|
Nu esti logat.
Cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?Pagini: 1 2
#1 2009-01-18 14:23:37
cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?buna!ma gandeam sa deschidem un topic despre cum dam de inteles baietilor nostrii k avem chef de nebunii! la capitolul asta nu prea sunt buna recunosc.. eu una incep sa ma uit pe calculator la filme xxx knd puiu e si el la calculator...avem calculatoarele unul langa altul,ii propun sa ne uitam la un film impreuna...il astept in kmera imbracata in ceva sexy.....nush dak am postat unde trebuia,daca nu e bn rog moderatorii sa il mute sau sa il stearga daca a mai existat cv asemanator pana acum Offline #2 2009-01-18 14:47:54
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?al meu knd e obosit nu are chef...k si mine uneori....f rar:))))) Offline #3 2009-01-18 15:55:50
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?pai...eu nu'l intreb niciodata daca are chef....nici el pe mine,ar suna km ...penibil. Offline #4 2009-01-18 17:33:12
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?pai pur si simplu il saruti &etc ... They can because they think they can. Offline #5 2009-01-18 20:17:21
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?la mine se cunoaste dupa privire se uita la mine si zambeste, stie ce vreau,mai rau e cand e obosit si nu iasa nimic:( iar cand i-a el initiativa vine la mine si stiu ce vrea:))cand se intampla sa treaca ceva timp cum e acum ii spun pur si simplu , mie nu mi se pare nimic penibil sa vb cu el, si ii spun orice, nu am retineri, bine nu era asa la inceput insa cu timpul dupa o relatie de 4 ani mi se pare normal, inainte nu ii ziceam nimic era pus mereu pe nebunii de cate ori aveam ocazia, acum s-a mai schimbat situatia, servici, stres, probleme :(etc.. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-19 23:15:04
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?eu il sarut mai pasional si ii zic: vreau sa facem iubi iubi...si se supune, normal Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-01-19 23:30:06
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?yo ori ma urc p el si il sarut ,,, ori ma miorlai p langa el Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #8 2009-01-19 23:34:24
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?si eu ma mai miorlai si spune sa tac ca ma aude lumea, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #9 2009-01-20 00:48:08Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?Noi oricum stim ca atunci cand ne vedem, ne vedem si pentru sex ma rog, nu ne includ in genul de relatie tipica, d-aia la noi e mai altfel. Dar n-are cum sa nu stie. Mai nou am senzatia ca radiez cand sunt cu el si cand e vorba de sexul dintre noi. N-am cum altfel, prea imi place Offline #10 2009-01-20 10:50:33
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?Noi niciodata n-am discutat asta inainte...facem iubi iubi? sau ai chef? chestii din astea...nu Offline #11 2009-01-20 10:51:25
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?eu nu cred k trebe sa-i dai de inteles .. pur si simplu sari p el .. la mine nici nu prea e nevoie sa-i dau de inteles k vreau, k el oricum are chef mereu Offline #12 2009-01-21 23:28:47
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?* Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-06-05 18:16:57) Offline #13 2009-03-17 20:59:41
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?poi de obicei il privesc senzual si il musc de buza; Offline #14 2009-03-17 21:53:23
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?ii zic hai sa facem si el mie la fel.. bine ca mai incepem si fara sa vorbim, dar in ultima vreme ne zicem.. si ne bufneste rasul bineinteles dar la noi oricum e totul o joaca asa si imi place Offline #15 2009-03-17 22:30:05
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?pai la mine ... incepe sa ma sarute pasional , sau sa ma sarute mai brutal si baga si un zambet pervers , sau ma mangaie pe putza si zice "ahhh" , ma invita la dush , o gasesc cu lumanarele si imbracata sexy , si alte ori ma intreaba "te f*t si io ?" . Ultima oara a fost editat de reparaTot (2009-03-17 22:30:43) free , free , freeeeee ...boring [& horny] club , here i am. Offline #16 2009-03-17 22:39:37
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?Parcă nu aveai parte de sex. Decide-te şi tu. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #17 2009-03-17 22:52:15
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?
citeaza ca sa stim despre cinve vorbesti . free , free , freeeeee ...boring [& horny] club , here i am. Offline #18 2009-03-17 22:53:54
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?Tu. Nu ziceai că nu ai mai făcut-o de luni ?ntregi iar ultima dată, recent, a fost rău? Iar ce descrii tu nu e tocmai rău. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #19 2009-03-17 23:01:33
Re: cum dam de inteles baietilor nostrii ca avem chef de nebunii?
frate tu nu faci diferenta intre a nu avea parte de placere in ultimele luni , si unu care nu are experienta ! free , free , freeeeee ...boring [& horny] club , here i am. Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|