homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire

#1 2009-01-20 09:34:38

roxanne27
New member
Inregistrat: 2009-01-20

nedumerire

Buna, tuturor..am o nedumerire si poate puteti sa ma lamuriti..
Am inceput o relatie cu un tip in urma cu 2 luni,dupa o luna am simtit ca e momentul sa facem dragoste...a fost bine, el nu se mai satura de mine,in schimb eu...(veneam dupa o pauza de 1 si jumatate fara a avea relatii sexuale cu cineva) m-am simtit bine si doar atat..nimic spectaculos.M-am gandit ca e ceva normal si e doar o chestiune de timp,pana voi simti placerea aia intensa,,trebuia doar sa ma obisnuiesc cu el,sa ne cunoastem mai bine,,sa descoperim ce ii place /displace fiecaruia.
  Si a venit Craciunul..in seara respectiva am baut vreo 2 pahare cu vin (ceea ce este mult pt mine,nefiind obisnuita sa beau,decat f.rar,la ocazii speciale si f putin-mai mult sa degust).In fine..cert este ca am ajuns impreuna acasa si iubitul meu a vrut sa facem dragoste..am inceput sa ne sarutam,sa ne atingem,dar eu nu simteam aproape nimic..simturile parca imi erau adormite.Am continuat in speranta,ca ..."pofta vine mancand"smile.Dar, din pacate nu a venit si am fost nevoita sa-i spun ca nu simt nimic.Poate am fost putin prea dura,dar nu am vrut sa ma prefac ca totul e ok,cand nu era cazul...L-am rugat sa nu se supere,a spus ca a inteles si ne-am culcat(nu prea am inchis un ochi toata noaptea).
   IN fine,a doua zi era suparat si mi-a cerut o explicatie,dupa ce am insistat sa aflu motivul pentru care era atat de ganditor..nu am putut sa-i ofer nicio explicatie,nu pt ca nu am vrut,ci pentru ca nici eu nu intelegeam ce s-a intamplat.(ma gandeam ca e un caz izolat,pe fondul oboselii sau ceva de genul asta).
  Am trecut peste,am facut dragoste ulterior...problema ca in noaptea de Revelion,am baut din nou,in jur de 2 pahare cu vin..ma luase un pic ameteala si m-am oprit.Ajunsi,din nou acasa, aceeasi problema...nu eram buna de nimic, aveam si o durere de cap care ma sacaia putin...ideea e ca el a sugerat sa renuntam si sa ne culcam.A doua zi nu a mai mentionat nimic.
  In momentul de fata ne-am despartit..una dintre cauze fiind si acest episod de care v-am povestit.( a fost ranit in amorul propriu)
  Este posibil,ca nefiind obisnuita sa consum alcool..2 pahare cu vin..sa fi fost suficiente pentru a-mi adormi simturile?
  Stiu ca, doar alcoolul consumat in exces poate avea acest efect..dar o cantitate atat de mica(2-3 pahare) poate fi luata in considerare ca si cauza pentru lipsa mea de...reactie?
   Sper ca nu v-am plictisit,multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca ceea ce am scris..si imi cer scuze ca am scris atat de mult ,dar am incercat, pe cat posibil, sa expun lucrurile  pentru a putea fi intelese cat mai bine.
   Cine stie,,poate primesc un raspuns,care ma va ajuta..o zi buna tuturor

#2 2009-01-20 09:39:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: nedumerire

Da, e posibil, mai ales daca zici ca nu esti obisnuita sa bei alcool. Explica-i prietenului tau, ca nu e un capat de tara. Si eu patesc la fel, dupa o anumita cantitate de alcool sunt oarecum excitata, dar nu pot ajunge nicicum la orgasm si la un moment dat chiar nu mai simt nimic... cred ca e normal.

#3 2009-01-20 15:12:40

roxanne27
New member

Am discutat cu iubitul meu (de fapt,fost iubit,acum) si i-am spus ca nu am vrut sa-l ranesc, pur si simplu,am fost sincera si am recunoscut ca nu simt nimic..explicatia pe care i-am dat-o (posibilitatea ca alcoolul sa fie cauza problemei) nu l-a multumit,de fapt,nici nu a crezut-o.
  Ideea este ,ca el nu  poate sa treaca peste aceasta experienta,care i-a ranit orgoliul masculin..pentru el e chiar un capat de tara.

#4 2009-01-20 15:19:13

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

o doamne.... la mine sunt zile in care chiar nu am chef si iubi are si eu nu ma atrage si nu simt ca trebe s afac si pt asta nu se supara, cred ca ar trebui sa tina si de el , si sa te inteleaga

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#5 2009-01-20 15:20:09

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

ps si la ei e aceeasi chestie,,,,,daca beau nu mai sunt in stare asa cum ar fio daca ar fi treji....eu odata am incercat cu iubi adik el a vrut cand era beat:)) si nu s-a terminat wink))))))

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Publicitate

loading...

