|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu-5#77 2009-07-08 12:47:26
Re: insarcinata sau nud3vildelia, daca iei anticonceptionale si ai folosit si prezervativ, nu ai cum sa fii insarcinata!! nu ai de gand sa renunti la prez daca iei ac? Offline #78 2009-07-08 12:51:52
Re: insarcinata sau nu
eu am abia 18 ani am term liceu si vreau sa ma duc la fac deci nu stiu dar dak ar fi Doamne fereste sa raman nu stiu ce as fi in stare sa fac.....dar nu vreau sa raman imi e o groaza de sarcina k de nus ce..poi mai fa un test si dak nu apare fugi la doctor
stiu k nu as avea cum sa raman dar nus imi e frica...nu renunt la prez pana nu scap definitiv de stresul si obsesia cu sarcina....si asta sper sa se intample pana intru la fac...imi e frica sa fac fara pt k nus am senzatia k orice contact chiar si protejat e cu risc Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-07-08 12:53:42) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #79 2009-07-09 20:03:56
Re: insarcinata sau nubuna fetele..Sunt din ce in ce mai nelamurita cu testele astea...cum am mai zis am facut testul ieri si a iesit negativ...astazi cand m`am uitat iar am observat o liniuta dar foarte,foarte stearsa...stiu ca nu se interpreteaza rezultatul corect dupa atata timp dar ce sa mai cred??...alta data cand mi`a iesit negativ arata o liniuta si dupa o luna nu o zi. sau am inceput sa vad eu luniute acum..nu stiu astept un rasp. "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline #80 2009-07-09 20:16:21
Re: insarcinata sau nurepeta testul e cel mai bine....asa patea si eu si am ajuns sa fac si 4-5 teste Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #81 2009-07-09 20:20:04
Re: insarcinata sau nusi tu cand ai patit??? acum? "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline Publicitateloading...
#82 2009-07-09 20:26:36
Re: insarcinata sau nudaca testul era barza nu te lua dupa liniuta aia. daca era alta marca, poate fi cu ochisori Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-09 20:39:36) Offline #83 2009-07-09 20:31:57
Re: insarcinata sau nunu e barza ca nici nu stiu daca se gaseste aici...inca ceva...pe 30 iunie eu asteptam menstruatia..si in acea seara el si`a dat drumu` in mine cu gandul k nu pot sa raman atunci,ca nu mai e perioada fertila si ca trebuie sa`mi vina...se poate sa fi ramas atunci si sa fie inca devreme si nu arata la teste?????? ma omoara rabdarea asta... "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline #84 2009-07-09 20:35:36
eu am o obeseie cu sarcina am facuto pe 21 aprilie si pana pe 15 iunie am facut vreo 4 teste unu barza si 3 sure in fine toate pana si ultimul a iesit negativ dar eu inca nu mam linistit complet.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #85 2009-07-09 20:36:18
Re: insarcinata sau nuBuna! Offline #86 2009-07-09 20:41:43
sansele sunt mici, dar nu este exlus sa fi ramas atunci, n-ai fi primul caz de persoana care ramane in ziua in care asteapta menstra... Offline #87 2009-07-09 20:42:42
Re: insarcinata sau nude ce nu incerci un test de sange e mai sigur Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #88 2009-07-09 20:51:05
Re: insarcinata sau nuam sa mai fac un test si daca nu arata ma duc la ginecolog ..sunt deja 10 zile de intarziere ,mai mult de 4,5 ziler nu mi`a intarziat inainte.poate,poate vine si bebe al meu !! "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline #89 2009-07-09 20:53:01
Re: insarcinata sau nuam si eu o intrebare dak iei anti si ramani gravidutza iti mai vine menstra?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #90 2009-07-09 20:54:46
Re: insarcinata sau nuyonelly, repeta testul poimaine, sa fie 11 zile de la contactul ala. fetelor de la aspirante cam prin ziua 11 dupa ovulatie le-a iesit cel mai devreme testul pozitiv Offline #91 2009-07-10 08:14:48
Daca le iei corect nu ai cum sa ramai insarcinata. Iar daca nu le iei corect si ramai, in pauza nu mai vine menstra. Iubesc si sunt iubita Offline #92 2009-07-11 19:06:39
mz mult mam mai linistit Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #93 2009-07-13 18:21:23
Re: insarcinata sau nubuna..ieri mi`a venit . m`am mult m`am amagit...alta data las sa`mi intarzie o luna si apoi imi fac sperante,nu ma mai bucur dinainte..asta e...poate luna viitoare "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline #94 2009-07-13 18:27:14
Re: insarcinata sau nuyonelly, imi pare rau Offline #95 2009-07-13 18:34:54
Re: insarcinata sau nums mult ! am zis ca atunci cand am sa raman din nou o sa fiu cea mai fericita din lume .inca ceva as mai intreba ..e bine sa spui ca esti insarcinata inca din primele saptamani cand ai aflat????? "Iubeste ca sa poti trai !!! " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|