|
Nu esti logat.
Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((-2#20 2009-01-23 13:32:28
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((mai dar nu am generalizat , si nu cred ca acolo nu sunt si doctori buni , noi am avut o experienta neplacuta , tu din fericire una placuta , in sensul ca ai dat peste un doc. bun , Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 13:37:35) Offline #21 2009-01-23 14:27:17
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((stai linistita tttttt am vazut mesajul lui ramonax ...dar fiecare cu parerea lui ...cu experienta lui ...io nu dau in cap nimanui ...si mai ales nu m-am referit la tine in niciun caz ..... eu cred ce vreau si voi la fel ...degeaba mi-ai bagat mesajul asta in fata ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #22 2009-01-23 14:41:10
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((ok, nu sari la cearta acum , nu ti-am bagat nimic in fata , apoi am vazut ca ai raspuns si acolo , daca ai fost atenta eu am scris : " scuze daca am fost nervoasa , dar numai cand aud de medlife mi se ridica parul in cap....." Offline #23 2009-01-23 23:06:28
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((pe mine prea putin ma intereseaza de med life ....iti dai seama k dak imi ies analizele diferit fata de celelalte iese un scandal de toata frumusetea ...cat despre dr meu .....atata timp cat eu sunt multumita de el ...altceva nu mai conteaza ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #24 2009-01-24 11:29:29
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((Off..mai fetelor, mie imi pare rau ca ati ajuns la altercatii...Valy...acum nu ne mai ramane nimic de facut decat sa asteptam....eu trebuia sa-mi iau deja Pap-ul, dar vad ca se lasa asteptat...Spune-mi si mie daca ti-au iesit la fel ca cele dinainte analizele(adica bine) sau nu....atat...bafta tuturor:* Today, everything's OK! Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-24 14:36:25
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((da normal k iti zik .....stai linistita nimeni nu s-a certat cu nimeni ....da asteptarea asta ne omoara ......lasa k o sa fie bn ...sa speram totusi ..be the best ...fuck the rest )) Offline #26 2009-01-26 09:35:14
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:(("stai linistita nimeni nu s-a certat cu nimeni" - sunt de acord, nu suntem noi chiar asa de sensibile Offline #27 2009-11-16 12:04:56
Re: Medlife-analize gresite!!??A patit cineva!!Disperata:((Ariciuta, vad ca ai inceput acest topic acum un an... Pana la urma cum au fost analizele? ai repetat in alta parte? S-a facut lumina? Spun asta pt ca eu am abonament la Medlife si as vrea sa stiu... Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|