|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55-99#1863 2009-01-20 13:17:32
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Sa va zic ca am fost si eu la olimpiada o singura data si acela a fost momentul in care mi-am acceptat prostia incomensurabila? Sa va zic? Nu, nu va zic! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1864 2009-01-20 13:18:36
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55si eu am fost la olimpiada de engleza in toti cei 4 ani de liceu si nu eram in clasa de profil da era amuzant chiar,ne distram bine (pe banii scolii) ) free spirit... Offline #1865 2009-01-20 13:21:11
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Jess, ideea e ca peste 1 an nimeni nu mai stie ce ai facut Se uita si ca ai participat, asa incat sunt oarecum relative toate concursurile astea. E si chestie de bagajul de cunostinte pe care il ai dar e si de noroc ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1866 2009-01-20 13:21:30
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55luasem nota f mare atunci la teza, faceam mecanica atunci, cu fortele etc... imi placuse, o intelesesem... si profu a vrut sa ma trimita la olimpiada. Ca sa scap m-am inscris la cea de franceza si trebuie sa recunosc ca franceza stiu mult mai bine decat fizica. In generala faceam cate 2 compuneri pe saptamana, compuneri de 4-6 pag A4, pe care le prezentam pe de rost in fata clasei In liceu, fiind profil real, a trebuit sa invat din greu matematica si fizica pentru a ma descurca. Cu franceza nu m-am strofocat prea mult, e adevarat, caci nu aveam timp, ma duceam la olimpiada doar cu ce stiam si probabil de aceea nu am trecut mai departe de judetene. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1867 2009-01-20 13:24:38
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55E de inteles, atunci. Dar pe mine ma marcheaza oricum ca mai sunt oameni care sa priceapa fizica Pentru mine e ... nu stiu ... n-as putea sa inteleg niciodata cu ce se mananca Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#1868 2009-01-20 13:25:03
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Esti foarte draguta, kdeea. Eh, macar a fost o experienta definitorie pt mine. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1869 2009-01-20 13:25:07
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55in schimb, cu franceza am scapat de o proba la bacalaureat. Adica na, cu sportul nu le aveam, deci trebuia sa aleg un obiect pentru ultima proba scrisa. ca sa nu tocesc economie, geografie si din astea, am ales franceza. Nu a trebuit sa ma pregatesc inainte si m-am descurcat f bine. Cu cat tocisem in anul ala la mate, pot spune ca s-a echilibrat. Faceam cate 15 ore de mate pe saptamana, rezolvam cate o varianta de subiecte pe zi... Acum nu mai stiu aproape nimic. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1870 2009-01-20 13:25:24
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55kdeea, fizica e usoara in comparatie cu chimia ... cel putin pt mine Offline #1871 2009-01-20 13:27:17
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Eu cred ca as fi priceput si mai bine fizica daca aveam alt profesor... e curios, talent am avut mereu la limbi straine, in schimb m-au atras matematica, fizica, chimia... Trigonometria n-am priceput-o niciodata, in rest... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1872 2009-01-20 13:28:00
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Jess Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1873 2009-01-20 13:29:53
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Istoria mi-a mai placut f mult, anatomia... chiar voiam sa dau la medicina "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1874 2009-01-20 13:29:55
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55heimdall, daca esti pe aici. Am sunat eu acum la Adm Fin si mie mi-au zis ca doar la ghiseu se plateste. Ca tb sa merg si eu. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1875 2009-01-20 13:30:04
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55
Sa nu te astepti sa te salut! Offline #1876 2009-01-20 13:30:52
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Ce ai patit, myku? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1877 2009-01-20 13:31:09
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55buna fetelor! azi e o zi extraordinara...ca nu am exameneeeeeeeeee ..de pe 10 ianuarie zilnic am examene si azi e prima zi in care nu am Offline #1878 2009-01-20 13:31:10
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55ce-ai patit,myku? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1879 2009-01-20 13:31:24
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55myku Offline #1880 2009-01-20 13:31:32
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Da, toata chestia asta e de talent si trebuie sa fii nascut efectiv pentru o chestie anume. Sora mea, de exemplu, a terminat facultatea de chimie alimentara si daca ar trebui sa defineasca iubirea, ar zice probabil ca totul e chimie Eu i-as cita pe D. H. Lawrence si pe Hardy si as umple pagini cu axiome despre asta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1881 2009-01-20 13:32:16
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 55Buna, Melany! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|