|
Nu esti logat.
De ce m-am enervat azi-30#552 2011-04-28 21:22:19
Re: De ce m-am enervat azi1. ca avem o tara de kkt Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-28 21:25:49) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #553 2011-04-28 21:44:33
Re: De ce m-am enervat azi
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #554 2011-04-28 22:08:59
Re: De ce m-am enervat aziEu m`am enervat teribil pe profa de Tic ...da doar note mici si nu tine cont de cunostinte.Anul trecut la cea mai buna profa de info` din scoala...si titulara...luam doar 10[ ea face si pregatiri pt olimpiade....unde toti iau note fte mari]...si vine de 2 ani in sc profa asta...si pe toti ii bubuie cu note mici...si apropo..sunt elevi care stiu mai muuult ca ea,i`am demonstrat si eu asta [la un test de evaluare despre cunostintele din anul anterior]...A..si faptul ca maine am teza ...principalul motiv de nervi de maine presupun Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #555 2011-04-29 11:06:48
Re: De ce m-am enervat azipe o "desteapta" de doctorita! Offline #556 2011-04-29 11:13:49
Re: De ce m-am enervat azim-am enervat ca de dimineata pe la 6 intra in camera la mine mama cu tata si incep ei sa se certe de'a banilor si pe urma "scuze, nu te-am vazut ca dormi, credeam ca esti tot la cluj" When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#557 2011-04-29 11:38:46
Re: De ce m-am enervat aziCa aparent s-a uitat de Libia, Siria, Japonia si acum toti traiesc doar pt marea nunta Cata superficialitate... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #558 2011-04-29 21:28:51
Re: De ce m-am enervat azica mi-am taiat unghiile fix inainte de aniversarea noastra si el le adora asa lungi dar erau sfasiate din cauza proastei de ieri reinvat sa scriu acum, nu mai stiu sa tastez Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #559 2011-04-29 22:33:11
Re: De ce m-am enervat aziPt ca desi vin acasa o data la nu stiu cat timp mama nu are timp de mine si orice altceva e mai important ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #560 2011-04-30 13:24:24
Re: De ce m-am enervat azipentru ca e un ipocrit si are impresia ca el e cel care are dreptate. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #561 2011-04-30 18:24:39
Re: De ce m-am enervat azidin cauza idiotului care imi este tata din pacate Offline #562 2011-05-01 18:12:50
la fel si la mine e cand ma duc acasa When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #563 2011-05-01 19:03:06
Re: De ce m-am enervat azinu m-am enervat deloc deloc poate doar ca am fost doi prosti care mereu depindeam de alti prosti ca sa ne simtim bine si cand colo, ne merge perfect doar in 2 Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #564 2011-05-03 17:19:44
Re: De ce m-am enervat azipentru ca ma duc la mama naibii in celalalt capat de tara si n-am unde sa stau X( daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #565 2011-05-03 18:29:52
Re: De ce m-am enervat aziDin cauza unei colege de facultate si a iubitului care m-a anuntat ca o sa-si schimbe job-ul si toate planurile de viitor pt un an de zile se schimba si ele ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #566 2011-05-03 19:01:41
Re: De ce m-am enervat aziPt ca a venit tata mai devreme acasa decat trebuia si mi-a stricat planurile. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #567 2011-05-09 02:12:21
Re: De ce m-am enervat aziAr fi trebuit sa ma enervez cand am vazut ca unele nu se pot abtine sa nu fie tzatze {din pacate},dar nu m-am enervat si totul a fost roz pt.mine pe toate planurile. Offline #568 2011-05-09 02:19:18
Re: De ce m-am enervat aziUps,am mintit! M-a deranjat,dar nu m-a enervat,postul lui Random in care imi traduce prenumele din japoneza in romana si faptul ca mi-a intarit proasta impresie {ce o am} despre moldoveni! Mai ales aia cu doua fetze! Offline #569 2011-05-09 08:10:03
crede-ma ca nu da nimeni 2 bani pe cum se traduce numele tau din japoneza in romana, dar daca totusi pe cineva macina serios curiozitatea, google se afla la dispozitia oricui, nu doar a lui random. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #570 2011-05-09 08:32:46
lasa-neeeeee!dispari!n-avem nevoie de astfel de oameni si aici.ne ajunge in viata de zi cu zi.fii tu netata ,eu nu scriu cu z,ca taranii,in alta parte Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-09 08:33:05) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|