimitate....si sa nu stai cu grija ca intras "soacra" sau mama peste voi in orice moment.
Ziceai ca ti-e teama ca ar putea pleca la orice ora din noapte fara ca tu sa afli. Pai si cu parintii lui nu are aceeasi libertate? Adica nu ar putea lor sa le spuna ca se duce in discoteca, sau cu baietii nush unde...si toata nopatea sa umble pe unde are el chef si cu cine vrea...iar tu sa nu afli nimic. Oricum baietii in general au mai multa libertate din partea parintilor, mai ales ca nu mai e chiar mic, nu cred ca il tin ai lui chiar din scurt....deci daca ar vrea sa lipseasca noptile din casa snt sigura ca ar putea sa o faca chiar si daca locuieste cu ai lui.
Sunt de acord cu fetele, daca vrea sa te insele, te inseala si daca sta in acelasi bloc cu tine... Mai bine gandeste-te la partile pozitive (ca sunt destule...) decat sa te stresezi degeaba cu ganduri aiurea. Sunt relatii care supravietuiesc la mii de km distanta....daca exista iubire. Iar in acele relatii cei doi nu se vad prea des. La voi chiar nu e vorba de o relatie la distanta....sunt doar 15 km....va pueti vedea zilnic fara nici o problema...nu vad de ce ar trebui sa se schimbe ceva in relatia voastra. Cu atat mai mult daca el va avea masina si nu va mai depinde de nimeni sa-l duca in oras.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-16 15:49:44)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.