|
Nu esti logat.
Tratamente naturiste pentru astm bronsic#1 2009-01-17 22:44:30
tratamente naturiste pentru astm bronsicBuna, acum 2 sapt am fost diagnositicata cu astm bronsic.avusesem o tuse seaca timp de 2 luni, luasem trat pentru bronsita nu a trecut tusea, am facut raze la plamani..nu a iesit pneumonie sau altceva... Offline #2 2009-01-17 23:22:49
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicte3 rog mult sa o intrebi in ce consta acel tratament, multumesc mult. Offline #3 2009-01-18 18:06:10
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicam cumparat oua de prepelita, dar nu mi-a dat prin cap sa ma uit la data expirarii, mai ales ca le=am cumparat dintr=un supermarket respectabil si acum am vazut cascrie asa..data ouarii 18.12/2008 , data expirarii 17.01.2009...ce ma sfatuiti sa fac? sa le incep..stie cineva cat au valabilitate? Offline #4 2009-01-18 18:17:43
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsiccum sa le incepi? nu vezi ca sunt expirate? eu zic sa nu te joci mai ales ca sunt oua si pot da niste toxiinfectii de toata frumusetea fiind expirate. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-01-18 18:20:15
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicDennisa eu zic sa nu le iei,e clar ca au expirat,ar tb sa le duci inapoi la magazin sa le dai in cap cu ele.Eu sunt asmatica de foarte multi ani si am luat si eu oua de prepelita dar nu m am simtit chiar extrordinar de la ele.acum depinde de fiecare organism in parte.E boala grea astmul asta dar asta e,mie nici in ziua de azi nu mi a trecut,de fapt astmul e o boala care se mai amelioreaza pe parcurs dar de trecut nu trece.Cati ani ai tu? Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-18 20:20:17
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsic25 am ryanna ..imi pare rau sa aud ca nu s-a ameliorat la tine..eu pana acum nu am avut niciun simptom..acum 3 luni a inceput o tuse seaca ..si acum o sapt ..o respiratie greoaie, dar nu din gat , ci ca o lipsa de aer din plamani...d-asta am zis sa incerc cu trat naturiste... off..de la billa am luat ouale alea, nu imi imaginam ca pot fi asa iresponsabili, e si vina mea ca nu m=am uitat , dar e de datorita lor in primul rand. Ultima oara a fost editat de dennisa1983 (2009-01-18 21:33:37) Offline #7 2009-01-21 07:02:13
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicpe mine ma ajuta mult Baraka,iau 2 pe zi,pana termin cutia dupa aceea fac pauza si peste vreo luna ma apuc din nou.iti doresc multa sanatate si sa nu te panichezi,iar cand ai senzatia de lipsa de aer ia ventolin ca doar de aia ti la dat dr. dar vezi sa nu exagerezi cu el. eu ti-as sugera sa vorbesti cu dr tau pneumolog,e foarte importanta comunicarea cu medicul mai ales ca astmul e boala cronica si va trebui sa tii legatura cu dr a la long. Offline #8 2009-01-21 15:05:28
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicMulti inainte dennisa...Ce sa ti zic...eu ma "confrunt" cu boala asta de foarte multi ani si orikate tratamente de la doctori am incercat n au dat roade,nici cele naturiste,eu am avut si mai am o forma mai grava k sa zic asa si poate de asta nu mi a trecut....Stiu doar ca o data capatata boala asta greu mai scapi de ea daca nu chiar delok,akm depinde de fiecare organism.Daca vr sa vb mai multe si mai ai intrebari sau pot sa te ajut cu ceva,lasa mi adresa ta de mess pe mail si vb mai multe.Te pup si nu abuza nici de ventolin nici de seretide ca devii dependenta de ele dupa aia! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-21 15:06:30) Offline #9 2009-01-21 20:38:37
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicOf...si baiatul meu da sa tuseasca mai mereu de vreo 2 ani cred...azi am fost la orelist si mi-a zis ca s-ar putea ca tusea asta sa fie din cauza ca are amigdalele foarte marite ,din nastere,si ele se unesc,se umplu cu secretii si de-aia da sa tuseasca.Am intrebat daca ar putea fi vorba despre o alergie sau de atm.Si m-a sfatuit sa nu ma duc la alergologie sau sa-i fac vreo spirometrie(analiza pentru depistarea astmului),deoarece toti copiii care ajung aici la noi la spitalul de copii,clar au astm...dupa parerea acelui doctor de specialitate.Si apoi am tot amanat sa ajung cu el la alergologie tocmai din aceasta cauza,de teama sa nu-mi spuna ca are ceva mai ales daca el n-ar avea.In schimb lui i se amelioreaza ,pana la disparitie tusea,atunci cand ii dau antialergice,desi stiu ca o alergie nu se manifesta si prin tuse. Ultima oara a fost editat de Ramona_gl (2009-01-21 20:52:23) Offline #10 2009-01-22 11:45:20
