|
Nu esti logat.
Cosmar: Varicela#1 2009-01-20 00:27:28
Cosmar: VaricelaAcum 5 zile am observat o umflatura rosie sub barbie, pe gat, si crezand ca e cos prima data si avand obiceiul asta, am umblat putin la ea, pt ca mi se parea destul de mare sa nu las asa. Doar ca a doua zi de dimineata, au inceput sa apara cateva pe maini si pe marginea fetei.. plus simptomele din acele zile (durerile de cap, temperatura, febra musculara, etc.), diagnostic simplu : varsat de vant. Chestia de sub barbie s-a dovedit a fi cea mai mare bubita aparuta... oare va ramane semn? Offline #2 2009-01-20 00:30:23
Re: Cosmar: Varicelaeu stiu ca mie imi spuneau ai mei sa nu umblu la bubite ca raman semne. deci nu ai altceva de facut decat sa le lasi in pace, sa treaca de la sine... iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-01-20 00:33:59
Re: Cosmar: VaricelaStiu, aud asta de la fiecare persoana cu care vorbesc (no exceptions!) si surprinzator, am trecut de perioada grea in care mai bine te dadeai cu capul de pereti decat sa suporti mancarimea... si am stat fara sa ating nimic doar pt ca m-a speriat foarte tare cand am aflat ca daca raman semne, unele sunt pe viata. Offline #4 2009-01-20 00:36:58
Re: Cosmar: Varicelaasa este, semnele sunt pe viata. oricum daca nu ai umblat la ele si nu te-ai scarpinat nu cred ca are cum sa ramana vreun semn iubesc si sunt iubita Offline #5 2009-01-20 01:04:51
Re: Cosmar: Variceladar nu te dai cu nik ? Publicitateloading...
#6 2009-01-20 12:08:18
Re: Cosmar: Varicelahttp://forum.anticonceptionale.ro/t1733 … ela--.html - poate te mai ajuta ce au mai scris fetele aici Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-01-20 12:08:32) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2009-01-20 14:37:52
Re: Cosmar: Varicelaumbii la ele pt ca te mananca... mixtura ajuta mai mult sau mai putin. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #8 2009-01-21 14:47:47
Re: Cosmar: Varicelava multumesc pt sfaturile pt mancarime. Am trecut cu bine de zilele alea Offline #9 2009-01-21 15:43:59
Re: Cosmar: Varicelae f bun orice contine aloe. eu cand am avut mi-am dat in locurile unde mi se rupsesera cojile idioatr, mai ales pe fata, si nu mi-a ramas decat un singur semn undeva pe frunte; in rest nimic (era un fel de spray cu aloe, se numea "first", nu prea as zice firma, sa nu considere reclama:) ) Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #10 2009-01-21 16:27:38
Re: Cosmar: Varicelalasa-le in pace ca nu-ti raman urme. eu am scapat fara urme dar prietenului meu i-au ramas cicatrici pe fata, nu s-a scarpinat dar i s-au rupt in somn "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #11 2009-01-21 18:26:34
Re: Cosmar: Varicelaah, deci faptul ca dorm fara sa ma misc aproape deloc in somn - de grija, in ultima saptamana - e un lucru bun, nu ? Offline #12 2009-03-19 16:12:59
Re: Cosmar: VaricelaDraga Crimson Color, sint in aceeasi situatie disperata in care ai fost si tu acum 2 luni...ce ti s+a intamplat intre timp_ eu sint in ziua a 7-a de varicela; am dat cu prea multa solutie mentolata cu talc si am cateva cruste, sub care nush daca s-au uscat bine bubitele, dar nu prea cred...Unele cojite s-au rupt accidental cand am tras haine pe mine, altele, in somn..pt ca am indraznit sa ma culc si pe o parte... TE rog mult, scrie-mi ce pot sa fac ca sa nu raman cu semne foarte grave... Offline #13 2011-06-22 16:08:24
Re: Cosmar: Varicelasi eu am av varsat d evant aku 1 luna .nu amm scarpinat nik dar pe fata mi au rams cicatrici.ce se poate face in acest caz?cum sa fac s dispara?ce metode sunt? Offline #14 2011-06-22 16:23:37
Re: Cosmar: Varicelan-ai ce face, se mai estompeaza in timp "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #15 2011-06-22 17:03:38
Re: Cosmar: Varicelanu prea cred ca ai ce sa le faci, eu am facut varicela cand eram mica si mi-a ramas un semn pe picior si inca se vede. a ramas ca un punct alb. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #16 2011-06-22 17:07:20
Re: Cosmar: Varicela
poti sa iti aplici comprese cu ceai de musetel si o crema de galbenele seara,inainte de culcare Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-06-22 17:08:27) Offline #17 2011-06-23 11:32:29
Re: Cosmar: VaricelaDepinde cat de mari sunt semnele. Mie mi-au disparut in timp, unele dintre ele, altele n-au disparut, dar nu se mai vad ca la inceput. La mine oricum au trecut destui ani de cand am avut. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|