homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un raspuns va rog si eu

#1 2009-01-19 13:18:30

Mateiut
New member
Inregistrat: 2008-12-20

un raspuns va rog si eu

Buna,am fost diagnosticata cu anexita,boala a debutat cu friguri si dureri de burta,am luat tratament cu antibiotice si antiinflamatoare,dar a trecut o luna de zile si frigurile nu ma mai lasa.Doresc sa stiu daca frigurile sunt de la anexita sau de la altceva.Va multumesc din suflet.Tin sa mentionez ca analizele de sange sunt bune doar sideremia mi-a iesit marita 180.

#2 2009-01-19 21:18:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: un raspuns va rog si eu

anexita a debutat cu friguri pentru ca mai mult ca sigur aveai febra...odata rezolvata anexita, febra a disparut, frisoanele nu se mai justifica
sideremia aia mare nu a pus pe ginduri medicul de familie?
hemoglobina cum e?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-03-13 20:26:05

Mateiut
New member

Draga Doctressa ,doctora mea de familie a spus ca sideremia este mare probabil deoarece am mancat ceva cu fier,intr-adevar am luat ulei de primula cu fier in urma cu o luna si de acolo sideremia marita.Dar si la fetita mea de 6 ani i-a iesit foarte mare sideremia si anume 168,nu stiu ce sa cred de unde valorile astea marite si ce poate sa insemne.Hemoglobina este de 13,4,in limitele normale.Daca ma puteti lamuri si pe mine cu sideremia,ca ma cam sperie valorile.Va multumesc mult.

#4 2009-03-13 23:39:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mateiut i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-03-14 09:46:25

Mateiut
New member

mersi frumos

Publicitate

loading...

#6 2009-03-18 08:36:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Mateiut a scris:

Draga Doctressa ,doctora mea de familie a spus ca sideremia este mare probabil deoarece am mancat ceva cu fier,intr-adevar am luat ulei de primula cu fier in urma cu o luna si de acolo sideremia marita.Dar si la fetita mea de 6 ani i-a iesit foarte mare sideremia si anume 168,nu stiu ce sa cred de unde valorile astea marite si ce poate sa insemne.Hemoglobina este de 13,4,in limitele normale.Daca ma puteti lamuri si pe mine cu sideremia,ca ma cam sperie valorile.Va multumesc mult.

sincer cred ca ar trebui sa te mergi la hematolog si sa cauti cauza....neaparat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2009-03-19 15:10:44

Mateiut
New member

la hematolog? Dar credeti ca poate fi ceva grav? :f?rv?nad:Daca toate celelalte analize sunt in limitele normale credeti ca poate fi ceva in neregula?Oricum la hematolog imi trebuie trimitere de la medicul de familie si cand am fost cu analizele a zis ca nu e nimic,chiar am intrebat-o despre sideremia marita si s-a mirat si dansa.Ooff nu stiu ce sa fac si sunt foarte speriata fiindca si la micuta mea i-a iesit tot mare sideremia.

Ultima oara a fost editat de Mateiut (2009-03-19 15:34:19)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.