homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Silicoane..detalii

#1 2009-01-16 16:04:25

lala_3612
New member
Inregistrat: 2008-11-19

silicoane..detalii

hello.ma gandesk d cva timp sa-mi maresc sanii deoarece ramura mamei a familiei nu e inzestrata cu kestii de genu:)).cine are sau stie pe cineva,care imi poate da detalii,dureri de dupa,preturi,skimbari.sau hai so luam si asha.dc nu v-ati pune kestii dinalea gelate in afara k nah nu-s sanatoase,corp strain etc?

#2 2009-01-16 16:09:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: silicoane..detalii

primu motiv? si pt mine e suficient..
pt ca sunt riscuri de 50% sa faci stop cardiac pe masa de operatie din cauza anesteziei..
am auzit de la un medic direct: "voi nu stiti de ce unele au dureri asa mari de sani dupa aceea. pt ca au facut stop pe masa de operatie si a trebuit sa le resuscitam".  padelele alea peste sanii proaspat pusi = dureri f mari.
si astea au fost norocoase ca au putut fi resuscitate.
au fost destule cazuri in care au murit pe masa de operatie. pt niste sani?!?! nu, merci.

hjarta

#3 2009-01-16 16:16:31

lala_3612
New member

nah...m-ai blocat:)) asta no stiam.citisem pe net k dak ai reumatism articular akut(ceea ce eu am)corpul va respinge implantul...da kestia cu stopu cardiac..

#4 2009-01-16 16:28:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

unu pt ca n am asa mare nevoie...
doi pt ca m as simti falsa... mi se pare ca se vede de la 2km o fata cu sani siliconati
si trei, pt ca e totusi un pericol

dar atunci cand n ai si n ai deloc sani, si crezi ca silicoanele iti aduc fericirea si ai bani... probabil merita
mie una nu mi plac sanii mari... acolo, undeva... o marime potrivita
daca ai cat de cat sani eu zic sa nu ti faci

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2009-01-16 16:30:46

lala_3612
New member

aaa pai nu am.n-are nici o legatura cu bani sau fericire.doar k nu ma simt eu bine asha.nu-mi place de mine.nu reusesc sa ma obisnuiesk cu mine.vreau doar sa ma simt eu mai bine.nu vreau mari,dar am..relativ nimik.si as vrea sa am si eu cva akolo...

Ultima oara a fost editat de lala_3612 (2009-01-16 16:38:03)

Publicitate

loading...

#6 2009-01-16 16:32:57

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Loveable a scris:

primu motiv? si pt mine e suficient..
pt ca sunt riscuri de 50% sa faci stop cardiac pe masa de operatie din cauza anesteziei..
am auzit de la un medic direct: "voi nu stiti de ce unele au dureri asa mari de sani dupa aceea. pt ca au facut stop pe masa de operatie si a trebuit sa le resuscitam".  padelele alea peste sanii proaspat pusi = dureri f mari.
si astea au fost norocoase ca au putut fi resuscitate.
au fost destule cazuri in care au murit pe masa de operatie. pt niste sani?!?! nu, merci.

ah,dumnezeule!n am stiut asta!oricum mi era frica dar acum m ai ingrozit :f?rv?nad:

#7 2009-01-16 16:57:07

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

eu daca as avea curaj sa`mi fac vreo operatie, mi`as face lifting hjarta
dar nu am..

hjarta

#8 2009-01-16 17:00:51

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

am 3 anestezii generale la activ si nu am facut niciodata stop cardiac...
Intr-adevar, sunt anumite riscuri la o anestezie generala, dar nu 50% din cazuri, sa fim seriosi..

Eu nu mi-as pune pt ca toate femeile celebre care si-au pus si le-au scos dupa o perioada relativ scurta pe motiv ca nu le mai suportau..

