homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efectul anticonceptionalelor dupa intrerupere-2

#20 2009-01-20 11:45:37

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Efectul anticonceptionalelor dupa intrerupere

Lucrezi intr-un mediu expus, la cate boli fac copii.
De medici ...eu am dat peste niste podoabe.....care imi vedea numai rani pe col, ma speriase ca am HPV (aveam inflamatie pelviana din cauza candidozei), l-am luat pe sotul meu la trei pazeste ca cine stie ce a facut si pe unde a fost....
Am facut testul HPV ca sa constat ca nu am infectie cu HPV, nici chlamidia, ureaplasma, mycoplasma, sifilis, HIV.
Doar doctorei i se parea ca le am.... mad Ma dusem si eu la ginecolog ca vezi Doamne e mai priceput....la ce ce priceput era ma diagnosticase cu sterilitate  yikes

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#21 2009-01-20 12:21:20

mihaela03
New member
Inregistrat: 2008-05-15

Juli a scris:

Lucrezi intr-un mediu expus, la cate boli fac copii.
De medici ...eu am dat peste niste podoabe.....care imi vedea numai rani pe col, ma speriase ca am HPV (aveam inflamatie pelviana din cauza candidozei), l-am luat pe sotul meu la trei pazeste ca cine stie ce a facut si pe unde a fost....
Am facut testul HPV ca sa constat ca nu am infectie cu HPV, nici chlamidia, ureaplasma, mycoplasma, sifilis, HIV.
Doar doctorei i se parea ca le am.... mad Ma dusem si eu la ginecolog ca vezi Doamne e mai priceput....la ce ce priceput era ma diagnosticase cu sterilitate  yikes

da, a fost un pic riscant mediul, culmea ca nu am avut nici un fel de boala in sarcina, desi erau inclusiv colegii profesori gripati in jurul meu! bine ca am scapat  signof10 la mine a mers zicala ca de femeia gravida nu se prind bolile tummenupp

hm, mi-am adus aminte acum ca am citit pe un forum despre un dr care le spunea pacientelor ca au rani pe col si le trimitea sa se trateze cu medicamente naturiste sau ceva de genul la o cunostinta de-a ei (era o femeie) si faceau in felul asta bani amandoi, dr cu consultatiile, cealalta persoana cu medicamentele storstark;                                                                                                             
eu n-am avut probleme de genul asta nici inainte de sarcina, nici in timpul ei, doar dupa ce am nascut am fost tentata sa mai cer parerea unui ginecolog (mi se desfacuse epiziotomia si el a zis ca nu ma coase, ca nu are rost, ca se vindeca si fara cusatura), dar cand am vazut ca nu imi cere alti bani (am mai fost apoi la cateva controale sumare sa vada cum se vindeca) am avut incredere si am mers pe mana lui ... a avut dreptate buga

#22 2009-01-20 14:55:50

Juli
Hero member

Tare cu dr ala si naturistul, isi imparteau castigul....ce neseriosi.
A mea imi punea atatea diagnostice pt care trebuia sa vin la analize, controale, teste, deci in concluzie bani. Lucra la un centru medical si uite asa sporea veniturile celor de acolo. Poate era platita si in functie de asta.
Din cate am citit nu e singura care face asa, din pacate pt noi.

#23 2009-01-26 18:04:07

jolie17
New member
Inregistrat: 2008-03-20

Buna fetelor! Am intrat sa va spun ca am fost la dr si mi-a dat sa fac mai multe analize:

analize homonale in zilele 7, 14 si 21
analize pt glanda tiroida
tb sa ma duc sa fac histerosalpingografie dar deocamdata caut substanta Omnipaque pt care tb sa o cumpar eu si nu o gasesc! Daca stiti vreo farmacie care o are, va rog sa ma anuntati.
sotului i-a dat sa faca spermograma (mergem miercuri seara)

In plus, mi-a luat analiza pt secretie si papanicolau; am facut eco si e ok totul. Ma costa totul vvreo 15 mil, dar asta e. Tb sa vedem unde e buba. Sper sa fie totul ok. Dr. mi-a promis ca rezolvam si problema cu bebe:)

#24 2009-01-27 09:54:34

Juli
Hero member

Jolie, mult succes si sa fie bine totul.
Intr-adevar, analizele sunt scumpe, dar avand in vedere ca ai ceva timp de cand incerci....trebuie sa le faci.
Ar trebui sa-ti faci si toxoplasma, CMV, clamidia, ureaplasma. Unele pot influenta negativ fertilitatea, altele pot afecta sarcina.

Publicitate

loading...

#25 2009-01-27 14:33:00

jolie17
New member
Inregistrat: 2008-03-20

Juli, analizele de care zici tu le-am facut in vara si au iesit toate ok. Sincer iti spun ca imi doresc sa aisa ceva aiurea la analizele astea, macar sa stiu ca e o cauza pe care o pot trata.
Am gasit si Omnipaque si maine dimineata ma duc pt histero...Tot maine merge si sotul pentru spermograma. smile

Ultima oara a fost editat de jolie17 (2009-01-27 14:33:57)

#26 2009-01-27 14:38:14

Juli
Hero member

Las' ca-i bine ca nu au iesit prost. Mai vezi cu investigatiile, poate sunt probleme hormonale sau din cauza vreunei anexite. Succes maine!
Sa ne tii la curent. Daca vrei esti asteptata la aspirante, la topicul de infertilitate  smile

#27 2009-01-27 14:42:18

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

yikes  nuuu de infertilitate, ci de fertilitate!  smile  Jolie, e ultima categorie de pe pagina: "Intrebari despre Fertilitate" .Te asteptam sa ne spui rezultatele investigatiilor...  smile

#28 2009-01-27 15:23:06

Juli
Hero member

Scuze, sunt ametita  big_smile
dar cred ca mi s-au marit si dioptriile  wow

#29 2009-01-27 15:47:10

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

nu-i bai!  :k?ra:
suna mai bine fertilitate lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.