|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55-139#2623 2009-01-21 11:52:20
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55mersi alinda!... nu ca nu e azi ziua mea, e maine...sper macar sa reusesc cumva sa fac o baie pe maine...mi-as incalzi apa si m-as spala, dar cum ma usuc...in casa frig, eu cu gatul meu... si mi-e groaza cand ma gandesc ca tb sa-mi sparga peretii incerc sa nu ma gandesc ca arde ceva pe-acasa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2624 2009-01-21 11:53:28
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55pt sinuzita...sinupret stiu ac e bun, dar eu n-am luat...si sa te intepe acolo...poate tb sa faci o radiografie, lucia "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2625 2009-01-21 11:53:28
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Hello lucia Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2626 2009-01-21 11:54:00
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55
mama pateste des si numai cu paracetamol sinus ii trece.. ma si supara, parca se drogheaza..dar pana la urma o inteleg daca numai cu ala ii trece.. ia pastila si doarme si e bine.. si ea tot cu sinuzita Dragostea nu se stă, se face. Offline #2627 2009-01-21 11:55:11
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55heim u ce ai mai facut k si pe u te dureau sanii? Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#2628 2009-01-21 11:56:26
eu am unul singur in minte. si chiar daca si eu si iubi si mama lucram in aceeasi unitate, daca altcineva rezerva data pe care o vrem noi si plateste si avans, iti dai seama ca nu poate sa-l excluda... Offline #2629 2009-01-21 11:57:22
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55de punctie nu poate fi vorba! paracetamol sinus nu pot lua...am luat o data si mi-a fost tare rau de la el. e o sinuzita ciudata, nu e cu infectie sau d-asta...e pur si simplu inflamata mucoasa si secretie garla si nu imi curge nasul se scurge prin spate....nasul doar se infunda si de vreo 2 ani unde sunt eu e si o sticluta de olynth de copii.... radiografie am facut " sinusuri voalate si o mica deviatie de sept" ...nu ma trimitei la operatie ca nu ma duc! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2630 2009-01-21 11:58:12
nimic, mykutza, trebuie sa ajung sa-mi fac o ecografie Offline #2631 2009-01-21 12:02:51
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55bafta la operatie myku si multa sanatate Offline #2632 2009-01-21 12:09:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55si vrei sa fii ca asta vara..(bronzat si asteptand in gara)..Cu totii stim ca-I frig afara, Iti piere iar cheful de scoala,Si-atunci iar ne gandim la mare, Unde distractia e tare! Dragostea nu se stă, se face. Offline #2633 2009-01-21 12:13:34
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55ms fetelor Sa nu te astepti sa te salut! Offline #2634 2009-01-21 12:15:52
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55'neatza http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #2635 2009-01-21 12:16:36
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Hello, big Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2636 2009-01-21 12:17:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Neata tuturor celor care au intrat, eu am facut pe psihologul pana acum. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2637 2009-01-21 12:18:05
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55lucia, eu am avut un unic "atac" de sinuzita (autodiagnosticata) - dureri de cap puternice (in zona arcadelor si fruntii), cu secretie nazala urata, etc. mai multe persoane cunoscatoare / respectiv suferinde de sinuzita mi-au confirmat ca asta era. eu am scapat de toate neplacerile in cca. 3 zile punand de doua ori pe zi cate o picatura de tinctura de propolis in fiecare nara. e adevarat ca ustura asa rau de-ti taie respiratia, insa pe mine m-a ajutat foarte mult... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #2638 2009-01-21 12:21:43
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Si de atunci nu ai mai avut pb, alinda? Ca si V. are sinuzita si mai are dureri din acestea, el zicea ca ar fi bine sa faca punctie, dar numai cu asta nu trece de tot (din cate stiu eu). "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2639 2009-01-21 12:22:02
nu stiu daca e "depresie de iarna" sau nu "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #2640 2009-01-21 12:23:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55hello!fac o mica pauza si ma intorc la invatat ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2641 2009-01-21 12:23:28
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Buna, Andra! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|