|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55-55#1027 2009-01-19 12:15:05
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55alinda, e mobila aia la care i-am puz poza la un topic...cea cu casuta mea, cred. Nu o fac la comanda, o cumpar direct, asa ca dimensiunile is prestabilite. Si da, e wenge "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1028 2009-01-19 12:16:14
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1029 2009-01-19 12:19:15
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55pizi, RCA=asig raspundere civila auto, o are deja facuta, a platit-o. ii platesti amenda, cat ii da (un punct-doua) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1030 2009-01-19 12:21:36
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55mna si ala nu ramane fara rca? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1031 2009-01-19 12:21:53
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55
foarte frumoasa mobila : "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#1032 2009-01-19 12:23:39
pai cum sa ramana fara asigurare????? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1033 2009-01-19 12:25:35
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55helau fetilii baby Dragos Offline #1034 2009-01-19 12:25:41
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55buna fetele! Sim y Offline #1035 2009-01-19 12:27:14
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55banuiesc ca sa putea sa le cocot si eu pana in tavan, dup-aia numai cu prajina mai ajung la ele "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1036 2009-01-19 12:27:17
nik nu stiu "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1037 2009-01-19 12:28:50
acolo le tin si eu "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1038 2009-01-19 12:29:16
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55pitzi, cred ca cel mult 2 puncte. e 60 lei punctul, deci 120 lei. dar poate-i da mai putin. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1039 2009-01-19 12:29:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55cine-mi face un rezumat cu ce s-o intamplat azi? Sim y Offline #1040 2009-01-19 12:30:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Ce frumoasa e mobila, eleganta. Imi place mult. Fur idei. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1041 2009-01-19 12:31:40
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Ma bucur ca va place, ma simt mai bine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1042 2009-01-19 12:31:59
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55cam 2 puncte zic si eu, pitzi. Ultima oara a fost editat de alinda (2009-01-19 12:34:05) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1043 2009-01-19 12:33:30
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55nicolle, imi place f mult mobila de bucatarie . mie chiar astea simple imi plac, pe cele impopotonate le simt prea apasatoare Offline #1044 2009-01-19 12:34:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Noi am cumparat o scarita pt chestii din astea. E chiar haioasa si perfecta, avand in vedere ca avem cutii pe sus la cucurigu. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1045 2009-01-19 12:34:46
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55pai nici eu n-am sa le pun la scurs acolo, ca nu-mi place sa se adune apa aia acolo... ziceam ca as putea tine farfuriile uscate acolo . si io-s destul de mititica "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|