|
Nu esti logat.
Parul pubian........aspru!-2#20 2009-01-17 19:17:33
Re: parul pubian........aspru!multumesc mult pt informatii, deci este prima statie dupa hidro dc iau 31. o sa merg pt prima data si sper sa nu fie nici ultima. oricum saptamana viitoare o sa fiu la menstruatie si o sa merg dupa. trebuie cumva programare sau ceva? iubesc si sunt iubita Offline #21 2009-01-17 19:24:44
Re: parul pubian........aspru!Dap, e prima statie dupa Hidro. Offline #22 2009-01-17 19:45:57
Re: parul pubian........aspru!dar imi poti da te rog si numarul de telefon? scuze ca te sacai atat, dar cred ca ai uitat sa il pui iubesc si sunt iubita Offline #23 2009-01-17 21:01:28
Re: parul pubian........aspru!Offff, scuza-ma, chiar ca am uitat E 0720 992 731 sau 0749 512 465. Offline #24 2009-01-17 22:09:47
Re: parul pubian........aspru!Am fost si eu la salonul ala cateva luni anul trecut si ma facea Catalina. E tipa faina. Ultima oara a fost editat de loredana_tatiana (2009-01-17 22:11:47) It's over! Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-17 22:54:10
Re: parul pubian........aspru!multumesc mult iubesc si sunt iubita Offline #26 2009-01-18 16:49:15
Re: parul pubian........aspru!si mie mi e rusine asa ca prefer sa ma descurc singura Offline #27 2009-01-18 22:14:09
Re: parul pubian........aspru!si eu ma epilez cu ceara cam de 2 ani,si s-a rarit vizibil parul,numai ca eu am o combinatie foarte nasoala de par destul de subtire,des,cu radacina groasa si piele sensibila.si imi creste si super repede,cam intr-o saptamana e crescut,jumate pe sub piele ,jumate normal. e oribil,iar daca ma rad cu lama,creste a doua zi,si dintro radacina ies 2 fire. eu am observat ca in ultima zi de menstruatie doare cel mai putin epilatul. Come play my game. Offline #28 2009-01-18 22:17:08
Re: parul pubian........aspru!indiferent de durere,mie mi se pare logic sa te epilezi dupa menstra.Pana la urma,te epilezi sa fii frumoasa,iar daca esti pe stop te vezi doar tu:) Offline #29 2009-01-19 00:02:42
Re: parul pubian........aspru!chiar nu aveti de ce sa va fie rusine! incercati o data si o sa vedeti ca o sa fie ok! si eu ma mai duc din cand in cand la salon sa ma faca cu ceara...si e super ok....cosmeticiana isi pune manusi si te face intai in fata, pe urma in spate, interfesieri....nu e nicio rusine! oricum ele epileaza zilnic o groaza de femei, n-au nicio treaba.....si in timp ce va epileaza radeti, glumiti, vorbiti......luati-va inima in dinti si duceti-va o data! oricum este mult mult mult mai placut decat la ginecolog, credeti-ma! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #30 2009-01-19 12:09:00
Re: parul pubian........aspru!
ma epilez, cu bicul, ...........ramane forte putin insa cel care il las la pusi(ca sa aibea un aspect) este aspru.......... Offline #31 2009-01-19 15:06:17
Re: parul pubian........aspru!e aspru de la lama ...k se si intareste firul de par si se ingroasa ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #32 2009-01-19 16:22:01
Re: parul pubian........aspru!eu pe mijloc nu indraznesc sa ma epilez,imi las cam 1 cm latime si vreo 3 lungime(un fel de brazilian) ,ca e des de tot acolo. desi ma tenteza sa il smulg ... la voi nu e mai des decat in rest? voi care va epilati de tot,ziceti-mi daca doare mai tare.. Come play my game. Offline #33 2009-01-19 16:52:27
Am vazut niste benzi de ceara pentru "zona" pubiana nu ai qm sa ramai fara piele *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #34 2009-01-19 23:27:08
la un mom dat mai avea asa o fasiuta mica mica da mi;era frica a o iau k ma doare si ii ziceam sa nu ma ia p acolo si cand nu eram atenta mi'a pus ceara si acolo si face c te prostesti atata ca te doare ca nush ce si yo facusem niste ochi mari la ea Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #35 2009-01-19 23:51:58
Re: parul pubian........aspru!sincer eu sper sa ies razand de acolo...desi cred ca o sa fiu transpirata de emotii si dureri. ma gandeam sa iau un nurofen sau un algocalmin inainte sa merg, poate imi amelioreaza durerea iubesc si sunt iubita Offline #36 2009-01-20 00:16:43
Re: parul pubian........aspru!nu cred ca ti-ar ajuta nurofen-ul,decat ca efect placebo . gandeste-te a dupa aprox 15 minute de durere,o perioada nu te vei stresa ca parul impunge,sau ca a crescut si ca e gros,si vei putea sa te simti mult mai in largul tau,avand o piele fina si fara par.pun pariu ca si iubitului tau o sa ii placa la nebunie,si o sa te rasfetze Come play my game. Offline #37 2009-01-20 00:35:33
Re: parul pubian........aspru!eu deocamdata sunt pozitiva. m-am hotarat pt ca m-am saturat sa ma fac cu lama sau sa ma chinui singura cu epilatorul(si nu ma faceam total). asa mai bine merg o data pe luna si in rest nu am nici o treaba. de cand i-am spus prietenul meu tot face misto de mine, dar a zis ca tre sa se faca si el(el se face cu epilatorul)... iubesc si sunt iubita Offline #38 2009-01-21 11:01:00
Re: parul pubian........aspru!eu ma fac de vreun an juma cu ceara si s-a rarit foarte, foarte mult, cel putin in fata. am aceleasi probleme ca blue: fir gros, radacina "hotarata" si piele foarte sensibila si eu ma dau cu crema de galbenele. la inceput il aveam foarte des si mai gros din cauza lamei si a fost cam distractiv la epilat ca iesea cu sange. pt ca il am gros, si dupa juma de an daca ma duceam la epilat si schimbam cosmeticeana ma intreba "tu te faci cu lama nu?" . acu sunt mandra ca reactia e "ce rar e, de cand te faci cu ceara" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|