#9 2009-01-16 17:05:42

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu as vrea sa am sanii mai mari. dar nu as indrazni sa-mi pun silicoane, ca mi-e frica de durere. numai cand vedeam la tv, pe la diferite programe, cate dureri aveau alea dupa operatie de-si blestemau zilele ca cine le-a pus sa se opereze rotfl mai bine nu.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#10 2009-01-16 17:15:04

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

si mie mi-ar placea sa am sanii mai mari, dar nu imi doresc chiar atat de tare incat sa ajung la operatie....ma gandesc ca sunt si avantaje la sanii mici...de exemplu poti dormi pe burta fara probleme, si mie imi place sa dorm pe burta big_smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#11 2009-01-16 17:22:44

dea_di
Platinum member

oana16 a scris:

eu am sanii mari lol da ma mandresc cu ei , cateodata mi se zice ca am silicoane...eu dorm pe burta fara pb:D
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 43-021.jpg

si ce te dai mare?  tongue

#12 2009-01-16 17:24:44

Andreea86
Hero member

da....asa si eu, incerc sa ma gandesc la avantaje...dorm pe burta, nu are ce sa se lase... si in plus poate dupa ce facem un bebe se mai maresc si ei putin.. nah, stiti voi...daca vulpea nu ajunge la struguri zice c-as acri...deci trebuie si noi sa ne consolam cu ceva. rotfl
aa...un alt motiv pt care nu mi-as face operatie (in afara de durere) e ca am auzit destule cazuri care ori nu le-au suportat ori dupa cativa ani au fost nevoite sa le schimbe (de fapt am impresia ca toate implanturile sunt doar pt cativa ani, nu? adica nu stai cu ele pana la adanci batraneti, trebuie schimbate la un moment dat? sau nu e asa? chiar nu stiu...) si ideea sa mai faci ina o operatie...si s atreci din nou prin aceleasi dureri....nu way.
A...si chair nu stiu cum e cu cicatricea? Adica nu se vede deloc? vazusem la vh1 sau discovery parca...o operatie de marire a sanilor...si aia avea sanii mici si ca sa nu ii ramana nici un fel de cicatrice i-au pus silicoanele prin buric. Adica i-au dezlipit un pic pielea de la buric pana la sani....prin locul ala au bagat punguta in care apoi bagau siliconul sau serul fiziologic (deci punguta era goala...si legata cu un tub)...si apoi, cand au asezat la locul ei punguta, prin tubul ala au bagat serul. Au zis ca e o metoda destul de buna, ca practic nu ai nici o taietura pe sani, nu ramai cu cicatrici, si pt cele cu sanii mici e o varianta foarte buna...in schimb durerile sunt putin mai mari....ca te doare si pe unde au bagat tubul ala...si unde au dezlipit ei piele de care sau ce or fi facut.... ouch...nu suna prea bine. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#13 2009-01-16 17:27:44

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

dea_di a scris:

oana16 a scris:

eu am sanii mari lol da ma mandresc cu ei , cateodata mi se zice ca am silicoane...eu dorm pe burta fara pb:D
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 43-021.jpg

si ce te dai mare?  tongue

rotfl
sincer ...eu dac nu as avea...nu mi-as face...am auzit ca te dor dupa operatie de numa cateva zile...+ ca  la un moment dat le voi scoate si sanii nu vor avea aceeai tonifiere ca inainte de punere....acum fiecare face cum se simte bine ....

Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-16 17:28:24)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#14 2009-01-16 17:31:09

dea_di
Platinum member

Andreea86 a scris:

