|
Nu esti logat.
Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?#1 2009-01-19 01:57:43
Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?Acum un an si ceva, in urma unui control ginecologic efectuat la o luna jumate dupa nastere am fost diagnosticata cu Trichomonas si Gardnerella. (luate din mizerabila maternitate in care am nascut, fara nici un dubiu) Alaptand, nu am putut face tratamentul complet ci doar am luat niste ovule prescrise de medic. A urmat o pauza dupa aceea alte ovule si in final dupa ce am intarcat copilul, am fost din nou la control, am facut analiza, trichomonasul inca era si am facut tratament la indicatia medicului cu : Fasigin 4 tb doza unica, de repetat si eu si sotul dupa 7 zile, ovule Cervugid si Macmiror si spalaturi cu Tantum Rosa. Dupa terminarea tratamentuli am mai stat doua saptamani si m-am dus la control. Am repetat analiza la secretie, mi-a lucrat-o chiar in fata, i-am explicat medicului despre ce e vorba si ca vreau sa se uite foarte bine, sa-mi zica sigur daca mai am trichomonas sau nu. Mi-a zis fosrte categoric ca nu mai este si ca am doar prezente filamente de candida. Am luat Gynofort apoi timp de trei luni totul a fost foarte bine. Dupa sarbatori, am avut o secretie abundenta si mancarimi, si am crezut ca ar fi candida. Am luat de la mine putere gynozol, flucovim si unguent clotrimazol pana ajungeam la medic, el fiind plecat in strainatate. Ultima oara a fost editat de tzuntzurel (2009-01-19 01:58:33) Offline #2 2009-01-19 12:56:03
Re: Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?eu stiu ca in timpul tratamentului nu ai voie sa faci sex de nici un fel,tocmai pt a nu se transmite boala de la unu la altul....poate de asta iti tot apare si iar apare....alte rasp nu mai am pt intreb tale Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|