|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55-80#1502 2009-01-19 21:44:04
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55simy...nu as putea sa iti zic, dar cred ca e destul de greu cu 3 ex intr-o zi Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #1503 2009-01-19 21:44:18
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55lasati ca si eu veneam de la munca acum cativa ani si eram in autobuz - o chestie rara pentru mine - si o baba foarte ocupata incepe si comenteaza " ca astia tinerii se fac ca nu vad ca oamenii in varsta stau in picioare si nu au nici un pic de respect" si i-am raspuns si eu : " tu te plimbi cu autobuzul ca nu ai treaba, eu sunt obosita ca vin de la munca sa aiba statul bani sa iti plateasca tie pensia" I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1504 2009-01-19 21:45:46
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55
http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #1505 2009-01-19 21:45:57
eu am patit o faza de genul acum cateva veri, eram in autobuz si vroiam sa deschid geamul ca simteam ca mi se face rau..si o baba l-a inchis ca e curent domne (ERA VARAAAAA) si ii zic bine.. si in secunda doi am cazut jos Dragostea nu se stă, se face. Offline #1506 2009-01-19 21:47:31
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55eu am patit o faza aiurea intr-o zi cand am venit cu bunicamea de la spital de la analize...se simtea rau si avea o fata asa palida si statea una pe scaun si o roaga furmos buni dak o lasa sa stea si ea jos si aia cu clanta incepuse sa faca k toate alea k nu o lasa sa stea jos k ce-i trebuie sa se plimbe cu tramvaiul....moama si eu eram in spatele ei, aia nu stia k este cu mine buni si cand o apuc de par si o scol asa frumos de pe scaun, i-am infasurat paru de incheietura mainii....saraca ce-a tipat....dar m-a enervat, pai ce naiba nu a vazut k mai avea putin si murea acolo bunicamea si ea face pe interesanta....eu nu dau la babe aranjate cu tona de ruj pe buze dar la o bunicuta pricajita sau cu sacose multe o las sa stea jos Offline Publicitateloading...
#1507 2009-01-19 21:48:26
ai de capu meu. Sim y Offline #1508 2009-01-19 21:53:39
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55auoleuuuu, ca mi-am adus aminte cu gravidutele...eram la facultate si in metro vad o tipa insarcinata.....luna mare ca avea ditamai burtica...si ma ridic sa o las sa stea jos si stateam cumva in fata scaunului ca sa nu il ia altcineva pana venea ea si tasneste un individ la vreo 5-60 de ani si se aseaza...tipa imi face semn ca nu e nimic dar eu am inceput sa urlu." bine domle dar crezi ca m-am ridicat sa iti dau tie locul? pe strada te uiti dupa pustoaice si aici te ia durerea de picioare? pe femeia asta nu o vezi? nu ai pic de rusine?" s-a ridicat ala pana la urma ca eu nu mai taceam si mi-a zis ca dau din gura ca o moara stricata, i-am zis si eu " stricata e ma-ta!" ma scuzati dar eu sunt o doamna si am nevoie de momente de refulare I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1509 2009-01-19 21:54:52
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55habar nu am unde-i Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #1510 2009-01-19 21:55:34
...are mama o vorba " sunt o doamna ce p...a mea!".... Offline #1511 2009-01-19 21:55:55
off..cred k tu nu te plictisesti niciodata http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #1512 2009-01-19 21:56:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55lucia Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #1513 2009-01-19 21:56:26
http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #1514 2009-01-19 21:58:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55phoa,ma seaca babele la culme Sim y Offline #1515 2009-01-19 22:16:47
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Hello Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1516 2009-01-19 22:17:16
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55biggirl eu prison break am luat de pe retea de la mine din campus. la noi era regula: luni ziua aparea in america, luni seara sau marti cel tarziu era pe retea episodul nou sunt 4 sezoane, or sa mai fie prin aprilie parca ultimele 4.citisem pe undeva. eu ma bag cu iubi la film. va pup ca nu stiu dac mai intru. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1517 2009-01-19 22:18:07
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55hy kdeea Offline #1518 2009-01-19 22:19:44
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55wra Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1519 2009-01-19 22:22:01
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Cred ca toata lumea a avut experiente cu babe . Mie in schimb mi s-a intamplat si sa fiu refuzata cand voiam sa cedez locul Offline #1520 2009-01-19 22:22:48
si nici cine sta cu mine in birou sau in casa.....de fapt, nu imi plac oamenii tristi asa ca...... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|