da....asa si eu, incerc sa ma gandesc la avantaje...dorm pe burta, nu are ce sa se lase... si in plus poate dupa ce facem un bebe se mai maresc si ei putin.. nah, stiti voi...daca vulpea nu ajunge la struguri zice c-as acri...deci trebuie si noi sa ne consolam cu ceva. rotfl
aa...un alt motiv pt care nu mi-as face operatie (in afara de durere) e ca am auzit destule cazuri care ori nu le-au suportat ori dupa cativa ani au fost nevoite sa le schimbe (de fapt am impresia ca toate implanturile sunt doar pt cativa ani, nu? adica nu stai cu ele pana la adanci batraneti, trebuie schimbate la un moment dat? sau nu e asa? chiar nu stiu...) si ideea sa mai faci ina o operatie...si s atreci din nou prin aceleasi dureri....nu way.
A...si chair nu stiu cum e cu cicatricea? Adica nu se vede deloc? vazusem la vh1 sau discovery parca...o operatie de marire a sanilor...si aia avea sanii mici si ca sa nu ii ramana nici un fel de cicatrice i-au pus silicoanele prin buric. Adica i-au dezlipit un pic pielea de la buric pana la sani....prin locul ala au bagat punguta in care apoi bagau siliconul sau serul fiziologic (deci punguta era goala...si legata cu un tub)...si apoi, cand au asezat la locul ei punguta, prin tubul ala au bagat serul. Au zis ca e o metoda destul de buna, ca practic nu ai nici o taietura pe sani, nu ramai cu cicatrici, si pt cele cu sanii mici e o varianta foarte buna...in schimb durerile sunt putin mai mari....ca te doare si pe unde au bagat tubul ala...si unde au dezlipit ei piele de care sau ce or fi facut.... ouch...nu suna prea bine. rotfl

yikes  yikes  yikes  imi iubesc sanii mici! lol

#15 2009-01-16 17:33:48

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

eu zic ca cel mai bine e sa te interesezi la cineva specializat, un doctor de exemplu. sa iti faca analize si sa poate sa iti dea sfaturi. acuma, cazuri cu efecte negative exista insa nu poti generaliza.

Cu zambetul pe buze...

#16 2009-01-16 17:46:59

Andreea86
Hero member

dea_di a scris:

yikes  yikes  yikes  imi iubesc sanii mici! lol

rotfl daca au ales ei metoda asta, probabil e mai bine... are anumite avantaje. plus ca nu stii exact ce anume iti face in timpul operatiei, daor ca atunci ca te trezesti in loc sa ai bandajati sanii, ai bandajat buricul. rotfl probabil e bine ca nu te mai dor si taieturile de pe sani...ei ziceau acolo de beneficii si de ce prefera sa faca asa la pacientele cu sanii micuti, dar cand vezi la tv asa ceva...si mai si explica ala cum intai dezlipeste carnea sa faca un fel de tunel ca sa poata intra pungulita prin el....nu pare prea dragut. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#17 2009-01-16 17:54:38

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mie nu-mi place cum arata in primul rand si in al doi-lea sunt multumita de felul cum arat ....am sanii potriviti ...si e bn k am ...dak n-aveam deloc eram plata ...atunci poate ....poate m-as fi gandit la o solutie ceva ....am zis poate ..

..be the best ...fuck the rest smile))

#18 2009-01-16 17:56:05

skumpi
Vizitator

eu nu mi`as face in primu rand pt bani lol nici nu am da si sa`i am nu i`as cheltui intr`un asemenea mod hmm asta`i clar
n`am complexe ...ma simt f bine in pielea mea... o pereche de sani nu aduce nik bun...  nu mi`ar creste stima de sine in nici un caz...ba mi`ar scadea`o lol
cum au mai zis si fetele....o gramada si`au scos silicoanele de bune ce erau probabil` wink
pur si simplu nu vad nici cel mai mic avantaj in toata povestea asta` ... nu m`as simti mai bine pt ca as stii ca nu imi apartin... asa ca... mie mi s epare o aberatie lol sincer

#19 2009-01-16 22:23:07

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

din cate stiu eu,asta poate fi si din cauza hormonala,ti-ai facut niste analize hormonale???adik daca e in familie asa nu inseamna neaparat ca trebuie sa fii si tu...
revenind la ale noastre,nu mi-as pune pt ca ma simt bine asa si pentru ca sunt periculoase

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.