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsickatalina, imi pare ff rau sa aud asta despre baiatul tau. m-ai speriat, nu stiam ca se poate ajunge chiar atat de departe. dar inainte i=ai facut raze la plamani, avea si febra sau astfel de simptome?? Offline #11 2009-01-30 18:58:35
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicDespre bronsita astmatiforma ce stiti?Sa-i dau Ventilon,dat de medic, chiar daca el n-a avut niciodata crize de sufocare? Offline #12 2009-01-30 21:20:42
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicRamona parerea mea e ca sa il dai doar la nevoie,adika cand are crize de sufocare,ca sa nu devina dependent... Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-30 21:21:38) Offline #13 2009-01-30 21:25:27
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicEu cel putin asa faceam luam doar la nevoie...Dar baietelul tau are crize,se sufoca noaptea? Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-30 21:26:05) Offline #14 2009-01-31 15:53:22
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicNu...niciodata!!!Eu m-am dus la alergolog in ideea ca tuseste de mai bine de un...pe perioade,mai ales spre dimineata.Iar la ultima raceala vreo 2 nopti a suierat la expiratie...ceea ce m-a dus cu gandul la astm.Medicul a pus diagnosticul de bronsita astmatiforma numai pe baza unor intrebari si raspunsuri si fara a-i efectua spirometria.Pe langa acest Ventolin...mi-a dat si Flixotide.Nu stiu ce sa fac....inca nu am inceput sa i le dau....astept pana miercuri cand m-am programat si la alergologul de copii sa-i fac si testele de alergie,cat si spirometria,desi am inteles ca mai greu se face o spirometrie corecta la copii caci ei nu stiu sa sufle bine.Si apoi am evitat sa merg la spitalul de copii din cauza ca alergologul de acolo are si cabinet si farmacie si te cheama la el la cabinet pe motiv ca are aparate si reactivi mai klumea si iti prescrie medicamente si vaccinuri care se gasesc numai la el in cabinet...ceea ce ajunge la cateva milioane bune pe luna. Offline #15 2009-01-31 19:41:35
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicventolinul e exact acelasi lucru cu salbutamolul Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-01-31 19:44:33) Offline #16 2009-01-31 20:08:58
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicRamona eu nu pot sa zic exact ce sa ii dai copilului tau,nu sunt doctor,doar ca sufar si eu de aceeasi boala si stiu cu ce "mananca".Intradevar tratamentele pt bolnavii de astm sunt foarte scumpe,dar pentru sanatate se merita.Desi si eu am intalnit multi doctori care mi "bagau" pe gat tratamentele de la cabinetele lor,sa si creasca ei veniturile,dar asta i partea 2.Tot ce pot sa ti spun e sa nu tratezi superficial aceasta boala ca nu e bine.De la unele raceli netratate corespunzator de catre medici am ajuns sa fac astm,asa ca ia o din timp cu copilul sa nu regreti mai tarziu.Te pup si numai bine. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-31 20:30:16) Offline #17 2009-04-27 19:21:58
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicryanna22 , buna vad ca esti online. te rog daca ai timp sa vb. cu mine pe mess, astazi am avut neplacerea sa-mi confirme un profesor din Cluj ca fiica mea de doar 2 anisori si 9 luni sufera de astm. vad ca cunosti mai bine aceasta boala poate ne poti ajuta cu ceva sfaturi. multumesc Offline #18 2009-04-27 20:42:12
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsiccu mare placere alec,o sa te adaug la lista de mea de mess dar maine,caci acum nu vb de la calc meu...sa mi spui la ce interval orar poti sa intri. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-04-27 20:43:02) Offline #19 2009-04-28 00:04:13
Re: tratamente naturiste pentru astm bronsicdaca doresti iti pot da si eu un sfat ... am fost suferind de aceasta boala 3 ani de zile ... ID de mes : anian2u Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|