|
Nu esti logat.
Parul pubian........aspru!-5#77 2009-10-30 22:23:32
Re: parul pubian........aspru!
si eu am aceesi prob mi.e rusine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #78 2009-10-30 22:36:59
Re: parul pubian........aspru!Atunci ramaneti cu rusinea si cu blana la pasa si fund .. ..be the best ...fuck the rest )) Offline #79 2009-10-31 18:40:14
Re: parul pubian........aspru!zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #80 2009-11-07 18:25:27
Daca iti dai sau nu chilotii jos e la alegerea ta, dar mie mi se pare mai simplu fara ei. Unde merg eu te intreaba cum preferi. Cu partea interfesier e un pic mai nasol pentru ca are pret separat si vine mai scump, eu nu ma fac si intefersier. E ceva gen 25-30 de euro. Cred ca asta depinde de la salon la salon. Nu cred ca ar trebui sa iti fie frica de durere pentru ca dureaza destul de putin, cred ca sunt in jur de 15 spoturi cu totul, mai mult de 10 minute nu stai. Oricum te intreaba daca e ok, daca vrei sa mai stea un pic. Cel mai bine e sa te uiti in alta parte, daca constientizezi cand pune aparatul o sa te doara mai rau pentru ca te incordezi si se aduna mai mult sange in acea zona. Offline #81 2009-11-07 21:24:28
as vrea si eu numarul de telefon al cosmeticianei care epileaza acasa te rooooggg Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline Publicitateloading...
#82 2010-01-08 21:00:57
Re: parul pubian........aspru!Buna,eu jos m-am epilat pana acum cu bic si cu crema dar nu prea pot interfesier sau intre labii, si in pascani nu este salon pentru asa ceva. Imi este frica sa ma epilez mai inauntru ca de multe ori mia curs sange si de la suprafata si am rit tare cu crema si de la bic vad ac creste f des,repede si cu radacina puternica. Ce ma sfatuiti sa fac? Ash vrea sa scap de el nu suport sa am acolo par deloc...chiar daca nu e la suprafata... Offline #83 2010-01-08 21:10:02
Re: parul pubian........aspru!in primul rand nu stiu cum te epilezi tu cu bicul de iti creste atat de aspru. Banuiesc ca nu pe pielea uscata (auci!). Daca nu ai alta alternativa, cumpara-ti bic din ala special pt femei, si epileaza-te dupa ce stai ceva timp in cada, in apa calda ca sa se inmoaie efectiv parul, apoi aplici un gel de dus ceva prin zona aia si abia apoi dai cu bicul, si nu o sa-ti mai curga nici sange nici nimic. Eu de vreo 5 ani ma fac o data pe saptamana cu bicul, ramane pielea ca de bebelus apoi, vreo 3 zile, dupa care incepe sa se vada firul de par. O data pe saptamana cu bicul mi se pare acceptabil. Daca nu, cumpara-ti ceara si te faci acasa. Ca si crema e aiurea, iar durerea de la epilator e insuporotabila (pt mine cel putin) Ultima oara a fost editat de piie (2010-01-08 21:12:26) Offline #84 2010-01-08 21:15:46
Re: parul pubian........aspru!Nu deci clar nu dau pe pielea uscata ci dupa ec dau cu un gel special pentru zona asta da mie f frica acolo intre labii sa ma epilez...(,ce avantaj are bicul feminin? Offline #85 2010-01-08 21:19:27
Re: parul pubian........aspru!E mai soft, nu stiu eu am unul care la un capat e bic si la celalat are un epilator pt parul mai lung . Eu zic sa-l lasi sa creasca o saptamana, dupa care te bagi in cada la baie, si pana te speli pe cap si ce mai faci tu zona se inmoaie, iar apoi dai cu sapun si incepe atacul, trebuie sa functioneze! Iar apoi te dai cu o crema grasa. Super simplu. Si ia si te epileaza si intre labii, ca nu ai ce sa patesti, daca nu dai ca si cum ai da cu grebla Offline #86 2010-01-08 22:06:50
Re: parul pubian........aspru!Eu,cand ma fac intre labii,fac miscarea pe orizontala...adica,nu trag de jos in sus...ci dinspre labiile mici spre cele mari. Adica,dinspre labii spre interiorul coapsei...si nici nu ma tai si nici nu ramane vreun fir... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-08 22:19:52) Offline #87 2010-01-08 23:47:17
Re: parul pubian........aspru!Ms. Acum m-am epilat dar cu crema ,totul a fost ok dar intre labii ma cam usturat,si nici nu sa dus, cred ca am sami iau un bic de femei si ams a fac cum ati zis voi...sper sa functioneze...k nu ma suport k par... Offline #88 2010-01-09 00:20:15
Re: parul pubian........aspru!Vezi ca e o mare diferenta intre aparatele pentru barbati si cele pentru femei... ei rad o zona relativ mica,si cu piele nivelata uniform. Femeile epileaza portiuni mari si denivelate. Fiecare aparat este adaptat special dupa criteriul asta. Offline #89 2010-01-09 02:36:23
a, da ? eu nu vad diferenta zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #90 2010-01-09 10:23:59
ba da...de pret Offline #91 2010-01-09 10:31:57
Re: parul pubian........aspru!Dc nu t epilezi d tot?Sau o metoda ar fi crema depilatoare?:-?... Ultima oara a fost editat de Deutzika (2010-01-09 10:33:42) Offline #92 2010-01-09 11:21:39
Re: parul pubian........aspru!Bai,eu simt... cu aparatul lu' tata ma tai ca toti dracii,si nici nu rade a.i. sa fie pielea perfect fina... Offline #93 2010-01-09 11:45:12
Re: parul pubian........aspru!barba barbatilor e mult mai aspra si daca lama a fost macar o data folosita la barbierit atunci e clar ca deja nu mai taie cum trebuie.....de aia nu ramane pielea perfect fina..... Offline #94 2010-01-09 12:14:47
Ideea e ca trebuie sa treci peste moment.Stai cu lenjeria pe tine, cosmeticiana nu sta sa te studieze a vazut destule la viata ei.La interfesier stai pe spate si atunci o sa-ti dea putin chilotii mai jos.De ceva timp m-am obisnuit sa stau dezbracata de tot, fiindca nu imi mai murdareste cu ceara lenjeria, dar mai ales iti ia si toate firele, imi place ca actuala cosmeticiana are grija sa-mi mai scoate si eventuale fire de sub piele sau iti ia cu penseta fire care nu s-au dus la ceara, dupa aceea zona e sensibila ceva timp si eu cel putin nu mai pot ajusta zona.Eu n-as suporta sa stau sa ma fac cu lama sau crema, poate daca as avea 3 fire acolo.Am 22 de ani si imagineaza-ti ca am inceput epilatul cu ceara prin clasa primara, dupa ce am facut prostia de a ma da cu lama pe maini si a crescut firul mai gros.Am apreciat ca mama m-a dus si in cazul meu metoda asta merge cel mai bine.Ideea care vreau sa o transmit este sa va simtiti bine in corpul vostru, indiferent de metoda aleasa, dar luati atitudine, cu frica nu rezolvi nimic. Offline #95 2010-01-09 12:16:27
L-am folosit cand era nou-nout (tata are 2... le foloseste alternativ. Ala era nou,el inca il folosea pe celalalt). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|