homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pllaning

#1 2009-01-19 14:08:57

utilizatoare
Membru
Inregistrat: 2009-01-19

pllaning

Buna! Sunt noua pe forum si am si eu o intrebare pt.D-na Evelyn.
In cadrul unei consultatii pt a-mi recomanda contraceptivele potrivite se fac si toate analizele necesare (test Papanicolau,analize etc) sau consultatie e doar un dialog?Multumesc!

#2 2009-01-19 14:22:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pllaning

Aceste analize nu se fac la planning ... Consultatia la planning consta intr-o discutie ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-21 17:17:13

utilizatoare
Membru

ok.multumesc f.mult!,desi banuiam.Dar totusi, in urma acestei discutii chiar se poate recomanda tipul de anticonceptional potrivit?daca organismul are reactii adverse la acea pastila?sau daca pacienta are chisturi ovariene de care nu stie?Banuiesc ca inainte trebuiesc facute o serie de analize si abia apoi se hotaraste de comun acord ceea ce i se potrivste.Nu??

#4 2009-01-21 17:35:18

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

nu. medicul de la planning iti recomanda pastilele care considera ca ti se potrivesc din dialogul pe care il poarta cu tine. trebuie sa te astepti la multe intrebari despre starea de sanatate a ta si a familiei tale. de asemenea, daca te stii suspecta de vreo boala sau altceva trebuie neaparat sa ii spui medicului.
referitor la chsturi ovariene si alte reactii. se recomanda sa iti faci analizele macar o data pe an si sa mergi la ginecolog o data la 6 luni (asta nu numai daca iei pastile, orice femeie ar trebui sa respecte asta)
cat timp nu apar schimbari  si nu te simti rau de la ele poti sa le iei linistita. trebuie insa sa stii ca in primele 3 luni de administrare s-ar putea sa ai unele stari de rau, dureri de cap, ameteli, dureri de burta, de sani. si eu le-am simtit un pic, dar dupa 3 luni a fost foarte ok.

#5 2009-01-24 13:58:35

utilizatoare
Membru

k.am inteles.sarumana. smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.