Retete in imagini 2-92
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Re: Retete in imagini 2
eu pun si lapte si apa minerala..
- skumpi
- Vizitator
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
love...tarta aia e cu visine???
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
O reteta revolutionara cu pleurotus are cineva ? In afara de tocanita si pane si ciorbita de burta falsa
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
am fost ieri cu iubi in Auchan si a vazut inele de calamar si zicea ca a mancat in italia si ca sunt fff buni... ar cineva idee cum se gatesc?... punga era de juma de kg
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
se fac pane, camysh, le dezgheti si le dai prin faina / ou/ pesmet dar depinde de firma, pot fi destul de cauciucoase ideal ar fi sa fie proaspete
Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-02-26 16:41:30)
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
pink_butterfly a scris:love...tarta aia e cu visine???
dap...si e extreeeem de simplu de facut
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
retetaaaaa love ca arata superb
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
checul asta cu visine seamana cu o tarta cu fructe pe care am facut-o eu. am pus reteta la topicul celalalt
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
mama face cu aluat de pandispan de asta
expect the worst , hope for the best!
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
TORT CU MERE
Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa) Ingrediente 2 mere, 3 linguri de zahar, 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, frisca Mod de preparare In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 3 linguri de zahar si se intind cit se poate pe peretii cratitei. Merele se taie felii, se scoate cotorul de pe fiecare feliuta si se aseaza pe fundul cratitei (peste zaharul caramelizat), astfel incit sa il acopere in totalitate. Albusurile se bat spuma tare, cu mixerul (atunci cind se intoarce cratita sa nu curga). Se adauga cele 5 linguri de zahar si se bate pina devine o bezea tare. Se adauga galbenusurile, apoi se pune si faina. Acest aluat se toarna peste mere si se da la cuptor, care trebuie sa fie bine incins, se lasa cca.45 min. (se verifica cu paiul sau scobitoarea). Dupa ce este copt, se rastoarna imediat pe un platou. Dupa ce s-a racit, se imbraca cu frisca. Este foarte gustos si fara frisca.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/to … risca.html
asa mi-a iesit mie, era prima oara si nu am pus destule mere... dar asa ca sa iti faci o idee.
Si mai am o reteta de tort de mere cu mere intregi pe care nu am incercat-o, dar cred ca o s-o fac cat de curand.
Tort de mere intregi
- 2 kg de mere, decojite s fara samburi, - zahar pentru caramelizat si tapetat forma de tort, - gem de prune (sau de care aveti) pentru umplut merele, - margarina pentru ap pune peste mere (vezi foto)
Pandispan: - 3 oua, - 75 gr zahar, - 65 gr faina, - un praf de sare, - un praf de copt stins
Se caramelizeaza zaharul in forma tortului, se pun merele (vezi poza) si se dau la cuptor pana se inmoaie merele.
Intre timp se face pandispanul: galbenusurile se freaca cu zaharul si praful de sare, apoi praful de copt stins, faina si albusurile batute spuma. Se toarna peste merele scoase din cuptor si ... din nou la ...caldurica . Se coace foarte repede, la 180 grade , asa ca nu uitati de cuptor. Ochii pe el
Se scoate si se rastoarna pe platoul pe care il servim. Se poate decora dupa preferinta. Eu am pus ciocolata si frisca, ca nu am avut timp sa fac altceva
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc … regi-1638/
maaaaaaaama ce bine arata prajitura. Pot sa pun visine din gem sau din compot? Care sunt mai bune?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- ana 30
- New member
- Inregistrat: 2009-02-16
love_t a scris:TORT CU MERE
Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa) Ingrediente 2 mere, 3 linguri de zahar, 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, frisca Mod de preparare In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 3 linguri de zahar si se intind cit se poate pe peretii cratitei. Merele se taie felii, se scoate cotorul de pe fiecare feliuta si se aseaza pe fundul cratitei (peste zaharul caramelizat), astfel incit sa il acopere in totalitate. Albusurile se bat spuma tare, cu mixerul (atunci cind se intoarce cratita sa nu curga). Se adauga cele 5 linguri de zahar si se bate pina devine o bezea tare. Se adauga galbenusurile, apoi se pune si faina. Acest aluat se toarna peste mere si se da la cuptor, care trebuie sa fie bine incins, se lasa cca.45 min. (se verifica cu paiul sau scobitoarea). Dupa ce este copt, se rastoarna imediat pe un platou. Dupa ce s-a racit, se imbraca cu frisca. Este foarte gustos si fara frisca.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/to … risca.html
asa mi-a iesit mie, era prima oara si nu am pus destule mere... dar asa ca sa iti faci o idee.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … vwy81x.jpg
Si mai am o reteta de tort de mere cu mere intregi pe care nu am incercat-o, dar cred ca o s-o fac cat de curand.
Tort de mere intregi
- 2 kg de mere, decojite s fara samburi, - zahar pentru caramelizat si tapetat forma de tort, - gem de prune (sau de care aveti) pentru umplut merele, - margarina pentru ap pune peste mere (vezi foto)
Pandispan: - 3 oua, - 75 gr zahar, - 65 gr faina, - un praf de sare, - un praf de copt stins
Se caramelizeaza zaharul in forma tortului, se pun merele (vezi poza) si se dau la cuptor pana se inmoaie merele.
Intre timp se face pandispanul: galbenusurile se freaca cu zaharul si praful de sare, apoi praful de copt stins, faina si albusurile batute spuma. Se toarna peste merele scoase din cuptor si ... din nou la ...caldurica . Se coace foarte repede, la 180 grade , asa ca nu uitati de cuptor. Ochii pe el
Se scoate si se rastoarna pe platoul pe care il servim. Se poate decora dupa preferinta. Eu am pus ciocolata si frisca, ca nu am avut timp sa fac altceva
http://www.reteteculinare.ro/forum/disc … regi-1638/
maaaaaaaama ce bine arata prajitura. Pot sa pun visine din gem sau din compot? Care sunt mai bune?
Ms pt reteta am sa o fac si am sa pun o poza
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|