homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simt k nu ma iubeste...:-<

#1 2009-01-17 13:32:28

justme13011989
New member
Inregistrat: 2008-06-14

simt k nu ma iubeste...:-<

buna ziua.am ajuns si eu sa scriu la voi pt k nu am cu cine altcineva sa vorbesc despre asta... sad am o relatie de un an de zile...prima mea relatie lunga ce-i drept.la inceput m-am indragostit eu prima tare...prea tare si el a stat ku mine..primele luni nu stiu de ce..poate pt k arat bine si kum vrea el.ne-am certat de nenumarate ori si cam de 6 luni avem o relatie perfecta zic eu si imi zice si imi arata k ma iubeste,desi eu nu pot sa cred...simt k e la fel ca la inceput...mi-a ramas in cap asta...doar k aseara a fost la mine si tot vorbea pe mess...cu o fost iubita din 2007..am vazut arhiva si la inceput totul era normal dar apoi si-au amintit kum o saruta el pe burik..si el i-a zis k ii pare rau ca s-au despartit ca se intelegeau asa de bine si ce frumoasa si simpatika era ea.A parasit-o k nu a facut sex cu el ca asta cauta atunci...si el acum i-a zis"prost am mai fost.putea sa fie frumos.."..oare regreta k e cu mine?ii e dor  de altele?...of..nici nu stiu:-<

#2 2009-01-17 13:43:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: simt k nu ma iubeste...:-<

ia si vorbeste cu el. zi`i ce crezi...oricum la faza cu discutia de pe mess...nu stiu ce sa zic, nu a fost deloc frumos din partea lui si mai vorbea si de la tine de acasa/.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-17 13:54:21

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Nu mi se pare normal sa vorbeasca de la tine cu fosta lui,adika daca vorbea ceva ge genu :"ce ai mai facut?" dar nu cum o saruta pe buric.Incearca sa vorbesti cu el.Cati ani aveti voi?

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#4 2009-01-17 14:04:52

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

justme13011989 a scris:

.si el i-a zis k ii pare rau ca s-au despartit ca se intelegeau asa de bine si ce frumoasa si simpatika era ea.A parasit-o k nu a facut sex cu el ca asta cauta atunci...si el acum i-a zis"prost am mai fost.putea sa fie frumos..".. :-<

daca el a zis lucrurile astea la modul serios atunci clar mai simte cv pentru ea.si e un neserios,daca a putut zice asa cv neutral

#5 2009-01-17 14:08:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Nu mi se pare ok sa vb cu ea in modul asta....sa spuna ca ii pare rau ca s-au desp, se vede o urma de regret din vorbele lui si nu e drept fata de tine...el e cu tine si are momente de nostalgie cu fosta. Cel mai bine e sa vb cu el si sa ii spui ce ai pe inima, sa afli ce simte pt tine ce simte pt ea...si ce hotarere luati pe viitor. E normal sa ai dubii daca el are discutii cu fosta prietena pe tema relatiei lor.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-17 14:12:19

justme13011989
New member

ei pareau k rad cand isi aminteau...dar si ea are relatie akum,el ia zis k e ku mn de un an de zile si k vrem sa ne petrecem viata impreuna..ia zis asta si ea "casa de piatra"....dar nu stiu...mam simtit asa..rau..geloasa dak pot zice..desi el sta cu mine mereu,zilnic,imi face pe plac...si acum am vazut asta...nu stiu...e prima lui relatie serioasa asta....offf.la inceput a vrut sa ma skimbe,sa fiu eleganta kum ii place lui..dar fara modestie zic ca arat mult mai bine decat fostele lui.miau ziso si altii si alea erau mult mai rau k mine...totusi a vrut sa ma skimbe....

#7 2009-01-17 14:15:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eh ai putea sa ii mai faci pe plac, sa te mai imbraci si elegant ca o domnisoara.
dar zi`i ca nu ti`a convenit discutia cu fosta...si cum zice si andru, se vad niste urme de regret... eu as vb cu el.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2009-01-17 14:29:41

justme13011989
New member

sunt cum vrea el de jumatate de an...de fapt sunt dintotdeauna doar k la scoala nu ma imbrak sexy...nu ma imbrakam k am terminat akum...si el kredea k sunt asa mai simpla..dar asta era la scoala,in rest din contra.toti ma admirau pt kum imi facem aparitia.doar k fata aia nu e delok asa cum sunt eu.,...adik kum ii place lui:e chiar emo asa cu tenisi si palton.iam zis lui asta si mia zis k nu nu...k doar siau amintit si atat....k dak era sa nu aflu eu ceva sau sami ascunda nu aflam eu vreodata...offf...

