homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosmar: Varicela

#1 2009-01-20 00:27:28

crimson_color
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

Cosmar: Varicela

Acum 5 zile am observat o umflatura rosie sub barbie, pe gat, si crezand ca e cos prima data si avand obiceiul asta, am umblat putin la ea, pt ca mi se parea destul de mare sa nu las asa. Doar ca a doua zi de dimineata, au inceput sa apara cateva pe maini si pe marginea fetei.. plus simptomele din acele zile (durerile de cap, temperatura, febra musculara, etc.), diagnostic simplu : varsat de vant.  Chestia de sub barbie s-a dovedit a fi cea mai mare bubita aparuta... oare va ramane semn?
Una peste alta, am trecut de parioada aceea de 2-3 zile in care te mananca de iti vine sa te dai cu capul de pereti.
Acum..eu sunt foarte ingrijorata in privinta semnelor care ar putea sa ramana... pe corp nu am exagerat de multe, pe brate si picioare, nici atat, gen 9-10 imprastiate pe ici-colo... pe fata insa, unde incep sa apara prima data, mi se par cele mai multe (sper doar sa mi se pare). Nu mai stiu pe nimeni care sa-si mai aduca aminte cum era cand a facut...
Vroaim sa stiu cu ce trebuie sa dau sa ma asigur ca nu lasa semne... Si cand trebuie sa dau? Acum de-abia au inceput sa se usuce. Ar trebui de acum?... Si in cat timp se vindeca semnele, incat sa pot sa ies din casa cu o fata macar prezentabila?  grater

#2 2009-01-20 00:30:23

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Cosmar: Varicela

eu stiu ca mie imi spuneau ai mei sa nu umblu la bubite ca raman semne. deci nu ai altceva de facut decat sa le lasi in pace, sa treaca de la sine...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2009-01-20 00:33:59

crimson_color
Membru

Stiu, aud asta de la fiecare persoana cu care vorbesc (no exceptions!) si surprinzator, am trecut de perioada grea in care mai bine te dadeai cu capul de pereti decat sa suporti mancarimea... si am stat fara sa ating nimic doar pt ca m-a speriat foarte tare cand am aflat ca daca raman semne, unele sunt pe viata.

#4 2009-01-20 00:36:58

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa

asa este, semnele sunt pe viata. oricum daca nu ai umblat la ele si nu te-ai scarpinat nu cred ca are cum sa ramana vreun semn

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#5 2009-01-20 01:04:51

skumpi
Vizitator

dar nu te dai cu nik ?
cand am avut varicela mie mi`a dat mixtura mentolata`... mai alina durerea...
sa nu le bazai k ramai cu semn
eu am o minunatie de semn fix in frunte...intre sprancene lol
asa ca dak le lasi in pace...te lasa si ele lol

Publicitate

loading...

#6 2009-01-20 12:08:18

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

http://forum.anticonceptionale.ro/t1733 … ela--.html - poate te mai ajuta ce au mai scris fetele aici

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-01-20 12:08:32)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2009-01-20 14:37:52

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

umbii  la ele pt ca te mananca... mixtura ajuta mai mult sau mai putin.
te sfatuiesc sa iei un antihistaminic, oricare, de la farmacie si o sa fie bine, nu o sa te mai manance.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#8 2009-01-21 14:47:47

crimson_color
Membru

va multumesc pt sfaturile pt mancarime. Am trecut cu bine de zilele alea
da, am incercat cu mixtura mentolata. Acum nu ma ma mananca, sunt deja la a 7-a zi si incep sa se formeze cojitele. Acum sa inteleg ca le las sa cada singure. Am o crema cu aloe si propolis pt refacerea pielii, dar banuiesc ca asta dupa ce cad cijitele o sa ajute, nu?

#9 2009-01-21 15:43:59

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

e f bun orice contine aloe. eu cand am avut mi-am dat in locurile unde mi se rupsesera cojile idioatr, mai ales pe fata, si nu mi-a ramas decat un singur semn undeva pe frunte; in rest nimic big_smile  (era un fel de spray cu aloe, se numea "first", nu prea as zice firma, sa nu considere reclama:)  )

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#10 2009-01-21 16:27:38

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

lasa-le in pace ca nu-ti raman urme. eu am scapat fara urme dar prietenului meu i-au ramas cicatrici pe fata, nu s-a scarpinat dar i s-au rupt in somn

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#11 2009-01-21 18:26:34

crimson_color
Membru

ah, deci faptul ca dorm fara sa ma misc aproape deloc in somn - de grija, in ultima saptamana - e un lucru bun, nu ? lol

#12 2009-03-19 16:12:59

Sunny
Membru
Inregistrat: 2009-03-19

Draga Crimson Color, sint in aceeasi situatie disperata in care ai fost si tu acum 2 luni...ce ti s+a intamplat intre timp_ eu sint in ziua a 7-a de varicela; am dat cu prea multa solutie mentolata cu talc si am cateva cruste, sub care nush daca s-au uscat bine bubitele, dar nu prea cred...Unele cojite s-au rupt accidental cand am tras haine pe mine, altele, in somn..pt ca am indraznit sa ma culc si pe o parte... TE rog mult, scrie-mi ce pot sa fac ca sa nu raman cu semne foarte grave...

#13 2011-06-22 16:08:24

alesxia
New member
Inregistrat: 2010-01-13

si eu am av varsat d evant aku 1 luna .nu amm scarpinat nik dar pe fata mi au rams cicatrici.ce se poate face in acest caz?cum sa fac s dispara?ce metode sunt?

#14 2011-06-22 16:23:37

alinda
Diamond member

n-ai ce face, se mai estompeaza in timp

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#15 2011-06-22 17:03:38

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu prea cred ca ai ce sa le faci, eu am facut varicela cand eram mica si mi-a ramas un semn pe picior si inca se vede. a ramas ca un punct alb.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#16 2011-06-22 17:07:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

alesxia a scris:

si eu am av varsat d evant aku 1 luna .nu amm scarpinat nik dar pe fata mi au rams cicatrici.ce se poate face in acest caz?cum sa fac s dispara?ce metode sunt?

poti sa iti aplici comprese cu ceai de musetel si o crema de galbenele seara,inainte de culcare smile
insa nu te astepta sa iti dispara peste noapte,dureaza ceva timp.

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-06-22 17:08:27)

#17 2011-06-23 11:32:29

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Depinde cat de mari sunt semnele. Mie mi-au disparut in timp, unele dintre ele, altele n-au disparut, dar nu se mai vad ca la inceput. La mine oricum au trecut destui ani de cand am avut.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.