|
Nu esti logat.
Nedumerire#1 2009-01-20 09:34:38
nedumerireBuna, tuturor..am o nedumerire si poate puteti sa ma lamuriti.. Offline #2 2009-01-20 09:39:10
Re: nedumerireDa, e posibil, mai ales daca zici ca nu esti obisnuita sa bei alcool. Explica-i prietenului tau, ca nu e un capat de tara. Si eu patesc la fel, dupa o anumita cantitate de alcool sunt oarecum excitata, dar nu pot ajunge nicicum la orgasm si la un moment dat chiar nu mai simt nimic... cred ca e normal. Offline #3 2009-01-20 15:12:40
Re: nedumerireAm discutat cu iubitul meu (de fapt,fost iubit,acum) si i-am spus ca nu am vrut sa-l ranesc, pur si simplu,am fost sincera si am recunoscut ca nu simt nimic..explicatia pe care i-am dat-o (posibilitatea ca alcoolul sa fie cauza problemei) nu l-a multumit,de fapt,nici nu a crezut-o. Offline #4 2009-01-20 15:19:13
Re: nedumerireo doamne.... la mine sunt zile in care chiar nu am chef si iubi are si eu nu ma atrage si nu simt ca trebe s afac si pt asta nu se supara, cred ca ar trebui sa tina si de el , si sa te inteleaga Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #5 2009-01-20 15:20:09
Re: nedumerireps si la ei e aceeasi chestie,,,,,daca beau nu mai sunt in stare asa cum ar fio daca ar fi treji....eu odata am incercat cu iubi adik el a vrut cand era beat:)) si nu s-a terminat )))))) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-20 15:52:52
Re: nedumeriream patit si eu asta e sa mai intampla eream cu iubu meu si erea cam beat de fapt un pic mai mult e bine k se imbata fff rar,eream in pat ne sarutam,mangaiam si eu si el vruiam sa o facem ,dar din pacate el nu putea prea sa faca prea multe si a adormit intre timp si eu nu m am suparat,l am luat in brate si m am culcat langa el ,asta nu e un motiv sau o scuza sa va despartiti in cel mai rau caz putea sa se supere dar nici asa k se poate intmpla sa nu poata el la asta nu sa gandit dk era el in locul tau si nu putea sa se term ,u trb sa te sup e egoist si se gandeste numai la el Offline #7 2009-01-20 16:03:33
Re: nedumerireDraga mea, uite ce cred eu, analizand cele spuse de tine: Comportamentul lui poate avea 2 cauze: ori a simtit ca nu va potriviti, iar intamplarile de care s-a legat sunt doar pretexte (si daca e asa, e mai bine ca s-a intamplat in timp util, adica nu a trecut prea multa vreme ca sa te atasezi prea mult...si sa fie apoi mai greu), ori e asa cum a spus el, ca i-ai ranit orgoliul. In cazul acesta, nu ai de ce sa regreti sau sa iti faci mustrari de constiinta. Asta spune multe despre el si daca nu s-ar fi intamplat acum sa iti dovedeasca cat de mare si de important este orgoliul lui, ar fi facut-o cu siguranta candva, mai tarziu, ceea ce era mai rau. Asa ca...tu, ai facut ce trebuia, l-ai sunat, ai incercat sa vb cu el, sa ii explici...dar daca el nu poate sa treaca peste, e un mare semn de intrebare. Mergi mai departe si nu te mai uita in spate, tu nu ai gresit cu absolut nimic, din punctul meu de vedere, pentru ca fiecare dintre cei doi, intr-un cuplu, pot avea momente si momente....dar celalalt trebuie sa inteleaga....de aceea o relatie care nu se bazeaza pe intelegere....mai bine nu mai e relatie. Cred ca am spus destul...pot continua o vesncie pe acest subiect...dar nu vreau sa exagerez. Ultima oara a fost editat de Emma21 (2009-01-20 16:06:12) Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate. Offline #8 2009-01-21 10:54:17
Re: nedumerireVa multumesc tuturor,ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti,iar mesajele voastre chiar m-au ajutat.Eram foarte preocupata de gandul ca am gresit destul de mult in inceputul asta de relatie si am vrut sa stiu daca ceea ce s-a intamplat intre mine si respectivul barbat era chiar de nedepasit. Offline #9 2009-01-21 11:04:31
Re: nedumerireRoxanne, in niciun caz asta nu e motiv de despartire, ce te-ai fi facut daca ai fi avut o problema de sanatate si n-ati fi putut sa faceti sex un timp ? Parerea mea e ca omul cauta un pretext sa plece, nicio persoana normala care te iubeste nu s-ar fi comportat asa. Sigur o sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa te iubeasca cu adevarat. Offline #10 2009-01-21 11:11:19
Re: nedumerireCu siguranta,ca voi gasi asa ceva,Heimdall...sunt o persoana care reuseste de fiecare data sa iasa dintr-o situatie grea..Am prieteni care tin mult la mine,am o familie frumoasa si sunt constienta ca sunt o persoana foarte norocoasa.Dar,mai sunt momente de genul asta (inevitabile,de altfel),cand increderea in mine se mai clatina putin..mai ales,daca este vorba despre un barbat la care tin. Offline #11 2009-01-21 11:18:25
Re: nedumerireMa bucur ca gandesti asa si ca esti optimista Offline #12 2009-01-21 11:24:54
Re: nedumerireoana16 ai warn pt needitarea mesajelor 4 si 5. ai un pic de vechime pe forum si ar trebui sa cunosti regulamentul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|