|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu niste raspunsuri#1 2009-01-19 11:18:32
Vreau sa aflu niste raspunsuriBuna.Am o nelamurire.Pe data de 3 ianuarie s-a sfarsit menstra.Pe 12 ianuarie dupa un contact sexual cu iubitul meu,care a durat cel mult 2 minute pentru ca am observat ca am inceput sa sangerez,sangele dupa cum am observat eu si mai tin minte era de o culoare rozie,apoi maronie.Ce pot sa inteleg din asta?Sincer nu stiu.De o saptamana urinez foarte des,desi nu beau lichide.Azi-noapte m'am trezit si din somn si am mers la baie.va zic nu am baut aproape deloc lichide ieri si am urinat foarte des,nici nu pot sa mai ies sa ma plimb ca imediat ma trece.Ma poate ajuta cineva cu o parere? Offline #2 2009-01-19 11:22:30
Re: Vreau sa aflu niste raspunsuriParerea mea este ca s-ar putea sa fie o raceala ... si ca ar trebui sa mergi la medic, sa faci niste analize si sa iti dea tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-19 11:26:24
Re: Vreau sa aflu niste raspunsuripoate ai avut o ovulatie mai devreme luna asta si sangeranda...se mai intampla sa sangerezi la ovulatie si eu am patit asa acum cateva luni. Offline #4 2009-01-19 11:36:16
Re: Vreau sa aflu niste raspunsuriNu ma ustura,asta vara am facut un pap...si avema o rana pe col..mi s-a dat ovule si nu stiu daca a trecut.o sa merg saptamana asta sau cealalta la gineco.Credeti-ma ca incerc sa asta vara sa raman insarcinata nu si reusesc.Deci ejaculeaza....de fiecare data daca pot sa zic asa..si degeaba .Imi doresc atat de mult. Offline #5 2009-01-19 12:02:48
Re: Vreau sa aflu niste raspunsuriPhine,parerea mea du-te la gine si fa-ti un control...cat despre faptul ca nu ai ramas de asta vara nu e neaparat un semn rau...eu un an jumate nu am ramas,am ramas acum,cand nici nu ma asteptam dar daca te ingrijoreaza poti vb cu dr tau sa-ti faca ceva teste.ar fii o idee sa iei si ceva vitamine(exact ca acelea care le iei in timpul sarcini,asta i-a spus dr prietenei mele care are aceleasi probleme) Ultima oara a fost editat de LadyRaven (2009-01-19 12:03:46) free spirit... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|