#9 2009-01-17 14:45:24

justme13011989
New member

am conversatia lor.si as vrea sa v-o dau aici.in cateva minute.poate sunt eu paranoica:(
cred ca ma dureaza ceva timp pt k tot imi vb el de pe mess...k aia e trecut,k eu sunt prezent....etc:-<

Ultima oara a fost editat de justme13011989 (2009-01-17 14:54:00)

#10 2009-01-17 14:47:37

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo sincer .. nu m';as imbraca cum vrea el, nu m'as machia cum vrea el,... as fi exact cum imi place mie sa fiu ... smile
am trecut si yo printr'o cheste de genu in care imi  zica sa nu ma mai machiez cu negru ( ceea ce mie imi place f mult) sa nu ma tund (cand aveam vf tocite ) sa ma imbrac elegant cand o nici nu stiam sa merg p tocuri ... si il ascultam .. eram orbita de el .. si in final el s'a impacat cu fost .. care e muuulllt mai nasola ca mine .. smile si numai cand vedeam bep la el in tel .. imi izcea k ea il cauta k ea k ea... si de unde .. chiar si daca ea era cu cineva ... pana la urma s;a despartit de tipu respectiv si la o luna si el s'a despartit de mn .. si a fost cel mai bun lucru din viata mea smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#11 2009-01-17 14:54:26

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Eu sunt de parere ca nu trebuie sa te schimbi pt nimeni ca o relatie sa mearga .Daca nu merge e totusi un semn ca trebuie sa move on si ca n-are rost sa-ti pierzi timpul.

Nu mi s-a parut to'mai potrivita atitudinea lui fatza de fosta ,mai ales ca era la tine acasa. Nu stiu,poate ca ar trebui sa vbesti cu el,dar inainte de toate gandeste-te bine si vezi daca el e ceea ce vrei.

Sim y 

#12 2009-01-17 14:57:19

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

in primul rand are un tupeu fantastic sa vb de fata cu tine pe mess cu alta ...io il zburam de nu se vedea ...si in al doi-lea rand cred k aspectul fizik si sexul il atrage la tine ...parerea mea ...nu-mi da in cap ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#13 2009-01-17 15:02:34

justme13011989
New member

nu pot sa zik k am facut tot kum vroia el..adika...imi placea eleganta,tocuri etc...dar nu la scoala.ori la bal ori la spital.Si el la inceput nu prea iesea ku mn..numai cu baietii...nu avea kum sa vada kum sunt ku adevarat.neam certat de nenumarate ori,neam impacat iarasi,era sa ma mut din oras ku el,pt el...din vara trecuta neam inteles super,insa el avea relatii doar de 2 saptamani asa,se uita dupa fete,la disco la fel,altii se uita dupa mn insa eu nimik.si arata si mai bine k el dar eu pe el il vreau.akum imi zice p mess:"My Love **: da te ubesk numa pe tine
**My Love **: simi pare rau k team facut sa suferi asa d molte ori".Nici nu stiu ce sa zic...sa cred...

#14 2009-01-17 15:08:16

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

cam nasol sa vb cu fosta in felul asta si de la tine de acasa pe deasupra....ar trebui sa vorbesti serios cu el, sa ii spui ca atitudinea lui te face sa te indoiesti de sentimentele pe care le are pt tine si ca ai vrea sa te lamureasca cum sta treaba....tu sau fosta? daca e hotarat ca pe tine te iubeste si cu tine vrea sa ramana, ar trebui sa fie dispus sa renunte la discutiile cu fosta sau in cel mai rau caz sa se limiteze la un "buna, cum iti mai merge...bine....pa pa" daca nu.......pai nu prea e corect fata de tine si nu prea se merita in conditiile in care ea inca face parte din viata lui....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#15 2009-01-17 15:09:14

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Daca esti absolut convinsa ca el e ceea ce vrei ,atunci vbeste cu el si incearca sa faci cat mai putine compromisuri.
Bafta!

Sim y 

#16 2009-01-17 15:21:03

justme13011989
New member

am vorbit cu el,inca vorbesc si zice k pe mine ma vrea si k sa referit k ce bine ar fi fost ku ea dar atunci,knd au fost amandoi..si asa ce mare relatie au avut de 2 saptamani.asta se keama mai mult cunoastere dar in fine...."**My Love**: scuzama
**My Love 4ever**: am gresit".......8-|

#17 2009-01-17 15:25:27

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

da pai atunci daca e asa hotarat ca pe tine te iubeste si pe tine te vrea spune-i ca te deranjeaza discutiile lui cu fosta si ca ar fi bine sa inceteze cu ele.....nici lui nu cred ca i-ar conveni sa vb tu cu fostul si sa va apucati sa rememorati clipele petrecute impreuna...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#18 2009-01-17 15:25:50

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

neutral ...nu mai zik nimik ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#19 2009-01-17 15:31:17

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo nici nu stiu c sa zic lol
adica el vb q fosta ca vai ce fel te pupam yo si etc de la tine de acasa...
si acum .. vai k te iubesc k bla bla bla...

ma depaseste. tongue
chiar nu stiu c sa zic .. adica n;ahh daca u crezi k merita ... mergi inainte.. da ... n;ahh povestea mea e cam la fel .. numai k at ( acum 4 ani) nu aveam nici yo nici tipu respectiv net .. nu eram fani mess si discutiiile se purtau face 2 fece .. si ma mintea al naibii de bine smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.