#6 2009-01-20 15:52:52

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

am patit si eu asta e sa mai intampla eream cu iubu meu si erea cam beat de fapt un pic mai mult e bine k se imbata fff rar,eream in pat ne sarutam,mangaiam si eu si el vruiam sa o facem ,dar din pacate el nu putea prea sa faca prea  multe si   a adormit intre timp si eu nu m am suparat,l am luat in brate si m am culcat langa el ,asta nu e un motiv sau o scuza sa va despartiti  in cel mai rau caz  putea sa se supere dar nici asa  k se poate intmpla sa nu poata el la asta nu sa gandit dk era el in locul tau si nu putea sa se term ,u trb sa te sup  e egoist si se gandeste numai la el

#7 2009-01-20 16:03:33

Emma21
New member
Inregistrat: 2009-01-17

Draga mea, uite ce cred eu, analizand cele spuse de tine: Comportamentul lui poate avea 2 cauze: ori a simtit ca nu va potriviti, iar intamplarile de care s-a legat sunt doar pretexte (si daca e asa, e mai bine ca s-a intamplat in timp util, adica nu a trecut prea multa vreme ca sa te atasezi prea mult...si sa fie apoi mai greu), ori e asa cum a spus el, ca i-ai ranit orgoliul. In cazul acesta, nu ai de ce sa regreti sau sa iti faci mustrari de constiinta. Asta spune multe despre el si daca nu s-ar fi intamplat acum sa iti dovedeasca cat de mare si de important este orgoliul lui, ar fi facut-o cu siguranta candva, mai tarziu, ceea ce era mai rau. Asa ca...tu, ai facut ce trebuia, l-ai sunat, ai incercat sa vb cu el, sa ii explici...dar daca el nu poate sa treaca peste, e un mare semn de intrebare. Mergi mai departe si nu te mai uita in spate, tu nu ai gresit cu absolut nimic, din punctul meu de vedere, pentru ca fiecare dintre cei doi, intr-un cuplu, pot avea momente si momente....dar celalalt trebuie sa inteleaga....de aceea o relatie care nu se bazeaza pe intelegere....mai bine nu mai e relatie. Cred ca am spus destul...pot continua o vesncie pe acest subiect...dar nu vreau sa exagerez.

Mesajul meu e menit sa te incurajeze, sa mergi mai departe, sa cauti un partener care sa te iubeasca, sa te respecte si sa te inteleaga. te pup si mult succes!  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Emma21 (2009-01-20 16:06:12)

Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate.

#8 2009-01-21 10:54:17

roxanne27
New member

Va multumesc tuturor,ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti,iar mesajele voastre chiar m-au ajutat.Eram foarte preocupata de gandul ca am gresit destul de mult in inceputul asta de relatie si am vrut sa stiu daca ceea ce s-a intamplat intre mine si respectivul barbat era chiar de nedepasit.
  Probabil,asa cum a spus si tu,Emma...nu ne potriveam si mai bine ca s-a intamplat asa,acum si nu mai tarziu,cand m-as fi atasat mai mult..
  Desi,recunosc,ca de-abia acum realizez ca tin destul de mult la el..dar,daca nu am putut sa trecem peste aceasta "problema"..inseamna ca ceea ce exista intre noi nu era suficient de puternic.

#9 2009-01-21 11:04:31

heimdall
Diamond member

Roxanne, in niciun caz asta nu e motiv de despartire, ce te-ai fi facut daca ai fi avut o problema de sanatate si n-ati fi putut sa faceti sex un timp ? Parerea mea e ca omul cauta un pretext sa plece, nicio persoana normala care te iubeste nu s-ar fi comportat asa. Sigur o sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa te iubeasca cu adevarat.

#10 2009-01-21 11:11:19

roxanne27
New member

Cu siguranta,ca voi gasi asa ceva,Heimdall...sunt o persoana care reuseste de fiecare data sa iasa dintr-o situatie grea..Am prieteni care tin mult la mine,am o familie frumoasa si sunt constienta ca sunt o persoana foarte norocoasa.Dar,mai sunt momente de genul asta (inevitabile,de altfel),cand increderea in mine se mai clatina putin..mai ales,daca este vorba despre un barbat la care tin.
In fine..i'll keep smiling and everything will be better.

#11 2009-01-21 11:18:25

heimdall
Diamond member

Ma bucur ca gandesti asa si ca esti optimista  applause
Te asteptam la Discutii diverse sa mai stam de vorba daca vrei smile

#12 2009-01-21 11:24:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

oana16 ai warn pt needitarea mesajelor 4 si 5. ai un pic de vechime pe forum si ar trebui sa cunosti regulamentul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.