|
Nu esti logat.
Nu se mai fac cezariene la cerere?#1 2009-01-16 15:58:32
Nu se mai fac cezariene la cerere?Sunt in 30 de saptamani si eram hotarata sa fac cezariana...dar dr.care imi urmareste sarcina(Spitalul Caritas-Dr.Lungu Mihaela )mi-a spus ca nu se mai poate face cezariana la cerere ...am nevoie de o adeverinta medicala ca sa demonstrez ca intr-adevar se recomanda cezariana si nu nasterea normala. Va rog mult de tot sa-mi spuneti daca voi v-ati lovit de aceasta problema sau ati auzit ceva legat de interzicerea nasterii prin cezariana la cerere. Va multumesc :k?ra: si astept cat mai multe raspunsuri Offline #2 2009-01-16 16:00:13
Re: Nu se mai fac cezariene la cerere?niciodata nu s-a facut cezariana "la cerere" Offline #3 2009-01-16 16:06:17
Re: Nu se mai fac cezariene la cerere?Claudia eu am prietene care au nascut anul trecut numai prin cezariana...asa au vrut...si nu au avut nevoie de nimic la mana. Stiu ca la maternitatea Polizu(am pe cineva care lucreaza acolo) se fac cezariene daca pac.asta doreste. Offline #4 2009-01-16 16:47:31
Re: Nu se mai fac cezariene la cerere?si eu am nascut prin cezariana ca asa am vrut....dar asta nu inseamna ca e "legala" treaba. medicul meu a trebuit sa inventeze o gramada de chestii,sa faca o fisa si s-o duca sa semneze directorul spitalului...Nu a fost simplu deloc...si a fost acum 5 ani Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|